Тариф контракту «4G Extra+ 2018» (закрито)

Статус
Закрита.
Місто
Самар/Дніпро
Це архівні тарифи, їх не можна підключити. Актуальні тарифи за посиланням
Тариф 4G Екстра 2018 буде закритий з 27 по 29 квітня 2024 року (переводять на LOVE UA Рух Контракт)
Тариф Київстар 4G Extra+ 2018 буде закритий з 1.12.2024р.

ПакетКиївстар 4G Extra+ 2018 (діє до 01.12.2024)
Абонплата грн./міс
375
Дзвінки в мережі
0
Iнтернет
Безлiм
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні, а також на номери Польщі, Італії, Німеччини, Чехії, Росії
500 хв/міс​
SMS на українські номери
500 SMS​
SIM для планшета
0 грн/міс​
Київстар ТБ Light
0 грн/міс​

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Sankosan, та не - вынудили. Пришлось тєкать на "всё вместе".

Останнє редагування:
Місто
Киев
Подал заявки на лайф вчера вечером. Сегодня с утра уже звонят. Только звонят а связь булькает и рвется. Они перезванивабт. Спрашиваю это из-за того что так классно и дорого? Где качество. Начали рассказывать как классно платить больше и получать меньше интернета. Потом опять обрыв. Теперь по остальным номерам звонят (а там дети мои), обмороки. Зачем всем звонить если я скопом все одновременно подал заявки и видно что контракт на одном человеке. Пока предложили 20%. Потому что номера мои уже больше 15 лет

Yuj

Місто
Sumy
Подал заявки на лайф вчера вечером. Сегодня с утра уже звонят. Только звонят а связь булькает и рвется. Они перезванивабт. Спрашиваю это из-за того что так классно и дорого? Где качество. Начали рассказывать как классно платить больше и получать меньше интернета. Потом опять обрыв. Теперь по остальным номерам звонят (а там дети мои), обмороки. Зачем всем звонить если я скопом все одновременно подал заявки и видно что контракт на одном человеке. Пока предложили 20%. Потому что номера мои уже больше 15 лет
В надежде, что на вашем лицевом номера у соседей. Может они и согласятся открепиться от вас и остаться верным KS.

Місто
Киев
В надежде, что на вашем лицевом номера у соседей. Может они и согласятся открепиться от вас и остаться верным KS.
А смысл соседей когда общий счёт. Пополняешь то свой а деньги общие. Все отпустили. Пришла смс про схвалення перехода. Я так понимаю больше плюшек не предложат :(

Місто
Одеса, Україна 🟦🟨
Мне вот интересно: как ВЫ засиделись на безлиме 95, а меня 1,5 года назад согнали на шляпу за 150 https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/arhive/ks4g ?
Таже история. Принудительно перевели, уже и не помню точной даты. Видимо в каких-то регионах держали до последнего.

• Like
Реакції: drmz

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Місто
Киев
Все отпустили. Пришла смс про схвалення перехода.
Если нетрудно, отпишись, пожалуйста, примерно через месяцок, о впечатлениях про пользование Лайфом.
Только честно... )
Главное не забыть :). Если конечно будет плохо то точно отпишусь

Yuj

Місто
Sumy
В надежде, что на вашем лицевом номера у соседей.
Да-да, КС думає що всіх по парадному на свій контракт за власний рахунок посадив. :LOL:
Ну не за свой. Собирает с соседей деньги за ТП, а скидку оставляет себе.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Подал заявки на лайф вчера вечером
А можна докладніше:
- подали заявку на MNP на сайті Life?
- sms про схвалення переходу присилає Kyivstar чи Life?
- чи є можливість відмовитись від переходу, якщо заявка вже схвалена?

Morino

Користувач
Місто
Львів
А можна докладніше:
1.Так на сайті того оператора подаєте заявку на який переходите.
2.приходить з якогось номеру короткого
3. Якщо схвалили, а ви не хочете, просто не робіть після цього ніяких дій, і все буде ок. Я колись так пробував і все на місці.
Post automatically merged:

Я б тож на лайф перейшов, но там надто часто умови тарифів міняють, і ще один мінус після дзвінка з 3g довго повертає на 4g при повній шкалі.

Місто
Киев
А можна докладніше:
1. Подав на сайті лайфа (відразу всі 5 номерів)
2. Від лайфа прийшло . Заявка прийнята
3. Від Київстар теж прийшло що заявка прийнята
4. Потім дзвінки від Київстар. Пропонували знижку 20% а бомж пакет за 100ьа потім за 85 грн. , 30 хв на зовнішку, 3ггб і 30 смс
5. Лайф прислав смс: поточний оператор погодив. Приходь за сімками
6. Потім Київстар ще раз дзвонив. Казав що включать лякалку, котра буде говорити Аааа, ви дзвоните на іншого оператор. І сказав комбінацію для відмови якщо передумаю переходити.

Все.
Post automatically merged:

Я б тож на лайф перейшов, но там надто часто умови тарифів міняють, і ще один мінус після дзвінка з 3g довго повертає на 4g при повній шкалі.
Я буду 5 номерів на корп тарифи переводити (в мене випадково є коропа). За 5 років по 2х номерах 1 зміна і по 1му жодної.
І 3 номери в Лайф регіональний. Наразі думаю як батькам сказати що в принципі нічого не міняється :). Бо вчора не розуміли

Місто
Одеса
Телефон
Realme GT neo 2
Ну в конкретно моих местах обитания в Одессе и Одесской области по покрытию только КС работает отлично. Благодаря такой специфике плачу и буду платить намного больше, чем мог бы. Проверял все 3 слона, выбора у меня нет, к сожалению

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Я так зрозумів з "підібраним спеціально для Вас" тарифом з безкоштовним першим місяцем Київстар вже передумав.

Місто
Житомир
Телефон
Motorola G55
У мене це була спецпропозиція, яка діяла до 17 числа. 15 прийшло повідомлення про закриття тарифу, тому якраз в останній день встиг скористатися хоч місяцем, але халяви))) Хоча минулого року КС під Новий рік пропонував 2 безкоштовні місяці при переході на Смарт, може, за ці 10 днів ще якусь замануху придумають

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Тоді був сенс зігнати на дорожчий тариф, а зараз і так переведуть.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
Если нетрудно, отпишись, пожалуйста, примерно через месяцок, о впечатлениях про пользование Лайфом.
Только честно... )
Это непредъява, просто замечание: я заметил, что "мучатьсЯ" с ЛС ты перестал в аккурат появлению интересной услуги у КС. Это не по-спортивному :)

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху