Корпоративний тариф.
0 - 2 номера MTC
0 - ПЗ
0 - Абонентська плата.
Всі решту тарифи як у бізнес 25.
Корпорації 0,10 / 0,03
МТС 0,15 / 0,05
Інші напрямки 0,90 / 0,50
На офіційному сайті інформація відсутня..
Це з слів відділу обслуговування корпоративних абонентів..
В принципі нормальний тариф... для тих хто мало говорить...
Радує відсутня ПЗ і абонентська плата..
Добавив 17.02.2008
Є офіційна інфа на сайті.
http://corp.mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=3190
Щомісячна вартість даного пакета – 0 грн. Вартість дзвінків на всі напрямки в Україні – 50 копійок за хвилину, без плати за з’єднання. Тариф Антикризовий доступний тільки в групах з обслуговування корпоративних абонентів.
Також абоненти можуть підключитися до послуги Моя Сім’я.
Одним із двох номерів послуги Моя Сім’я може бути номер іншого мобільного оператора України, крім оператора life. Для кожного номера надається по 30 безкоштовних хвилин на місяць. Для керування послугою Моя Сім’я телефонуйте на номер 7770.
Зовсім не те що говорив оператор вчора. Непрофісіоналізм одним словом в рядах МТС. Тариф зовсім непотрібний як на мене... навіть якщо врахувати халяву на ворогів 30 хв на 1 номер...
0 - 2 номера MTC
0 - ПЗ
0 - Абонентська плата.
Всі решту тарифи як у бізнес 25.
Корпорації 0,10 / 0,03
МТС 0,15 / 0,05
Інші напрямки 0,90 / 0,50
На офіційному сайті інформація відсутня..
Це з слів відділу обслуговування корпоративних абонентів..
В принципі нормальний тариф... для тих хто мало говорить...
Радує відсутня ПЗ і абонентська плата..
Добавив 17.02.2008
Є офіційна інфа на сайті.
http://corp.mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=3190
Щомісячна вартість даного пакета – 0 грн. Вартість дзвінків на всі напрямки в Україні – 50 копійок за хвилину, без плати за з’єднання. Тариф Антикризовий доступний тільки в групах з обслуговування корпоративних абонентів.
Також абоненти можуть підключитися до послуги Моя Сім’я.
Одним із двох номерів послуги Моя Сім’я може бути номер іншого мобільного оператора України, крім оператора life. Для кожного номера надається по 30 безкоштовних хвилин на місяць. Для керування послугою Моя Сім’я телефонуйте на номер 7770.
Зовсім не те що говорив оператор вчора. Непрофісіоналізм одним словом в рядах МТС. Тариф зовсім непотрібний як на мене... навіть якщо врахувати халяву на ворогів 30 хв на 1 номер...
Останнє редагування: