Тариф «Жара» (Закрыт)

Статус
Закрита.
Місто
Днепр
Телефон
Samsung J5
Підключення до тарифного плану закрито.
Лише для нових підключень. Після 30.09.2017 початковий пакет буде активовуватись з тарифним планом «Оптимальний смартфон» із пакетом послуг «М».
Термін дії тарифного плану до 31.01.2018.
Умови активації та термін дії тарифного плану можуть бути продовжені.

Дзвінки на lifecell|Безліміт
Дзвінки на інші мережі по Україні, хв|100
3G+ Інтернет|10 ГБ
Youtube, Megogo, OLL TV, Divan.tv, 1+1 video|10 ГБ
Facebook|Безкоштовно
Месенджер BIP|Безкоштовно
Вартість, грн/30 днів|50
Перехід|закритий
Додаткова інформація
Перший 30-денний пакет послуг надається безкоштовно.
Пакети послуг із зазначеними умовами діють на всій території України (Регіон 1).

Під «безкоштовно» мається на увазі, що вартість першого 30-денного пакету послуг включено у вартість початкового пакета.

Ви можете користуватися соціальною мережею Facebook без обмежень без додаткової плати і не витрачаючи пакетні мегабайти!Для цього, будь ласка, користуйтесь лише офіційними додатками для планшетів та смартфонів або мобільними чи веб-версіями сайтів соціальних мереж.

Безкоштовне користування соціальними мережами надається у рахунок плати за обраний Пакет послуг. Якщо плату за Пакет послуг/30 днів за тарифним планом не сплачено, отримані/передані дані при користуванні соціальними мережами будуть тарифікуватися згідно тарифного плану.

Надані 250МБ можна використати протягом 5 днів, починаючи з дня користування. Якщо ви використаєте 250МБ раніше, Вам будуть надані наступні 250МБ на аналогічних умовах. У випадку відсутності 10 грн на рахунку, тариф на Інтернет - 0,4 грн/МБ.

При здійсненні міжнародного дзвінка в країну, що входить до першої групи, буде нараховано 25 хвилин для дзвінків у країни першої групи за 20 грн на 30 днів. Наведена вартість хвилини є інформативною та розрахована шляхом ділення вартості нарахованих хвилин на їхню кількість. Повний перелік груп та країн, що до них входять, а також деталі тарифікації за посиланням.

Тарифи наведено у гривнях з урахуванням ПДВ та Пенсійного збору.

Якщо не знята місячна абонплата, знімається денна плата - 2.50 грн і нараховується денний пакет:
безліміт в мережі
3 хвилини на інші оператори
250 Мб інтернету
Умови тарифного плану наведено станом на 01.10.2017 р.
Опис на сайті

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
Samsung J5
Re: Тариф "Жара"

Такой "крутой" тариф, что я со своего Device M даже рыпаться не думаю.

Срок действия тарифного плана до 31.01.2018.
Тариф будет до Феврался месяца, за то честно, не то что не которые любят резко менять условия.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Ну Лукумычи тоже меняли Смартфон 29 резко. Тут как сказать

Місто
Одесса
Телефон
Apple iPhone 11

Xatab, Да, да, да. Вообще за связь слишком жирно платить, поеду как в деревню, там связь вообще ненужна.:rolleyes:

За связь нет а за переход 50 гривен это жирно, почему я должен платить ни за что ? Я понимаю что туркам деньги нужны но брать полтинник за переход это наглость. ;)

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)

Xatab, они могли совсем сделать тоолько для новых абонов )))
Но негодование поддерживаю !
Хоть и тариф для меня не интересен .

Місто
Дніпро

Xatab, таких вкусных условий не предлагает ни один оператор, так что я считаю что 50 грн переход вполне оправдан. Как писал выше chelavek, я с ним полностью согласен, радуйтесь что вообще переводят существующих абонентов

Motorhead

Заблокирован
Місто
Днепр
Телефон
Samsung Galaxy A5 2016

Только что ввел комбинацию для перехода и меня перевели бесплатно.

Вкладення

• Screenshot_2017-07-05-14-23-39-522.jpg
    Screenshot_2017-07-05-14-23-39-522.jpg
    11.2 КБ · Перегляди: 198
  • Screenshot_2017-07-05-14-22-27-336.jpg
    Screenshot_2017-07-05-14-22-27-336.jpg
    6 КБ · Перегляди: 185

eMkiLL

eMkiLL
Місто
Запорожье
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12

Motorhead, сумма на счету которая была, тариф который был и пакет начислен или нет?

Motorhead

Заблокирован
Місто
Днепр
Телефон
Samsung Galaxy A5 2016

сумма на счету которая была, тариф который был и пакет начислен или нет?

Добавлено через 2 минуты
Emkill,
Только что перевел еще один номер с тарифом смарт семья базовый с 30 коп на счету. Переводит бесплатно. Потом смс приходит что надо 50 грн для месячного пакета услуг.

Останнє редагування:

gloogin

Заблокирован
Місто
Винница

Через полгода карета превратитится в тыкву.
Аля, новый вариант заманухи в стиле смартфон 29
Полгода?
Дата введення тарифного плану в дію — 21.06.2017 р. Мінімальний строк дії тарифного плану — 7 днів з дати його введення в дію.
Его уже можно закрывать!

Motorhead

Заблокирован
Місто
Днепр
Телефон
Samsung Galaxy A5 2016

Хотел еще один номер перевести с тарифом свобода, тут уже потребовало 50 грн за перевод. Наверное с тарифов с абонкой меньше 50 грн и без абонки переводит бесплатно, а с других уже за 50 грн. Это наверное стоит в шапку добавить.

Добавлено через 2 минуты
View hidden content is available for registered users!

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: M e
Місто
Самар/Дніпро

Наверное с тарифов с абонкой меньше 50 грн и без абонки переводит бесплатно, а с других уже за 50 грн.
Там что-то хитрее
Перевёлся, через *345# с Единого. Сняло 50 грн за переход и ещё хочет 50 грн за пакет услуг.

gloogin

Заблокирован
Місто
Винница

Хотел еще один номер перевести с тарифом свобода, тут уже потребовало 50 грн за перевод. Наверное с тарифов с абонкой меньше 50 грн и без абонки переводит бесплатно, а с других уже за 50 грн. Это наверное стоит в шапку добавить.
Сначала это надо проверить!
Пусть отпишутся больше свежепереведенных.

Статус
Закрита.
Зверху