Kristal
Заблокирован
- Місто
- Київ, (Черкаси): Україна
- Телефон
- LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
Останнє редагування модератором:
Дали пакет на місяць безкоштовноСразу после перевода условия нового тарифа оказались базовые?Попросив оператора перевести не в Light а в 4G Smart XS. Перевели на 4G Smart XS+ де 75грн/міс
Дійсно, що за фігню ти написав? Вчися висловлювати свої думки.що за фігня
Те ж самеПише в зеро пакет послуг за тарифом не діє в розділі мій тариф, рба не відрбрвжається, що за фігня
Дзвінки працюють?Перевели з Зеро на Лайт. РБА не активували, пишуть: Ми автоматично підключимо пакет вночі.
так це ж логічно, будуть тарифи LightКажуть з зеро як переведуть , у кого був рба лишиться тільки безлім на водафон, інтернету пакету 500 мб не надаватиметься, дзвінки на інші оператори будуть 1.50 а не 0.35 коп.
Позвонил, пообщался, через день получил аналогичное предложение.Попросив оператора перевести не в Light а в 4G Smart XS. Перевели на 4G Smart XS+ де 75грн/міс
Раз "кажуть" то смысл наверно таки есть... действуйте и держите нас в курсе... удачи , она вам понадобится при попытке отказа от ГБА, особенно сейчас - когда ТП в "подвешенном" состоянииКажуть у кого небуло рба тому запропонували за 199 грн на рік супернет стар, може смисл відмовитись від рба????
То що робити?Tv-digest, Мене спочатку на Smart XS планували перевести, в підтримці пробував виторговувати Рік за 199, позиція оператора, що ця спец.пропозиція не пов'язана з переходом, або XS, або Лайт у кого РБА.
То что и делал - далее набивать посты по темам...То що робити?Tv-digest, Мене спочатку на Smart XS планували перевести, в підтримці пробував виторговувати Рік за 199, позиція оператора, що ця спец.пропозиція не пов'язана з переходом, або XS, або Лайт у кого РБА.