Тарифный план «Vodafone Red 2015» (закрыт)

Статус
Закрита.
Місто
Київ, Мукачево
Телефон
Pixel 4 (Vodafone)
Re: Тариф «Vodafone Red»

Проясніть ситуацію і поправте якщо не вірно зрозумів:
для користування ТП "Vodafon RED S" за кордоном потрібно:
1) сплатити абонплату по пакету 30грн;
2) сплатити за послугу «Роумінг, як вдома» 90грн.

Для доступу в інтернет не будуть використовуватись 500 МБ проплачені абонплатою (30 грн) за ТП "Vodafon RED S".
Яким чином тоді буде здійснюватись доступ до інтернету в Польщі ?
Яка сума повинна бути на рахунку для доступу в інтернет ?

Все вірно. Після сплати 90 грн. при підключенні «Роумінг, як вдома» Ви отримаєте додатково пакет на 30 хв., 30 SMS/MMS та 500 Mb інтернету для користування в роумінгу. Перевірка залишку в цьому пакеті за окремим USSD - *600*1#
При цьому хвилини, SMS та мегабайти в "українському" пакеті використовуватись не будуть, Ви зможете їх довикористовувати після повернення в Україну.
Жодних додаткових вимог до залишку на рахунку немає.

Останнє редагування:

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

Вопрос о роуминге: работает на Канарских островах как дома?
ПС. в списках есть Испания, но на карте не нашел острова, на островах код +34 (как и в Испании), сеть Vodafone на острове есть.

Канарські острови є частиною Іспаніі, на них немає жодних особливостей щодо мобільного звязку, послуга Роумінг як вдома працюватиме тамтак само, як на материковій Іспанії.

Добавлено через 1 минуту
Почитайте про Італію і Сан Марино... Там різна тарифікація на стаціонарні мережі...

Італія та Сан Марино це дві різні держави, Сан Марино навіть в Євросоюзі не є членом.

Останнє редагування:

taipanbox

Cloud Native Architect at Okta
Місто
San Marino - Zurich
Телефон
iPhone 15 Pro Max

Скажіть це санмаринезам..) там є ВФ Італія, але на стаціонарку тарифи не італійські...

Місто
Рівне (Смига 99%)

Все вірно. Після сплати 90 грн. при підключенні «Роумінг, як вдома» Ви отримаєте додатково пакет на 30 хв., 30 SMS/MMS та 500 Mb інтернету для користування в роумінгу. Перевірка залишку в цьому пакеті за окремим USSD - *600*1#
При цьому хвилини SMS та мегабайти в "українському" пакеті використовуватись не будуть, Ви зможете їх довикористовувати після повернення в Україну.
Жодних додаткових вимог до залишку на рахунку немає.

Дякую за додаткове роз'яснення. Мене збивало те, що в особовому кабінеті записано:

Интернет в роуминге (30 гривен в день), использовано: 0 Кб.
Мобильный Интернет на день RED, использовано: 0 Кб.
500 МБ 3G в месяц RED S, использовано: 0 Кб.
3 SMS/MMS в день RED S, осталось 3 sms/mms.
30 SMS/MMS в месяц RED S, осталось 30 sms/mms.
3 минуты в день RED S, осталось 3 бесплатных минут
30 минут в месяц RED S, осталось 30 бесплатных минут
30 минут "Роуминг как дома", осталось 27 бесплатных минут
30 SMS/MMS "Роуминг как дома", осталось 30 sms/mms.
Мобильный Интернет "Роуминг как дома", использовано: 0 Кб.

в записі Мобильный Интернет "Роуминг как дома", использовано: відсутнє повідомлення про 500Мб.
От це й збивало ...

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

там є ВФ Італія, але на стаціонарку тарифи не італійські...

Напевно, на усе Сан Марино достатньо однієї бс-ки на верху скали. А то і зовсім нема в тій країні бс-ок, з Італії задуває.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107

С учётом статуса гостей - всё должно быть !

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max

Скажите пожалуйста, после того как прошел месяц в тарифе, не было достаточно средств на счету, счет пополнен, но абонплата за месяц не стягивается, что нужно для этого?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Мобильный Интернет "Роуминг как дома", использовано: 0 Кб.[/I]

в записі Мобильный Интернет "Роуминг как дома", использовано: відсутнє повідомлення про 500Мб.
От це й збивало ...
Ну, там же написано, що використано 0 Кб. Мабуть, ти ще не користувався інтернетом в роумінгу. А, от, чомусь, відсутня графа, де вказано, скільки мегабайт є в роумінговому пакеті. Може, з"явиться після того, як скористаєшся ними.

Місто
Львов
Телефон
iPhone Х , iPhone 8 plus , iPad mini LTE

От це й збивало ...

Звісно що відсутьнє , почнете користуватись появиться . тому що там вказано ВИКОРИСТАНО а не ДОСТУПНО .
ОСЬ ПРИКЛАД : Мобильный Интернет "Роуминг как дома", использовано: 4056700 Кб.

Місто
Рівне (Смига 99%)

Звісно що відсутьнє , почнете користуватись появиться . тому що там вказано ВИКОРИСТАНО а не ДОСТУПНО .
ОСЬ ПРИКЛАД : Мобильный Интернет "Роуминг как дома", использовано: 4056700 Кб.
А чому ж тут зазначені 500Мб ?
Я ж нічого теж не використовував, але з назви чітко розумію про який мобільний інтернет іде мова ...

Написали б, наприклад:
Мобильный Интернет 500 МБ 3G в "Роуминг как дома", использовано: 0 Кб.
і я б зрозумів, про що мова.

Місто
Львов
Телефон

А чому ж тут зазначені 500Мб ?
Я ж нічого теж не використовував, але з назви чітко розумію про який мобільний інтернет іде мова ...

Написали б, наприклад:
Мобильный Интернет 500 МБ 3G в "Роуминг как дома", использовано: 0 Кб.
і я б зрозумів, про що мова.

Якщо Ви не бачити різниці між використано і доступно то боюсь вже нічого не зрозумієте.

Місто
Рівне (Смига 99%)

Якщо Ви не бачити різниці між використано і доступно то боюсь вже нічого не зрозумієте.
Де зазначено в наведених мною записах з особового кабінету, що по послузі "Роуминг как дома" надається 500Мб ? Зате чітко написано, що є 500Мб 3G в місяць RED S ?
Кількість хвилин та SMS чітко ж зазначили в послузі "Роуминг как дома" !

P.S. А на рахунок вашої боязні, то ваше право. Тільки на мою думку Ви самі не зрозуміли про що я веду мову.

Місто
Львов
Телефон

Де зазначено в наведених мною записах з особового кабінету, що по послузі "Роуминг как дома" надається 500Мб ? Зате чітко написано, що є 500Мб 3G в місяць RED S ?
Кількість хвилин та SMS чітко ж зазначили в послузі "Роуминг как дома" !

P.S. А на рахунок вашої боязні, то ваше право. Тільки на мою думку Ви самі не зрозуміли про що я веду мову.

І так , ви котролюєте витрати через сайт інтернет помічник мтс , як було вже сказана не раз на ред форумі і в сервісних центрах і операторами Vodafone , інтернет помічник не адаптований для абонетнів Vodafone і тому можуть виникити розбіжності , то є раз , а по друге в самому описі тарифів Ред сказано "Перевірка використаних МБ у роумінгу в Європі – *600*1# ." ане про якісь там інтернет помічники !!! А те що передбачено умовоми тарифного плану вказано і описі ТП , і лічильники мають показувати ввикористане а не нагадувати Вам ваш ТП ,

Місто
Рівне (Смига 99%)

І так , ви контролюєте витрати через сайт інтернет помічник мтс , як було вже сказана не раз на ред форумі і в сервісних центрах і операторами Vodafone , інтернет помічник не адаптований для абонентів Vodafone і тому можуть виникати розбіжності , то є раз
1) Так, я контролюю витрати через «Інтернет-Помічник». І не тільки це, ось ще що можу здійснювати згідно інформації про систему:
«Інтернет-Помічник» - це система самообслуговування, яка дозволяє:
- Отримувати інформацію про поточний стан рахунку
- Замовляти деталізацію витрат
- Підключати та відключати послуги
- Переходити на нові тарифи
- Обмінювати бонуси на подарунки

2) А що таке сервісний центр ?
3) Оператори Vodafon, МТС, Київстар чи Лайф іноді досить цікаві речі розповідають, які зовсім не відповідають дійсності.
4) З чим можу погодитись, так це з тим, що «Інтернет-Помічник» не зовсім завжди все вірно показує і оператор не спішить усувати ці недоліки.
В зв'язку з цим і уточнював я на Red-forum-і своє питання.

а по друге в самому описі тарифів Ред сказано "Перевірка використаних МБ у роумінгу в Європі – *600*1# ." а не про якісь там інтернет помічники !!!
1) Виходить, що для того, щоб мені перевірити що там робиться з номером в роумінгу потрібно поїхати до сестри в Польщу і вводити *600*1# :confused:
2) Залишаю за собою право здійснювати вибір, яким чином перевіряти залишок в пакеті: чи через USSD, чи через «Інтернет-Помічник».

А те що передбачено умовами тарифного плану вказано і описі ТП , і лічильники мають показувати використане а не нагадувати Вам ваш ТП ,
1) Іноді описати дуже прості речі можна занадто складно та навпаки. Про описання ТП "Vodafon RED" можу сказати, що не все зрозуміло навіть після декількох прочитань. Тому й уточнював незрозумілі мені моменти.
2) Лічильники справді мають показувати використане, але вчергове повторюсь, багато чого в розумінні залежить і від того як підписаний лічильник. Вірно підписали і не виникає зайвих запитань.

P.S. VladRome, до Вас прохання в подальшому формулювати свою думку коротшими реченнями, а то губиться думка. І вірно розставляйте розділові знаки пунктуації (крапки, коми і т.д.) ;)

Biker XTR

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy ACE 3 S7272

Скажите пожалуйста, после того как прошел месяц в тарифе, не было достаточно средств на счету, счет пополнен, но абонплата за месяц не стягивается, что нужно для этого?

Пакети послуг на день в Україні

Вартість тарифу Vodafone Red знімається щомісячно від дати першого дзвінка. Якщо коштів на рахунку недостатньо для сплати вартості пакетів на місяць автоматично підключаться щоденні платежі та пакети послуг:

Тарифи на день,
у разі користування
Red S 3 грн
Red M 5 грн
Red L 9 грн

Місто
Львов, Украина

1) Виходить, що для того, щоб мені перевірити що там робиться з номером в роумінгу потрібно поїхати до сестри в Польщу і вводити *600*1# :confused:
а що заважає в Україні набрати?

Місто
Львов
Телефон

1) Виходить, що для того, щоб мені перевірити що там робиться з номером в роумінгу потрібно поїхати до сестри в Польщу і вводити *600*1#

Усе з Вами зрозуміло , от і зразу видно хто користується послугою а хто лиш задає запитання . чи ви активовуєте послугу " роумін як у дома " щоб користуватись ціею послугою знаходячись на Україні? Скоріш за усе просто ниєте бо лол не так написано . От я наприклад знаю що у мене 7 гіг і мені зручно коли пише що використано , і не потрібно щоб писало що у мене 7 гіг , а сам прикол у тому що завжди приходить смс з попередженням що закінчуються гігабайти включені в пакет .
Іноді описати дуже прості речі можна занадто складно та навпаки. Про описання ТП "Vodafon RED" можу сказати, що не все зрозуміло навіть після декількох прочитань. Тому й уточнював незрозумілі мені моменти

Не знаю що там не зрозуміло в описі , ну хіба що те що не тарифікується ВК , а так усе зрозуміло і без усяких там уточнеть і підтекстів . насправді опис тарифін дуже зрозумілий і прозорий, без усякого там підводного каміння і сюрпризів .

Місто
Рівне (Смига 99%)

а що заважає в Україні набрати?
Усе з Вами зрозуміло , от і зразу видно хто користується послугою а хто лиш задає запитання . чи ви активовуєте послугу " роумін як у дома " щоб користуватись ціею послугою знаходячись на Україні?
Напишу, якщо ще до цих пір не зрозуміло:
Сестра на рік виїхала до Польщі. Виїхала коли ще ніяких Vodafon-ів в Україні й близько не було. Зате з нею була SIM картка з ТП "Планшет" МТС, який я зараз з допомогою «Інтернет-Помічник» перевів в ТП "Vodafon RED S". Тому я фізично не можу набирати USSD коди на її телефоні. :feel:

Скоріш за усе просто ниєте бо лол не так написано .
А де Ви побачили, що я нию ?
Я задав запитання, http://red-forum.com/showpost.php?p=1116645&postcount=760
отримав чітку відповідь. http://red-forum.com/showpost.php?p=1116661&postcount=763
Це вже потім Ви підключились до розмови і почали мене в чомусь переконувати ...

Не знаю що там не зрозуміло в описі , ну хіба що те що не тарифікується ВК , а так усе зрозуміло і без усяких там уточнеть і підтекстів . насправді опис тарифін дуже зрозумілий і прозорий, без усякого там підводного каміння і сюрпризів .
Вам все зрозуміло, що ж радий за Вас. Мені незрозуміло, тому й уточнюю, що не так ?

P.S. Тарифи без підводного каміння і сюрпризів - це тарифи Інтертелекому. ІМХО

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107

Очень много букв . В Европе всегда так будет ? ;)

Статус
Закрита.
Зверху