Безлімітні безкоштовні дзвінки всередині мережі в межах активної послуги «Vodafone Z на місяць» надаються ТІЛЬКИ в регіоні дії ТП. Поза регіоном дії (НЕЗАЛЕЖНО від наявності активної місячної послуги) дзвінки всередині мережі оплачуються в межах послуги «RED на день» (БЕЗЛІМІТ за 2 грн/день у разі користування).
Плата за пакетні 500 Мб/день НЕ стягується ТІЛЬКІ в регіоні дії в межах активної місячної послуги. Якщо абонент з активною місячною послугою знаходиться ПОЗА регіоном дії, то за перші 500 Мб в день буде стягнено 15 грн у разі користування, понад - 5 грн за кожні 500 Мб (до 10 пакетів).
Послуга «Рік без Абонплат» в ТП «Vodafone ZAHID» - ВІДСУТНЯ!
Если бы так по-человечески четко были прописаны условия для каждого тарифа на сайте (можно даже отдельно, в файле PDF), работы у операторов было бы значительно меньше...
Тому що абоненти не згідні платити за ті послуги, які пропонують у Львівській області Vodafone таку абонплату, яку вимагають в інших областях. Я вже писав, що це пробний шар. Наскількі можна підняти абонку для львів`ян.1) После а/п в 0 грн/мес, зачем МТСу так понадобилась эти несчастные 5 грн/мес во Львове?
Вот в других областях минимальную а/п закрутили до 35 грн/мес и ничего (видимо, теперь ясно, за чей счет оплачивается банкет для Львова)
Ну 200 задурно или 500 за 5 грн. Многие выберут второе.Наскількі можна підняти абонку для львів`ян.
Тут почему нет условий , если ты находишься в другой области. (https://www.vodafone.ua/uk/rates/private/vodafone-zaxid
"Спеціальна пропозиція в тарифі Vodafone ZАХІД діє в межах Акції на території Львівської області. За межами території проведення Акції додатково до щомісячної вартості будуть діяти базові умови тарифу Vodafone ZАХІД"Тут почему нет условий , если ты находишься в другой области
вверху справа выберите Львов или Львовскую областьТут почему нет условий , если ты находишься в другой области. (
PS Или я их не вижу.
Должны до конца 2017 года. А как будет, знают только в МТСматвей, тарифы МТС в 2017г будут закрыты однозначно, куда переведут с Зеро догдаться нетрудно.
Как только тариф Vodafone ZAHID попадёт на RED-forum. О результате будет доложено.И не снимут ли яйцеголовые добрые европейцы дополнительно 15 грн/день за выход в интернет, если буду пользоваться исключительно Facebook, Instagram, Twitter, VK, Viber, WhatsApp за пределами Львовской обл.?
Ну 200 задурно или 500 за 5 грн. Многие выберут второе.
Ймовірно, можуть зняти 15 грн через використання технічного трафіку. Тому за використання, наприклад, ФБ трафік не будуть рахувати, а за сміттєвий трафік вирахують з рахунку.И не снимут ли яйцеголовые добрые европейцы дополнительно 15 грн/день за выход в интернет, если буду пользоваться исключительно Facebook, Instagram, Twitter, VK, Viber, WhatsApp за пределами Львовской обл.?
Совершенно верно, но я думаю вопрос был о случае когда 5 грн абонплаты оплачены, а 15ти грн для снятия платы за "мусорный" трафик на счету нетЙмовірно, можуть зняти 15 грн через використання технічного трафіку. Тому за використання, наприклад, ФБ трафік не будуть рахувати, а за сміттєвий трафік вирахують з рахунку.
да какие звонки, там же на странице с тарифом всё написаноИ даже раскатать губу совершать звонки в Viber и WhatsApp?