Тариф «Смартфон ЗЕРО» (закритий)

Статус
Закрита.

DSone

Заблокирован
Місто
Днепропетровская область - КР
Телефон
Samsung Galaxy E5 Duos
Re: Тариф "Смартфон ZERO"

помітив що мтс ріже швидкість абонентам зеро , в цьому тарифі є переважно 500-800кбіт
може хтось пояснить чому так
Может потому , что ты вообще не платишь за него ? Я знаю что ты скажешь , мол он же бесплатный. Да , вот и получи до 1мб/с)))
А тебе задурно , разве мало ?:D

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

помітив що мтс ріже швидкість абонентам зеро , в цьому тарифі є переважно 500-800кбіт
Робив сьогодні тест в один і той же час на зеро було 300 кбіт , а на тарифі водафон ред М 2016 аж 5,6 мбіт (обидва телефони до 7 мбіт)
Ніхто нічого не ріже. В тебе, мабуть бс занадто перевантажена. Я сьогодні вдень міряв швидкість на своєму Зеро в центрі міста то швидкість була 11\5 мбіт\сек.

Місто
Місто Лева
Телефон
Poxo X7 Pro

Ніхто нічого не ріже. В тебе, мабуть бс занадто перевантажена. Я сьогодні вдень міряв швидкість на своєму Зеро в центрі міста то швидкість була 11\5 мбіт\сек.
Підтверджую. Швидкість не ріжуть. У мене стабільно від 5 до 15 мб/сек на завантаження.

Biker XTR

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy ACE 3 S7272

Робив сьогодні тест в один і той же час на зеро було 300 кбіт , а на тарифі водафон ред М 2016 аж 5,6 мбіт (обидва телефони до 7 мбіт)
А ти спробуй поміняти сімки в телефонах місцями і побачиш, скоріше всього щось працювало сильно в фоні на тому смарті де 500-800 і обрізало швидкість або з смартом щось не так або якщо тести робилися не в один час то могла бути перевантажена БС в той час або помилився і другий смарт насправді підтримує до 14 або 42 мегабіт.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

О, точно, згадав, що в мене є телефон, в якому обидва слоти для сімок почерговово підтримують 3Ж, то коли сімка в першому слоті то все гуд із швидкістю, а коли в другому слоті, то телефон ріже швидкість до 2 мбіт\сек, як на вхід, так і на вихід.

Місто
Харьков
Телефон
Samsung S8500 Wave

Если я будучи во Львове в командировке, куплю и активирую старпак Zero, будет ли у меня потом в Харькове ежедневные бесплатные 200 Мб?

Как отличить при покупке:
* Smartfon Zero = (ex Смартфон 0.25, Файний)»
**Smartfon_Zero = «СМАРТФОН_ZERO (ex Просто супер 35)»

Місто
Київ

EugeneSMDM, при покупке дают старпак только с безлимитом на внутрисеть, т.е. первый вариант. А второй, даже незнаю, существует ли он в природе?

Валшебнег

Активный пользователь
Місто
Умань
Телефон
Redmi Note 11

Если я будучи во Львове в командировке, куплю и активирую старпак Zero, будет ли у меня потом в Харькове ежедневные бесплатные 200 Мб?
Будет. Даже если купить и активировать в Харькове.

Місто
Харьков
Телефон
Samsung S8500 Wave

Для пользования бесплатным интернетом пополнение на 40 гривен обязательно?

Місто
Днепр

EugeneSMDM, прямо в шарке написано:
1. Потрібне обов'язкове поповнення на 40 грн, для активації послуги 2 безліміти.
Без пополнения дают 50 МБ трафика.
Шаманство последних страниц не учитываю.

Місто
Харьков
Телефон
Samsung S8500 Wave

А можно находясь во Львове, перевести в этот тариф уже существующий номер (запасная сим-ка со стажем 5 лет, МТС Без обязательств)?

DSone

Заблокирован
Місто
Днепропетровская область - КР
Телефон
Samsung Galaxy E5 Duos

А можно находясь во Львове, перевести в этот тариф уже существующий номер (запасная сим-ка со стажем 5 лет, МТС Без обязательств)?
скажу тебе так, идёшь в ЦОА МТС во Львове , думаю всё получится.

Місто
Київ

А действительно интересно, есть ли такой тп:
?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

А действительно интересно, есть ли такой тп:
?
Може в кого і залишився ще «СМАРТФОН_ZERO (ex Просто супер 35)». А на сайті МТС він є недоступним для підключення.

style

Заблокирован
Місто
КИЕВ

Підскажіть тариф смартфон зеро користується людина у Волинській області.

Кожен день знімає 75 коп, можна щось зробити щоб не знімало, рік без абонплат ? Якшо так то скільки коштує і як зробити? Інтернет бесплатний при цьому не пропаде?

kenWood

На світі є одна Країна...
Місто
Симферополь, Украина

style, 75 Копеек снимет Не каждый День а Когда совершил первый Звонок в сутки .

Если подключить ГБА то интернета будет не 200Мб в День а 500мб на Весь месяц . Но тогда не будут снимать по 75 копеек в день .

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Підскажіть тариф смартфон зеро користується людина у Волинській області.

Кожен день знімає 75 коп, можна щось зробити щоб не знімало, рік без абонплат ? Якшо так то скільки коштує і як зробити? Інтернет бесплатний при цьому не пропаде?
За користування інтернетом щодня дають по 5 бонусів. Також дають бонуси за поповнення рахунку. Ці бонуси в системі самоослуговування можна вимінювати на бонусні гроші. Тоді абонку 75 коп буде брати з цих бонусних коштів. Таким чином, можна протягнути кілька місяців на бонусних грошах, не витрачаючи з основного рахунку ні копійки. Принаймні, в мене так. Правда, дзвоню не щодня, бо МТС в мене №2.

Статус
Закрита.
Зверху