Тариф «Планшет 3G»

Статус
Закрита.
Місто
Kiev
Re: Тарифный план "Планшет"

Пользуюсь намного чаще из-за того, что Интер повысил день до 7 грн с 5, а у меня МИФИ два стандартный - есть сдма и гсм. Раньше МТС стол девушку в день, а теперь 25 коп. Мне Цензор почитать хватает и ежа. Особенно сейчас пользуясь, когда свет по вечерам на два часа откл. Конечно у лайфа инет живее- меньше затыков, но нет тарифов на день, к мне не всегда моб инет нужен...

Місто
Kiev

ой, что это я написал? Набирал в поезде, сильно качало. Да, именно имелось в виду, что раньше тариф стоил "двушку" в день, а сейчас 25 коп, если оптом :)

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9

e-nfanta, ну не знаю... Можливо якщо ціна має ВЕЛИКЕ значення то звісно тариф люксичний, проте якщо ще потрібно посидіти трішки в нетрях - то це якийсь жах...
На днях попросили пошукати інфо про два роутери та порівняти яка між ними різниця... За пів години я знайшов лиш інфо про один з них... мене швидкість реакції мережі на мої запити, м'яко кажучи, вкурвила і передзвонив та уточнив чи це ще актуально і чи може почекати допоки я матиму адекватний доступ до мережі, щоб без заминок пошукати те що треба...
Іноді краще заплатити гривню-дві, але отримати реальний доступ до інету, ніж тішити себе думкою: "так повільно, проте надзвичайно дешево!"...

stu6a

UMC boyfriend
Місто
Одесса
Телефон
пошарпаный и один как новый

Ужас , совсем перестали на сайте нормально писать условия тарифов ((( Узнать скольуо Мб дается в день в данном тарифе на "максимальной" скорости можно только если позвонить 111 .... добраться до этого тарифа в меня ЭКОНОМИТЬ ... и там эта информация не в Описании тарифа, а в описании услуги Турбо-кнопка :apl: ( 300 Мб )

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9

Ну що ж, невеличкий звіт (надіюся я ще тут вам не набрид)...
Передісторію мою переписувати не буду, тому лиш свіжачок...
Сьогодні мені ДУЖЕ СИЛЬНО потрібно було два мегабайти інформації отримати... ну трошки більше - то були дві фотографії (але потім я попросив їх зменшити з 4 мегабайт/фото до ~ 800 кілобайт/фото) та переписка в скайпі (не дзвінок чи відеорозмова...) Передавання фото обривалося десь орієнтовно на 15% переданої інформації...

Прийшов додому... Почав тестити та порівнювати інет від Київзірки (той що за 2,04 за добу надається) запустив спідтест на телефоні, вставив сімку від мтс з "планшетом", повторний запуск спідтесту і він завис на пінгу... перезапуск додадтку - те саме... ЖУРБИНКА...
Вставив Кирївстар, перевірив - все ґуд... телефон не перезавантажував, підтримує гарячу заміну сімкартки...
Після дзвінка до мтс-помічника (того що оператор) скинули смс з посиланням: http://corp.mts.com.ua/rus/speedtest.php попросили перевірити швидкість та передзвонити з результатом...

Результати:
....мтс...............................Київзірка

5.54 Кбайт/сек...................24.91 Кбайт/сек
7.2 Кбайт/сек.....................25.97 Кбайт/сек
9.89 Кбайт/сек...................26.63 Кбайт/сек

завантаження сторінки на котру дали посилання:
більше 2 хвилин...................~ 15 сек

Склали заявку... Попросив не телефонувати, бо мій Nexus 7 першого покоління дзвінки не сприймає, лише вхідні SMS... а спеціально чекати дзвінок та тримати сімку в телефоні не маю бажання...

Місто
Короп
Телефон
Samsung Galaxy Grand duos

hamlotake...
удивительно , что у вас МТСовцы вообще заявку приняли по таким результатам спидтеста, у меня были примерно такие, когда я им позвонил , то ответили , что - "это нормальная гарантированная скорость" и отказались принимать заявки.

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9

hamlotake...
удивительно , что у вас МТСовцы вообще заявку приняли по таким результатам спидтеста, у меня были примерно такие, когда я им позвонил , то ответили , что - "это нормальная гарантированная скорость" и отказались принимать заявки.

Завантаження сторінки більше двох хвилин (сьогодні, щоправда, за хвилину оновило сторінку, проте видало швидкість 3 кілобайти/сек :D), причім результат також під питанням, бо здебільшого все просто зависає... неможливість здійснити спідтест одноіменною програмою на стадії пінгування чи пошуку серверу - це нормальне та адекватне надання послуг :confused:

Прошу також врахувати - я не сиджу і не тицяю щоразу перед відкриттям якоїсь сторінки спідтест (його видалив з таблета ще в перший тиждень початку користування тарифом, бо вже було навіть не смішно від результатів), намагаюся просто "бровзити нетрями"... але часом це нереальні випробування...

Мені не потрібні звичайні дзвінки по планшету, SMS тощо... мій нексус і так більшу частину цього не підтримує, а лиш те для чого створений даний тарифний план:
"Оновлений «Планшет» – більше причин придбати мобільний гаджет.
Повністю розкрити свій потенціал ці гаджети можуть завдяки новій пропозиції «МТС Україна», з якою можна не хвилюватися, що мобільне пересилання даних спустошить гаманець. Оператор запустив оновлений тариф «Планшет», призначений для однойменних гаджетів, і робить інтернет на них ще доступнішим."
-взято з діалогу за листопад цього року...

Як на мене то здебільшого інтернет що є що його немає... Звісно ж до файної швидкості звикаєш швидко, але тут навіть не в цьому справа що відповідь на запит отримую з добрячою затримкою, тут частина відповіді просто не доходить до мене...

З.І. Сьогодні вдалося більш-менш файно здійснити комунікацію за допомогою мтс'у - неочікувано "проскочив" дзвінок зі скайпу і 5 хвилин була можливість поспілкуватися.. потім почалися проблеми і на сьомій хвилині перейшли на звичну переписку... фото отримати не вдалося через скайп, а от за допомогою Gmail додатку завантажив з другої спроби...

Чи є якийсь взаємозв'язок з дзвінком в службу підтримки не знаю, проте це вже щось, хочеться вірити що нет буде не гіршим ніж в "життячка з посмішкою"...

Мабуть ще пару постів про "фіговизну" нету і він стане по швидкості як 3G :D

Далі буде...

Місто
Самар/Дніпро

У меня на тарифе "Планшет" не оправдались выше описанные многими ужастики, в нашем регионе скорость весьма даже ничего, тест скорости выложил в соотв.теме. Проводил с компа, странички открываются довольно неплохо (странички форума открываются за 2-3 секунды), даже тяжёлые, так что я очень доволен - как интернет для подстраховки себя оправдывает.
А вообще как обычно - всё зависит от региона использования.
Так что нет смысла ныть - если у вас в регионе всё плохо - меняйте оператора!

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9

У меня на тарифе "Планшет" не оправдались выше описанные многими ужастики, в нашем регионе скорость весьма даже ничего, тест скорости выложил в соотв.теме. Проводил с компа, странички открываются довольно неплохо (странички форума открываются за 2-3 секунды), даже тяжёлые, так что я очень доволен - как интернет для подстраховки себя оправдывает.
А вообще как обычно - всё зависит от региона использования.
Так что нет смысла ныть - если у вас в регионе всё плохо - меняйте оператора!

Так, результат файний... особливо пінг значно цікавіший показник має ніж в мене... Це з першої спроби так чи ти проводив кілька тестів? Якщо в твоєму регіоні такий показник швидкості на мтс'і зазвичай нормальне явище - то я тобі по файному заздрю...

Щодо зміни оператора - всяке може бути, можливо й зміню... бо якщо на твою думку це скиглення, то для мнене це радше "крик душі"))) Я ж спочатку дістав старпак життєчка:) для нету на планшеті за 15 грн в місяць... Просте так співпало що в той момент коли я здійснив підсумок викачаних мегабайтів та днів коли він мені був потрібен, то дійшов висновку що немає сенсу платити за те чим не користуєшся навіть на 50% і тут бац - новина про тариф "планшет" де платиш лиш коли користуєшся і все таке... обмеження швидкості аж після 300 мегабайт (на відміну від того ж життєчка де вони починають різати швидкість вже після 50)... Подумалося - "та вони читають мої думки"... і тут такий фейл... ну далі можна прочитати в моїх дописах вище...

Місто
Самар/Дніпро

Не всегда с первого теста такие результаты, но закачки ниже 0,14 не было ни разу.
P.S. зачем же текст серыми буквами писать - чтобы у всех глаза повылазили это читать?

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

Тариф Планшет и тут же сразу Смартфон 0.50 (1 и 2 скрины соответственно).

Вкладення

• Screenshot_2014-12-25-23-29-38.png
    Screenshot_2014-12-25-23-29-38.png
    285.2 КБ · Перегляди: 321
  • Screenshot_2014-12-25-23-30-53.png
    Screenshot_2014-12-25-23-30-53.png
    283.7 КБ · Перегляди: 289
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230

PRADA, интересно почему так?

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9

Усім привіт!
Пора дещо відзвітувати про свої відчуття, після користування нетом від червоного яйка з нашим тарифом.

Написати - нет став бомбезношвидким, вивантажую майже 300 мегабайт на день... і тд і тп нажаль я не можу, це не реально та й не такі цілі та завдання для нього (мобільного нету), але чисто по відчуттю наче стало дещо краще. Звісно часом тупить страшно, навіть при максимальному покритті мережею (згідно того що показує планшет), але "на село піде"...

Помітив ще таке що по трасі коли є покриття нет досить пристойний та "користабельний"...

Отож, згідно даних сторінки http://corp.mts.com.ua/ukr/speedtest.php швидкість в мене буває от така: 8.21 Кбайт/сек - 11.39 Кбайт/сек - 15.23 Кбайт/сек
Завантаження сторінки за 15-30 секунд.

Для читання новин, перевірки пошти, переписки за допомогою скайпу - цілком прийнятно, щоправда часом вмикаю економний режим в браузері Опера, бо аж дуже довго вантажить деякі сайти...

Мабуть за 50 копійок при умові оплати лиш в ті дні коли користуєшся може бути, щоправда хотілося б як завжди кращого...

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG

Пора дещо відзвітувати про свої відчуття, після користування нетом від червоного яйка з нашим тарифом.
Тоже поделюсь. Скорость интернета после перехода на тариф осталась прежней, только "сертифицированное" оборудование МТС не смогло подключить турбо-кнопку на каждый день, да видимо про шейп забыло. Тяну по два гига в день за 7,5грн в месяц чего и всем желаю :p

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

dirka

like.no.other
Місто
Neverland

По скорости посоветуете планшет мтс или планшет от киевстара? :)

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

По скорости посоветуете планшет мтс или планшет от киевстара? :)
Тут вопрос в основном в скорости.
У кого выше (достаточно выше для того чтобы сделать однозначный выбор) - того и выбрать.
Если одинаково и нет бонусов ДИ - бери МТС Планшет.
Если есть бонусы ДИ - бери Киевстар Планшет.
Если есть кому звонить на МТС/КС понемногу - бери соответственно.

dirka

like.no.other
Місто
Neverland

PRADA, а как мне проверить у кого выше? Я хочу использовать в iPad'e. Бонусов ДИ нет и звонить не собираюсь. ;)

Місто
Киев

PRADA, а как мне проверить у кого выше? Я хочу использовать в iPad'e. Бонусов ДИ нет и звонить не собираюсь. ;)

Купить оба :)
Старпаки не так дорого стоят по сравнению с айпадом. Тарифы там плати когда пользуешься. так что много не потеряете если один полежит или вообще выкинете

Статус
Закрита.
Зверху