а для мене переказ 2.50 з основного хай би 2,50 тільки з бонусного. А до ПЗЗ я вже привик, тим паче з бонусного.то як для мене в цьому тарифі стримувальним чинником (кісткою в горлі) є ПЗЗ.
а ты как хотел? И рыбку съесть (3000 минут в месяц), и нах.. сесть (отсутствие ПЗС)?Хоч тепер і дають 3000 хвилин на місяць зразу, то як для мене в цьому тарифі стримувальним чинником (кісткою в горлі) є ПЗЗ.
Да Киевстар,думает только о своих аукционерах,наши мысли их не волнуют,багато розмов в месяц тянут больше 30грвн.месяц,поэтому многих больше устраивает мтс,лайф,билайн
а ты как хотел? И рыбку съесть (3000 минут в месяц), и нах.. сесть (отсутствие ПЗС)?
Компанія Київстар засвідчує Вам свою повагу та інформує Вас про внесення змін з 16 грудня 2009 року до акційного тарифного плану «Багато розмов»
На таке знущання над абонентами яке зараз дозволяє собі КС (з дозволу цих же абонентів), навіть не дозволяв собі Лайф.
Я зайшов в магазин придбав собі булочку і з радісними намірами поласувати цією булочкою за кавою пішов додому.
Коли прийшов додому налив собі кави та зібрався ласувати булочкою на її упаковці побачив напис, що за кожне відкушування булочки я повинен буду платити хлібозаводу певну суму.
Отак би мені продавати продукцію сказав замріяний директор хлібозаводу і відсахнувшись від таких мрій в сторону сказав своєму синові, ТП Багато розмов я тобі дозволю користуватися тоді коли і булочки мого заводу будуть продаватися так як продаються послуги в цьому ТП.
Це ж абоненти ще якого оператора можуть займатися таким фінансовим мазохізмом.
Купи у свою власність, а потім заплати за користування своєю власністю.
Кто то уже пополнялся: действительно сразу после пополнения или в течении 24ч?Акційні хвилини нараховуються одразу після поповнення особового рахунку Абонентом
01 Незнание не освобождает от ...на її упаковці побачив напис
Кто то уже пополнялся: действительно сразу после пополнения или в течении 24ч?
Не надоело еще фигней страдать??
01 Незнание не освобождает от ...
Не нравится - не пользуйтесь. Решение проще пареной репы.Особисто я вважаю введення тарифу КС на таких умовах, плювком в абонентів.
Так сейчас примерно и есть миллион контрактников и корпоративщиков. А припейд упадет до 10 (а лучше 5) миллионов редко звонящих - и все будет ОК с качествомУпор стараются делать на сохранение качества и для полной гармонии как показывает практика один миллион абонентов будет достаточно .