Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
оператор в онлайн-помічнику. До чого тут кривляння в стилі Колі Азірова? Таке ім'я є жіноче - Каріна. Своє з "Мій Київстар" я витер коли редагував діалог. Її - залишив.
А тут вже як батюшка хрестив, або батьки назвали. Я цілком серйозно в силу своєї роботи бачив в паспорті імена: "Люся", "Вільям" і т.д. Може вона дійсно - КарІна? А може й
Я не так выразился. Пользоваться региональным не в дом.зоне дешевле, чем всеукраинским.
Это значит, что купил пакет в Луганске, я могу за гривню получать кучу минут в Виннице.
насколько я понял из того описания "вконтакте" что если ты не в зоне тарифа то гривну сдерёт полюбому. Вывод - халявы нет. А лучше дождемся официального анонса, а то тариф действительно не заслуживает внимания которое мы уделили ему на форуме.
Зверніть, будь ласка, увагу! З 1.10.2013 року із введенням нових тарифних планів припиняється підключення на тарифні плани «Країна Київстар», «Країна Київстар. Мій край», «Країна Київстар. Великий край» (для абонентів передплаченого зв’язку Київстар); «Діджус Стайл», «Діджус Стайл. Мій регіон», «Діджус Стайл. Великий регіон», «Діджус велика мережа», «Легкий» (для абонентів DJUICE); «Безмежний Київстар» (для контрактних абонентів Київстар).
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.