Тарифный план «Vodafone Red 2015» (закрыт)

Статус
Закрита.

taipanbox

Cloud Native Architect at Okta
Місто
San Marino - Zurich
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Re: Тариф «Vodafone Red»

матвей, то це регіональний...
Ви б ще Мега Лайф 40 як приклад навели....

Місто
Одесса
Телефон
Samsung S10e

RedTooth, Ок КС за 150 гривен мы получаем 200 минут, у ватафон (на тарифе L) 90 минут за 90 грн + на оставшиеся 60 гривен еще 120 итого 210.

Как это вы посчитали так? На оставшиеся 60 грн = 9 грн./день - 9 минут. То есть 1 грн. - 1 мин. Итого - 60 минут. 90+60 = 150 минут

taipanbox

Місто
San Marino - Zurich
Телефон
iPhone 15 Pro Max

RedTooth, ))))))) вчіть матчасть....
Понад пакет по 50 коп за хв.....

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт

RedTooth, Вы тарифы на сайте внимательней просмотрите, 9 грн, это пакет на день, в случае не уплаты абонплаты в размере 90 грн. Колонка вартість послуг понад пакет послуг 0.50

P.S. У киевстара кстате все что сверху 60 копеек, стационарник вообще по 1,5 грн.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

Региональные тарифы ненавидят только те, у кого они не действуют на нужном операторе.
Я в Виннице имею 3000 мин/мес. на МТС бесплатно, с какого такого перепугу мне платить теперь 30 грн/мес?
В Киеве и сейчас можно за 30 грн/мес. иметь бесплатную внутрисеть!
Национальный тариф МТС в пределах 30 грн/мес. можно и сейчас взять!
А вот Винница получит вскоре 30 гривен вместо 0.

Это скорее жаба очень давит что кто-то имеет дешевле чем он...

В Виннице Киевстар минимально 35 грн/мес., и я не жалуюсь, потому что 95% абонентов КС 35 грн/мес., а 5% МТС 0 грн/мес. С чего бы их выравнивать???

Я категорически против отсутствия региональности в тарифах Водафон.
У вас мало абонентов оператора? - Платите 0-5 грн/мес.
У вас много абонентов оператора? - Платите 30-50 грн/мес.
Надо ездить по Украине? - Услуга "Как дома" или пополнять счёт (платить больше) у других операторов, или национальный тариф, кто вам не даёт национальные тарифы?

Вроде всё логично и понятно. Видать таки ЖАБА очень большая.

Місто
Одесса
Телефон
Samsung S10e

RedTooth, Вы тарифы на сайте внимательней просмотрите, 9 грн, это пакет на день, в случае не уплаты абонплаты в размере 90 грн. Колонка вартість послуг понад пакет послуг 0.50
Вижу согласен! Киевстар обошли на 10 минут.

taipanbox

Місто
San Marino - Zurich
Телефон
iPhone 15 Pro Max

PRADA, нікого жаба не давить... Ще й з тарифом Зеро... І рік без абонплати... І 3Г в 4Гб...

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт

RedTooth,
А еще по интернету в 2 раза
Справедливости ради, киевстар еще дает сверху аж 10 минут международных звонков. А с учетом всех условий международка/роуминг/интрнет, это киевстар в аутсайдерах.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

До речі, ось ця поденна плата, якщо не оплачений місяць - вона буде стягуватись у разі користування послугами чи просто кожен день буде сума зніматись?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

матвей, то це регіональний...
Ви б ще Мега Лайф 40 як приклад навели....

як я вже неодноразово тут говорив, діло не в регіональності, а в якості наданних послуг! Враховучи 80% МТСних номерів в моїй телефонній книзі-я згоден і 60 гривень платити мтс , але при умовах якісного покриття та інтернету,а так плачу 49 гривень лайфу і звоню не думаючи куда і користуюь нормальним інернетом

o.frind

Заблокирован
Місто
Днепропетровск
Телефон
Lenovo Vibe P1m
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

o.frind, з лайфом в нас повний порядок+неофіційний 3ж+ не може не радувати))))А от Європейський бренд не дуже спішить покривати своїм 3ж пограничне з тією ж Європою місто.....

Місто
Львов
Телефон
iPhone Х , iPhone 8 plus , iPad mini LTE

Ну щож , прочитав все . і так являюсь абонентом КС вже 15 років . навіть коли 3 роки тому КС без причин заблокував мій номер якого я так і не зміг відновити всерівно остався із КС . подорожую багато в часності по європі . так в КС має так сказати вільний роумінг але по яких цінах .?!!!!! при появі Vodafone зразу купив їхню сімку ,знаєте і не був розчарований !!! До цього користувався в роумінгу карткою Vodafone Italy ,
тут багато говорили про тарифи від КС і Лайфу . як на мене КС ще так більш менш а от лайф заслуговую повну свою назву по укр , лай-ФУ!!!! В повному розумінні цього слова . так говорити про тарифи ,про пакетні хв . Ви порахуйте спочатку . на Кс тариф смартфон і що ? Змінюють умови тарифу як хочуть і коли хочуть . так є інет але який той інет ? Дзвониш оператору говориш що проблеми і що чуєш у відповіль ? Так плачу 150 грн в місяць тільки за тариф а в середьньому іде від 300 до 500 грн в місяць і це без роумінгу !!!
А тепер про Vodafone ,від першого дня користування тільки позитівні враження !!! Роумінг взагалі чудовий !!! Хотя до цього якось пробував МТС і буквально через 1 місяць викидав іх номер притому що плювався чуть не з першого дня!
Просто порівняв витрати між КС і vodafonoe за ці дні користцвання скажімо витрати впали на 61% . це на території укр а про роумінг так взагалі мовчу . в роумінгу з КС в середьньому ішло 500-700 грн за поїздку і зараз 150 притому що послуга вільний роумін активна до 17.12. І мене ще чекає одна поізда в європу.
З Кс я би вже потратив порядка 1000-1400 грн притому що би мав обмеженмй пакет послуг . з Vodafone я фактично не відчував різниці в користуванні . не перевіряв рахунок як з КС боячись остатись на 0лі і без звязку . так Ви скажете це роумінг! Так і для тарифів і по укр теж норм ціни 50 копійок на усі номери ,для Вас це багато ? Так можна купити тел на пару сім карток і користуватись . але Ви порахуйте тоді витрати для поповнення усіх цих сім карт ! Яка буде сума ? А не враховуючи те що набагато зручніше мати один номер ,ніж 2-3 . жаль одне що не має послуги MNP у нас на укр. Була би було би цікавіше .

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

VladRome, чувак, як мож робити такі висновки, коли тарифу(оператору) "без году неделя"? Про орфографію зовсім мовчу....Смисла вловити також не зміг, але враховуючи прогрес лівих коментарів у цій темі- ваш також заслуговє залишитись тут)))

• Like
Реакції: Viso

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12

Arp

Місто
Київ
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

Модератор - напиши, будь-ласка, великими буквами в шапці для "пісателей", що послуга "Роумінг як вдома" оплачується окремо! Для С - це 30+90 грн, для М - це 50 + 150 грн, для Л - це 90 + 270 грн. на місяць.

Статус
Закрита.
Зверху