Тариф "Супер МТС без пополнения Киев"

Місто
Київ
Телефон
Lumia 535
Re: Супер МТС без пополнения Киев

Вчера начало снимать деньги вместо минут. Позвонил 111*3 сказали, что услуга о начислении 33 минуты отключена и обещали в ручном режиме включить. После чего опять им перезвонить и оставить заявку на возврат средств. Прошли почти сутки, смс о включении услуги нет. (

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

А есть вообще номинация по статистике "Самый глючный мобильный оператор в мире?":)

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1

Вчера начало снимать деньги вместо минут. Позвонил 111*3 сказали, что услуга о начислении 33 минуты отключена и обещали в ручном режиме включить. После чего опять им перезвонить и оставить заявку на возврат средств. Прошли почти сутки, смс о включении услуги нет. (
Зачем тогда нужна биллинговая система, если практически все делается вручную? :confused:

Місто
Київ
Телефон
Lumia 535

Минуты подключили, но смс не пришло. Буду сегодня звонить чтобы гроши вернули.

Прислали смс с извинениями и вернули гроши. Отрадно :)

Останнє редагування:
Місто
Lviv

Доречі, всупереч тому що писали вище, акція "Тиждень безкоштовних розмов" доступна для замовлення (перевірено на 3 картках). Правда замовлення можливе спочатку через заявочку оператору по фін. питаннях, а потім через кілька днів смс на 10237.
І ще : ці 100 хвилин діють навіть без активного супера й поза Київ. обл. ... покищо.

Місто
Киев

Розкажу вам кору з МТС. (я і не думав, що в мтсі такий "беспридел", думав що лише в державі)
Історія
Купив даний пакет чуть більше місяця, з горем пополам активував, поповнив на 30 грн. через 111 - фін. питання і через кредитку. (зручно і без комісії бариг, так завжди в київстарі робив).
Сьогодні дістав пакет (він у мене не основний), думаю брякну дружбану та провіру чи можна замовити тиждень безкоштовного спілкування - фіг там, я вже не можу здійснювати вихідних звінків (на рахунку 30,01 грн.), номер заблоковано.
Звоню до оператора - шипить, рипить... погано чути.
З"єднало - питаю чому я не можу здійснювати вихідні звінки (про безкоштовні взагалі мовчу), адже дотримався всіх умов (поповнив на 30 грн. знаходжусь в Києві). Вона каже - у вас сім-карта заблокована - поповніть ще мінімум на 5 грн. Я кажу, я кого х..., що так кожен місяць маю чи що, і до чого тут без поповнення. Я вже поповняв. Вона запросила тай-аут (почекала та переключила на іншого Х-спеціаліста), ситуація практично повторилась... тільки запитала чи можу почекати. Чекаю... бах зв"язок роз"єднало. Ппц...
Звоню знову, інша дівчина. Пояснив все вже в третій раз. Попросила почекати. Прийняла заявку на розгляд (Який в ЖО... розгляд, і так ясно, звідки ж у мене грн. на рахунку тоді взялись, ппц.).
Кажу можна менеджера чи когось, що б офомити скаргу, а то обсулговування - гірше не буває... а якби мені срочно було треба, ладно вже безкоштовні хвили, але ж там мої рублі (грн), якого хера я не можу іх витратити. Вона подумала, і каже, можете написати на сайті, в розділі "ваша думка важлива" ппц, або за адресом.
Дуже не личить компанії... така жопа, що я не можу. Думав, що на форумі це чуваки трохи жинуть, але бачу що гірше просто бути не може.
МТС - местами тебя слышно

Місто
Винница
Телефон

А когда МТС начнёт взрослеть? Ни у кого информации нет?

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1

PRADA, видимо не скоро... :feel:

al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung

scorpalex, интервал между купил и пополнил случайно не больше месяца?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

scorpalex, а термін дії який пише по *101#?

Місто
Киев
Телефон
Toshiba G500, 6280

МТС (м)/(ч)удаки. еще 27 мая подал заявку для начисления бесплатных минут т.к. система глючит и не в состоянии начислить.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Киев
Телефон
iPhone 5

скажите, можно ли будет перейти в этот тариф из тарифа мтс первый?

Місто
Львів

скажите, можно ли будет перейти в этот тариф из тарифа мтс первый?

нєа, тільки з супер мтс вільного, але в нього вже перехід закритий. Або якщо тобі поступить смс з пропозицією

Місто
Винница
Телефон
Місто
Киев
Телефон
iPhone 5

дык это реально возможно?

Зверху