Тариф «Жара» (Закрыт)

Статус
Закрита.
Місто
Днепр
Телефон
Samsung J5
Підключення до тарифного плану закрито.
Лише для нових підключень. Після 30.09.2017 початковий пакет буде активовуватись з тарифним планом «Оптимальний смартфон» із пакетом послуг «М».
Термін дії тарифного плану до 31.01.2018.
Умови активації та термін дії тарифного плану можуть бути продовжені.

Дзвінки на lifecell|Безліміт
Дзвінки на інші мережі по Україні, хв|100
3G+ Інтернет|10 ГБ
Youtube, Megogo, OLL TV, Divan.tv, 1+1 video|10 ГБ
Facebook|Безкоштовно
Месенджер BIP|Безкоштовно
Вартість, грн/30 днів|50
Перехід|закритий
Додаткова інформація
Перший 30-денний пакет послуг надається безкоштовно.
Пакети послуг із зазначеними умовами діють на всій території України (Регіон 1).

Під «безкоштовно» мається на увазі, що вартість першого 30-денного пакету послуг включено у вартість початкового пакета.

Ви можете користуватися соціальною мережею Facebook без обмежень без додаткової плати і не витрачаючи пакетні мегабайти!Для цього, будь ласка, користуйтесь лише офіційними додатками для планшетів та смартфонів або мобільними чи веб-версіями сайтів соціальних мереж.

Безкоштовне користування соціальними мережами надається у рахунок плати за обраний Пакет послуг. Якщо плату за Пакет послуг/30 днів за тарифним планом не сплачено, отримані/передані дані при користуванні соціальними мережами будуть тарифікуватися згідно тарифного плану.

Надані 250МБ можна використати протягом 5 днів, починаючи з дня користування. Якщо ви використаєте 250МБ раніше, Вам будуть надані наступні 250МБ на аналогічних умовах. У випадку відсутності 10 грн на рахунку, тариф на Інтернет - 0,4 грн/МБ.

При здійсненні міжнародного дзвінка в країну, що входить до першої групи, буде нараховано 25 хвилин для дзвінків у країни першої групи за 20 грн на 30 днів. Наведена вартість хвилини є інформативною та розрахована шляхом ділення вартості нарахованих хвилин на їхню кількість. Повний перелік груп та країн, що до них входять, а також деталі тарифікації за посиланням.

Тарифи наведено у гривнях з урахуванням ПДВ та Пенсійного збору.

Якщо не знята місячна абонплата, знімається денна плата - 2.50 грн і нараховується денний пакет:
безліміт в мережі
3 хвилини на інші оператори
250 Мб інтернету
Умови тарифного плану наведено станом на 01.10.2017 р.
Опис на сайті

Останнє редагування:

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
Re: Тариф "Жара"

13.07 жаре ппц - так как грозы в Украине :D
с таким маркетингом только позорится канторка это же уже не первый подобный эпизод... вроде дефективный там принимает решения... там точно главный недоменеджер недооператора :dash1:
его цена 1коп за 10 гиг вот я и юзаю :D за этот месяц пока ноль минут исходящих, симка живёт в модеме

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

Хто небудь бачив старпак з жарою? Особисто я вчора був в двох фірмових магазинах столиці - відсутні. Зараз буду по справах біля третього, зайду заради статистики.

Місто
м. Кам'янське

Хто небудь бачив старпак з жарою? Особисто я вчора був в двох фірмових магазинах столиці - відсутні. Зараз буду по справах біля третього, зайду заради статистики.

Спроси у консультанта, говорили, что в Киеве их не будут продавать. Можно купить в интернет-магазине Алло.

Місто
Київ

Дивлячись на свої потреби - зовсім не розумію ажіотажу навколо "Жари".
Тим не менше, співчуваю тим, хто не встиг перейти на цікавий для них тариф.
А ті, хто все ж перейшов - ще можуть пошкодувати :rolleyes:

ВанОО

Заблокирован
Місто
Белая Церковь

Вообще не понятно почему онизакрыли переход. Все таки 50 грн за переход с каждого, это как по мне очень не плохо

Місто
м. Кам'янське

Вообще не понятно почему онизакрыли переход. Все таки 50 грн за переход с каждого, это как по мне очень не плохо

На тариф с абонкой 50 начали массово переводиться люди с абонплатой 70-120. Потому и закрыли.

Валшебнег

Активный пользователь
Місто
Умань
Телефон
Redmi Note 11

А зачем такие сложности? Ну разве что ради статистики)))

Вот я вчера:

14:20 Заказал старпак на сайте АЛЛО. Способ доставки - самовывоз из магазина.
15:50 Получил СМС, что могу забрать заказ после 16:00. А поскольку за полтора часа доставить заказ со склада в Киеве в магазин в Умани нереально, то делаю вывод, что старпаки эти уже развезли по торговым точкам.
17:20 Забрал заказ в магазине. Из разговора продавцов попутно узнал, что завезли их в количестве 5-6 шт.

Симка 3 в 1, с поддержкой LTE, Серия 073-100ХХХХ.

Motorhead

Заблокирован
Місто
Днепр
Телефон
Samsung Galaxy A5 2016

Валшебнег

Активный пользователь
Місто
Умань
Телефон
Redmi Note 11

PS: На витрине пакетов "ЖАРА" не было. Возможно просто не успели выложить.

eMkiLL

eMkiLL
Місто
Запорожье
Телефон
Xiaomi Mi 11 Lite

Motorhead, хотели, наверное чтобы полочные симки стали активными. А получилось что с более дорогих тарифов начали бежать :) Все предсказуемо. Изначально было удивление что есть переход на данный тариф, а не новый СП

Місто
м. Кам'янське

А они вообще не думают перед тем как делают новые тарифы?

Они надеялись, что новых подключений будет намного больше, чем переходов. Протупили. Не в первый раз.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Масово це як?! Якщо пару десятків користувачів реда, то в лайфа реально все погано...Мені здається, що проблема там в іншому, а у більшості наших форумчан взагалі корона має на голові жати...Деякі он в темі кожного оператора сімки на полицю кидають...А чим же ви користуєтеся?!

Валшебнег

Активный пользователь
Місто
Умань
Телефон
Redmi Note 11

Они надеялись, что новых подключений будет намного больше, чем переходов.
Для того, чтобы надеяться на такое, им надо было как минимум обеспечить синхронный старт переходов и продаж. А если переход был доступен с 5.07, а старпаки появились в продаже 13.07 - понятно, что возник перекос.
А вот неожиданно массовый отток абонентов с более дорогих тарифов вполне может быть причиной для закрытия перехода.

Останнє редагування:

Капитошка

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi 4X (Lifecell "LIFEHACK")

Головой надо думать
Да нехай думают чем хотят.
Тариф хороший? - Хороший
Купить по номиналу можно? - Можно
Пока дают "халяву" нужно пользоваться? - Нужно
У конкурентов похожее есть? - Нет

Могу ещё найти ответы на вопросы "интересующихся" )

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7

Капитошка, есть небольшое отличие между купить халяву и перевести свой основной номер, где как раз нужно думать головой

Motorhead

Заблокирован
Місто
Днепр
Телефон
Samsung Galaxy A5 2016

а у більшості наших форумчан взагалі корона має на голові жати.
У вас явно турецкая корона жмет.

Добавлено через 2 минуты
Пока дают "халяву" нужно пользоваться? - Нужно
Где та халява до 31.08.2017? Наебдурили как всегда? Лайф-житя стае цикавішим. Старый их слоган очень точно отображал их непредсказуемые действия.

Останнє редагування:

Капитошка

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi 4X (Lifecell "LIFEHACK")

Где та халява до 31.08.2017?
Нууу... ПОКА до 31.01.2018-го, а там будем посмотреть )

Добавлено через 2 минуты
Тебя конкретно чем с "Жарой" обманули?

Добавлено через 4 минуты
отличие между купить халяву и перевести свой основной номер
Сейчас 95% смартфонов двухсимочные.
В первом слоте всегда должен стоять основной номер, а во второй слот можно уже пихать абы-шо.

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху