Re: Супер МТС без пополнения Киев
Розкажу вам кору з МТС. (я і не думав, що в мтсі такий "беспридел", думав що лише в державі)
Історія
Купив даний пакет чуть більше місяця, з горем пополам активував, поповнив на 30 грн. через 111 - фін. питання і через кредитку. (зручно і без комісії бариг, так завжди в київстарі робив).
Сьогодні дістав пакет (він у мене не основний), думаю брякну дружбану та провіру чи можна замовити тиждень безкоштовного спілкування - фіг там, я вже не можу здійснювати вихідних звінків (на рахунку 30,01 грн.), номер заблоковано.
Звоню до оператора - шипить, рипить... погано чути.
З"єднало - питаю чому я не можу здійснювати вихідні звінки (про безкоштовні взагалі мовчу), адже дотримався всіх умов (поповнив на 30 грн. знаходжусь в Києві). Вона каже - у вас сім-карта заблокована - поповніть ще мінімум на 5 грн. Я кажу, я кого х..., що так кожен місяць маю чи що, і до чого тут без поповнення. Я вже поповняв. Вона запросила тай-аут (почекала та переключила на іншого Х-спеціаліста), ситуація практично повторилась... тільки запитала чи можу почекати. Чекаю... бах зв"язок роз"єднало. Ппц...
Звоню знову, інша дівчина. Пояснив все вже в третій раз. Попросила почекати. Прийняла заявку на розгляд (Який в ЖО... розгляд, і так ясно, звідки ж у мене грн. на рахунку тоді взялись, ппц.).
Кажу можна менеджера чи когось, що б офомити скаргу, а то обсулговування - гірше не буває... а якби мені срочно було треба, ладно вже безкоштовні хвили, але ж там мої рублі (грн), якого хера я не можу іх витратити. Вона подумала, і каже, можете написати на сайті, в розділі "ваша думка важлива" ппц, або за адресом.
Дуже не личить компанії... така жопа, що я не можу. Думав, що на форумі це чуваки трохи жинуть, але бачу що гірше просто бути не може.
МТС - местами тебя слышно