Re: Тариф «Vodafone Red»
Ну щож , прочитав все . і так являюсь абонентом КС вже 15 років . навіть коли 3 роки тому КС без причин заблокував мій номер якого я так і не зміг відновити всерівно остався із КС . подорожую багато в часності по європі . так в КС має так сказати вільний роумінг але по яких цінах .?!!!!! при появі Vodafone зразу купив їхню сімку ,знаєте і не був розчарований !!! До цього користувався в роумінгу карткою Vodafone Italy ,
тут багато говорили про тарифи від КС і Лайфу . як на мене КС ще так більш менш а от лайф заслуговую повну свою назву по укр , лай-ФУ!!!! В повному розумінні цього слова . так говорити про тарифи ,про пакетні хв . Ви порахуйте спочатку . на Кс тариф смартфон і що ? Змінюють умови тарифу як хочуть і коли хочуть . так є інет але який той інет ? Дзвониш оператору говориш що проблеми і що чуєш у відповіль ? Так плачу 150 грн в місяць тільки за тариф а в середьньому іде від 300 до 500 грн в місяць і це без роумінгу !!!
А тепер про Vodafone ,від першого дня користування тільки позитівні враження !!! Роумінг взагалі чудовий !!! Хотя до цього якось пробував МТС і буквально через 1 місяць викидав іх номер притому що плювався чуть не з першого дня!
Просто порівняв витрати між КС і vodafonoe за ці дні користцвання скажімо витрати впали на 61% . це на території укр а про роумінг так взагалі мовчу . в роумінгу з КС в середьньому ішло 500-700 грн за поїздку і зараз 150 притому що послуга вільний роумін активна до 17.12. І мене ще чекає одна поізда в європу.
З Кс я би вже потратив порядка 1000-1400 грн притому що би мав обмеженмй пакет послуг . з Vodafone я фактично не відчував різниці в користуванні . не перевіряв рахунок як з КС боячись остатись на 0лі і без звязку . так Ви скажете це роумінг! Так і для тарифів і по укр теж норм ціни 50 копійок на усі номери ,для Вас це багато ? Так можна купити тел на пару сім карток і користуватись . але Ви порахуйте тоді витрати для поповнення усіх цих сім карт ! Яка буде сума ? А не враховуючи те що набагато зручніше мати один номер ,ніж 2-3 . жаль одне що не має послуги MNP у нас на укр. Була би було би цікавіше .