Kristal
Заблокирован
- Місто
- Київ, (Черкаси): Україна
- Телефон
- LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
Останнє редагування модератором:
Странно. В минутах пишет только 10 из 10 за границу. Может у кого 1500 напишите в поддержку, что скажут. В смс 20 из 20 за границу. 99 из 100 вроде бы появляется после первой отправки. Может так хотя добровольно с тарифа согнать )
Нема абонплати. Якщо знаходишся поза межами зони дії тарифу, то при здійсненні першого дзвінка в календарній добі, знімається плата 75 коп. Якщо не дзвониш, то не знімається нічого. Інтернет працює завжди.Доброго дня, панове!
Подарували мені СІМ з даним тарифом. Ніби усе на сайті з'ясував, але незрозумілим залишився наступний момент: що таке денна плата 0,25 грн. за "два безліміти та інтернет". Тобто, все ж абонплата є?
Колись тариф називався щось типу Файний і там за безліміт в мережі і 200 Мб Нету була абонплата 0,25 грн. на день.Нема абонплати. Якщо знаходишся поза межами зони дії тарифу, то при здійсненні першого дзвінка в календарній добі, знімається плата 75 коп. Якщо не дзвониш, то не знімається нічого. Інтернет працює завжди.Доброго дня, панове!
Подарували мені СІМ з даним тарифом. Ніби усе на сайті з'ясував, але незрозумілим залишився наступний момент: що таке денна плата 0,25 грн. за "два безліміти та інтернет". Тобто, все ж абонплата є?
Х/з, що таке 0,25 грн. Можливо, в зоні дії тарифу бере по 25 коп за перший дзінок в добі.
Это неверная информация (ошибка оператора) , которая выдается при вводе ussd кода. Вот и всё.що таке денна плата 0,25 грн. за "два безліміти та інтернет".
Саме так, інфа з ussd.Это неверная информация (ошибка оператора) , которая выдается при вводе ussd кода. Вот и всё.
немає ніякої абонплати. тариф меговий для дзвінків по водафону. та 200мб. на день теж в допомогу.Доброго дня, панове!
Покращуємо Ваш тариф Vodafone Зеро на період воєнного стану. З 29.04 спеціальні умови тарифу діють по всій Україні: щоденна плата 1,50 або 0,75 грн за збереження умов тарифу не знімається. Зауважимо, що тариф не діє на тимчасово окупованих територіях. Про тариф: www.vodafone.ua/sz
4G Smart XS це ж акційний тариф, цікаво як з ГБА який діє по номеру, яке буде наповнення."Страшную весть принёс я в твой дом, Надежда. Зови детей. "
С 27.08 - перехід до Vodafon 4G Smart XS вартість 55 грн. в місяць
З 6 гб на халяву на 1 гб за 55 грн., так собі покращення.
Цікаво, якісь інші акційні тарифи будуть доступні?
Будуть, але дорожче. Тобто зможете перейти на більш дорожчий тариф цієї лінійки.Цікаво, якісь інші акційні тарифи будуть доступні?