Тариф передплати «Єдиний»

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк
Тариф «Єдиний»

Дзвінки на номери мережі lifecell2,00 грн/хв*
Дзвінки на номери мережі фіксованого зв’язку2,00 грн/хв
Дзвінки на номери інших операторів мобільного зв’язку України2,00 грн/хв
Інтернет1 МБ/0,50 грн
SMS по Україні1 SMS - 2,00 грн

* Вартість 1 сек. - 0,0334 грн.

Тарифікація вихідних та переадресованих дзвінків (електронної комунікаційної послуги передавання інформації голосом) здійснюється в першу секунду кожної хвилини електронної комунікаційної послуги. У рахунок вартості першої секунди кожної хвилини електронної комунікаційної послуги надаються наступні 59 секунд (з 2 по 60) без додаткової тарифікації.

При здійсненні переадресації на номери lifecell стягується додатково плата за переадресацію – 1,00 грн за дзвінок.

Вартість заміни тарифного плану складає 75 грн.

Умови тарифного плану наведено станом на 22.02.2023 р.

Причина: Зміни з 22.02.2023
Останнє редагування модератором:
Місто
Ковель
Не получается с болванки за 25грн перейти
Попробуй через андроид "Мой lifecell". Сначала на "Просто Лайф" и потом на "Единый".
Я так на днях переводил в "Единый" отключённую "МультиSIM Интернет" (а она, после отключения, переходит на условия стартового "Универсальный").
Прочитав цей пост і спробував так зробити... Спочатку перейшов на тариф Просто Лайф через "Мій lifecell" (Андроїд), однак пропозиція на Єдиний платна - за 50 грн. Халяви немає!((

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
  • Like
Реакції: drmz

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
СЛон, если сразу после перехода в ТП семья и в этот день перейдешь в ТП Единый, тогда заблочат как мошенника

Місто
Березне
Не получается с болванки за 25грн перейти
Попробуй через андроид "Мой lifecell". Сначала на "Просто Лайф" и потом на "Единый".
Я так на днях переводил в "Единый" отключённую "МультиSIM Интернет" (а она, после отключения, переходит на условия стартового "Универсальный").
Прочитав цей пост і спробував так зробити... Спочатку перейшов на тариф Просто Лайф через "Мій lifecell" (Андроїд), однак пропозиція на Єдиний платна - за 50 грн. Халяви немає!((
Спробуйте через чат з оператором, я так робив.

Місто
Ковель
Все зробив як ти описав:
"Попробуй через андроид "Мой lifecell". Сначала на "Просто Лайф" и потом на "Единый"."
От тільки кінцевий результат не такий, перехід тільки за гроші - 50 грн.!

Місто
BerdYanSK
Все зробив як ти описав:
"Попробуй через андроид "Мой lifecell". Сначала на "Просто Лайф" и потом на "Единый"."
Он может писать 50.
Но при отсутствии денег на балансе меня таки перевело.

Місто
Ковель
BigMan., вже спробував і так, але відповідь невтішна - ви не можете змінити свій тарифний план на вибраний.
Тільки за 50 грн.!

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Все зробив як ти описав:
А чего вы ждали ? Это же не первая смена тарифа на симке. Стоимость перехода в Единый написана на сайте, 50 грн.
Это только с обычного старпака (например Просто Лайф), первый переход на Единый бесплатный, и то только в течении 30 дней после активации сим.
Сколько уже можно обсуждать, что пакет Универсальный, не подходит для бесплатной миграции в Единый.
Берите обычный старпак Просто Лайф за 70 грн.

Місто
Ковель
Sanёk, дякую, вже й сам все вичитав. Завжди перед використанням чогось, треба спочатку читати інструкцію, а не слухати поради псевдоспеціалістів! Брав номер Лайфсел, як другий номер, але отримав повне розчарування як швидкістю інтернету так і самим нікчемним покриттям. Потім вирішив перевести на Єдиний так і тут не все так просто...))
Ще раз доказує, що Київстар (та й Водафон) на три кроки попереду!

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
Celnik, извините, в ЛС сначала только проблемы, после того как себя пересилите, начнется халява.
Переход бесплатный как писал выше, через тп семья, форумчане вас на день возьмут, на следующий день, можно ночью, переходите в Единый бесплатно и без нервотрёпки

Місто
Ковель
BigMan., не почнеться!)))
На поличку піде сімка, можливо колись щось зміниться в кращу сторону. Нічого не втратив, все одно користуюсь тільки номером Київстар. А Лайфсел це так, гіркий досвід користування, точніше більше помучився відсутністю нормального покриття і інтернету!

Elephant

Все буде добре!
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
СЛон, только на другой день уходи из семьи в Единый!
а на третий нельзя? или ты про то, что в первый же НЕ пустит? ну это уже знаю... у лайфа тариф раз в сутки можно менять
Ноівый пакет за 25грн без проблем переходит на Единый. Проверено.

Місто
Київ
В січні і в квітні 2 номери лайфа з куплених пакетів за 25грн спокійно були переведені в "Єдиний".
Можливо, в останні тиждень-два щось змінилось

• Sad
Реакції: drmz

Elephant

Все буде добре!
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
Если нет в мобильном приложении, то звонок оператору и говоришь, что хочу на Единый.

Зверху