- Місто
- Ружин, Житомирська обл.
300 хв на інші оператори + необмежені дзвінки на ТриМоб.підкажіть 300 хв на які номери \оператори
300 хв на інші оператори + необмежені дзвінки на ТриМоб.підкажіть 300 хв на які номери \оператори
Да, работает.В когось працює вхід в особистий кабінет 3mob?
Не вдається зайти, пише - внутрішня помилка.
Треба зайти у церкву ПЦУ, покаятися у гріхах, у тому числі в незнанні рідної мови, причаститися, а вже потім запитувати. Але не на форумі, а у всесвіту!!!!!Что известно по новым тарифам?
Нужен безлимит по хорошей ценеА есть какой-нибудь прецендент?
Посмотрю .зато Звонки по 20коп с посекундной оплатой топчик.Если безлимит по интернету, то это не Тримоб. Там он есть, но дорогой и только 3ж. Я бы смотрел на контракт ВФ за 350грн - полный безлимит. Или на Лайф Платинум после портации 250грн - 150Гбт потом шейп 1Гбит/с. В обоих случаях можно уменьшить цену (ГБА, М. подписка
45 копеек посекундных. Только для коротких звонков нормальноПосмотрю .зато Звонки по 20коп с посекундной оплатой топчик.Если безлимит по интернету, то это не Тримоб. Там он есть, но дорогой и только 3ж. Я бы смотрел на контракт ВФ за 350грн - полный безлимит. Или на Лайф Платинум после портации 250грн - 150Гбт потом шейп 1Гбит/с. В обоих случаях можно уменьшить цену (ГБА, М. подписка
Хотелось бы новые ТП где больше минут, но думаю дешевле уже некуда
Та, в самому Тримобі можуть бути глюки. Лайка тут, правда, має першість, але і в Тримобі бувало, що кудись не проходили вихідні дзвінки.... або як резерв на випадок глюку основного номеру. Пригадаємо історію КС.
20 на контракте45 копеек посекундных. Только для короткмх звонков нормальноПосмотрю .зато Звонки по 20коп с посекундной оплатой топчик.Если безлимит по интернету, то это не Тримоб. Там он есть, но дорогой и только 3ж. Я бы смотрел на контракт ВФ за 350грн - полный безлимит. Или на Лайф Платинум после портации 250грн - 150Гбт потом шейп 1Гбит/с. В обоих случаях можно уменьшить цену (ГБА, М. подписка
Альтернативна телефонія від УТК - дзвінок і номер міський,без інтернету , зробив собі такий варіант до звільнення і була переадресація на 091 службовий , фактично з одного номеру безліміт дзвінки ,з іншого інтернет. Зараз маю багато хвилин лише всередині мережі і без абонки в тарифі ГрінПосмотрю .зато Звонки по 20коп с посекундной оплатой топчик.Если безлимит по интернету, то это не Тримоб. Там он есть, но дорогой и только 3ж. Я бы смотрел на контракт ВФ за 350грн - полный безлимит. Или на Лайф Платинум после портации 250грн - 150Гбт потом шейп 1Гбит/с. В обоих случаях можно уменьшить цену (ГБА, М. подписка
Нагадаємо що власної мережі немає і власні абоненти мають пріоритет перед тими хто в роумінгу... або як резерв на випадок глюку основного номеру. Пригадаємо історію КС.
Коли глюкнув КС наприкінці минулого року, то саме 3Моб мене і не залишив повністю без зв'язку.Нагадаємо що власної мережі немає і власні абоненти мають пріоритет перед тими хто в роумінгу
Ще є таке?Альтернативна телефонія від УТК - дзвінок і номер міський
И/или редких.45 копеек посекундных. Только для короткмх звонков нормально
Коли сиділи в укритті , мережі не було жодного оператора , був безкоштовно вайфай і був стаціонарний зв'язок без міжміського зв'язку від утк. Нікому з телефону неможливо було подзвонити проте в застосунку ітфон я приймав вхідні дзвінки та передивлялись корпоративну пошту.И/или редких.45 копеек посекундных. Только для короткмх звонков нормально
А также для стационарных.
Крч оператор то, что надо в кач-ве резервного(а для кого-то и основного).