Тариф передплати «Єдиний»

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк
Тариф «Єдиний»

Дзвінки на номери мережі lifecell2,00 грн/хв*
Дзвінки на номери мережі фіксованого зв’язку2,00 грн/хв
Дзвінки на номери інших операторів мобільного зв’язку України2,00 грн/хв
Інтернет1 МБ/0,50 грн
SMS по Україні1 SMS - 2,00 грн

* Вартість 1 сек. - 0,0334 грн.

Тарифікація вихідних та переадресованих дзвінків (електронної комунікаційної послуги передавання інформації голосом) здійснюється в першу секунду кожної хвилини електронної комунікаційної послуги. У рахунок вартості першої секунди кожної хвилини електронної комунікаційної послуги надаються наступні 59 секунд (з 2 по 60) без додаткової тарифікації.

При здійсненні переадресації на номери lifecell стягується додатково плата за переадресацію – 1,00 грн за дзвінок.

Вартість заміни тарифного плану складає 75 грн.

Умови тарифного плану наведено станом на 22.02.2023 р.

Причина: Зміни з 22.02.2023
Останнє редагування модератором:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
собаки дикі злизали 10грн
Беріть вище 20гр. За 0кБ 4ж ввімкнено було. Спочатку зголосились повернути зафіксувавши заявку, а за 2год прислали смс що з тарифікацією на номері проблем не виявлено. Написав звернення до УКЦ. Переадресували до: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв'язку

• Like
Реакції: drmz
Місто
Львів
перехрестної переадресації(поміж сімками) на телефоні не увімкнулося
Так, розібрався. Ще колись, багато років тому, виставив переадресацію з тої лайфівської сімки на київстарівську і зовсім про то забув.

А сьогодні мав розмову по КС з одним абонентом, коли на лайф задзвонив інший. В смарті радіоканал один, його відразу перекинуло на КС, а я якраз завершив з першим, то й взяв трубку. Так и змотало 8 грн.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Я так розумію перехід чи підключення на тарифний план Єдиний закритий? Пробував підключити не вийшло, бо не знайшов як його підключити. Пробував перейти, теж саме, не знайшов як. Зателефонував на 5433, оператор повідомив що перехід та підключення до даного тарифу вже не доступне. І що це означає? Тариф пішов в архів?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
оператор повідомив що перехід та підключення до даного тарифу вже не доступне.
Кіт валер'янки перенюхався)
Кинь в приват номер, допоможу з переходом транзитом через смарт сім'ю.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G

Вкладення

• 3213566.jpg
    3213566.jpg
    75 КБ · Перегляди: 58
Останнє редагування:
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Тариф пішов в архів?
Турбота – Єдиний. Через Мій Лайфселл на сайті є перехід. Тариф не в архиві.
А де це? В мене в my lifecell немає в доступних його, ні в застосунку, ні в веб версії. Стартовий пакет новий, без тарифу, універсальний.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
А де це? В мене в my lifecell немає в доступних його, ні в застосунку, ні в веб версії. Стартовий пакет новий, без тарифу, універсальний.
З Універсального недоступний перехід на Єдиний

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
З Універсального недоступний перехід на Єдиний
Дякую зрозумів!

Зверху