А еще с бонусного счета можно...
karloson, є тп просто дешевше 2013 для Луганської, Донецької та Запорізької областей.
З 27.05 ви надалі зможете дзвонити по 0 коп на лайф за 5 грн на місяць. бла-бла і так далі
karloson, є тп просто дешевше 2013 для Луганської, Донецької та Запорізької областей.
Добавлено через 29 минут
Ага похвалився, і тут же прийшло смс мені
Да, на территории действия тарифа.с бонусного можно платить эти 25 коп. в день?
Наскільки я розумію, тариф вже закрили для підключення? на оф.сайті його вже немає... А в тих, в кого він залишився, буде далі доступна послуга 50 мб за 1 грн? Бо в новому тарифі ВІЛЬНИЙ life+ дається 50 мб за 3(!) грн
оце поворот, якщо так буде, то послуга подорожчала на 600%.. Але надіємось що це було помилкою тарифікації (хоча варіант за 3 грн мене також явно не влаштовує, так що поки використовуватиму Київстар з його 3g, незважаючи на гіршу якість голосового зв'язку)... До речі, послугу "Інтернет за копійку" закрили і не планують відновлювати?В мене взагалі почало брати 6 грн. за 50 мб. Подав заявку оператору на перевірку, сказали чекати до 4 днів. Тепер сиджу без інтернету і 0 на рахунку.
Состояни счёта `0` на основном , 0,20 на бонусном, звонить на лайф даёт!, 0,20 остаются на месте! На *121# безлимит на лайф за 0,25 в день.