Kristal
Заблокирован
- Місто
- Київ, (Черкаси): Україна
- Телефон
- LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
Останнє редагування модератором:
если с львовским зеро поехать в другую область интернет безлимит остается бесплатно?
то з тарифом зеро можна користуватись безкоштовним інтернетом в любій області?
style, да
друзі хто зі Львова може вислати пакет зеро на Волинь?
Только переход 20-ку стоит со смартфон 0,50. Для Днепропетровска что нужно-пополнить на 40 и как-то сделать "год без абонплат" (сколько это стоит)?Тп Смартфон Zero - це нова його назва, стара його назва - Смартфон 0.25. В новій системі самообслуговування Мій МТС тп Смартфон Zero відображається як Смартфон 0.25. Перехід на нього безкоштовний!!!
Так це нова назва, саме цей який 0.25 зеро і переходьте за 20 грн, потім поповніть на 40 грн через портмоне, 20 грн спочатку, вам запропонує додати ще 20 грн і отримаєте 20 грн бонусів, так робте 2 рази, щоб на рахунку було 92 грн, скільки коштує рік без абонплат.Kristal, это ?
Только переход 20-ку стоит со смартфон 0,50. Для Днепропетровска что нужно-пополнить на 40 и как-то сделать "год без абонплат" (сколько это стоит)?
Имеете ввиду,что в Zero перейти и иметь бесплатный интернет обычный в любом городе,а чтоб иметь 3моб или когда будет мтс-овский 3g,надо платить 30,а со звонками уже сложнее,нужно или заказывать "год" или платить по 75 коп/день если был звонок (для моего региона)?LarSia, на зеро безлім інет. дзвінки на інших по 25 коп, як на 0.50, я не знаю. і так 30 грн коштує інет в тримобі.так що зеро кращий як на мене.
Имеете ввиду,что в Zero перейти и иметь бесплатный интернет обычный в любом городе,а чтоб иметь 3моб или когда будет мтс-овский 3g,надо платить 30,а со звонками уже сложнее,нужно или заказывать "год" или платить по 75 коп/день если был звонок (для моего региона)?
Если это тот Зеро,который на сайте МТС только для Львова (с Дзидзьо на картинке),то 25 коп на др. НЕТ,есть 35,и за пределами домашней зоны будет 75 коп,как писали раньше здесь.Это одно и то же. У меня через USSD на телефоне показывает Zero, а через интернет-помощник Смартфон 0.25