Тариф передплати «Без меж lite» (2019) (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Тариф передплати «Без меж lite» (2019) (архівний)

Абонплата150 грн/4 тижні
Мобільний Інтернет9 ГБ
Мобільний інтернет у роумінгу в 27 країнах-
Дзвінки в мережі КиївстарБезлім
Дзвінки на інші мобільні по Україні150 хв
SMS по Україні-
Київстар ТБ Легкий-
Держава в смартфоніВключено в тариф
Знання без межВключено в тариф
1 Суперсила на вибірІнтернет безлім; Дзвінки безлім; SMS безлім; 100 хвилин на інші мережі по Україні; Відео на ходу

Причина: Зміни з 20.12.2024
Останнє редагування:

StepOK

ХЗД=)
Місто
Берестечко
У Дзвінках без меж немає іншої суперсили? Тільки +5 Гб.
Тариф не актуален на фоне лове база юа
Думаю і на базу скоро прийде покращення, не зря вони туди кидали солодкі пропозиції для переходу)

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
На Lite+ знову пропонують піти на Базу з пільговою ціною пакету: 50 грн на 168 днів.

Місто
Киев
Телефон
Moto G32
Самое плохое в базе и текущей линейке , что теперь не надо сгонять абонента с тарифа, постоянно придумывая новые тарифы, теперь будут регулировать покращення рычагом супер сил- поднимут АП , изменят суперсилы. Тариф тот же... Идеально

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Місто
Радивилів
Самое плохое в базе и текущей линейке , что теперь не надо сгонять абонента с тарифа, постоянно придумывая новые тарифы, теперь будут регулировать покращення рычагом супер сил- поднимут АП , изменят суперсилы. Тариф тот же... Идеально
Зараз також аналогічно покращили Кс онлайн + 2019

Місто
Чернигов
Вчера за первую смс в тарифе Лайт сняло 5 грн. Так и должно быть? Вроде 3 грн-100 смс в сутки стоили.

Місто
Одесса
Бабка Йожка, Без меж lite:
Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу недостатньо, знімуться 20 грн за денний пакет послуг і ви отримаєте безлім на Київстар та інтернет на швидкості до 0,8 Мбіт/с, а також 10 хвилин для дзвінків на інші мобільні по Україні.
безлім на Київстар - только на этот день???

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
У Дзвінках без меж немає іншої суперсили? Тільки +5 Гб.
Тариф не актуален на фоне лове база юа
Актуальний ще й як, якщо взяти що тирнет в нових тарифах округляють до 1го мегабайта.
Post automatically merged:

Думаю і на базу скоро прийде покращення, не зря вони туди кидали солодкі пропозиції для переходу)
Я для себе в тих нових тарифах доброго нічого не побачив окрім бажання оператора налюбити, так що я залишивсь на дзвінках.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Бабка Йожка, Без меж lite:
Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу недостатньо, знімуться 20 грн за денний пакет послуг і ви отримаєте безлім на Київстар та інтернет на швидкості до 0,8 Мбіт/с, а також 10 хвилин для дзвінків на інші мобільні по Україні.
безлім на Київстар - только на этот день???
5 грн., Безлимит на Киевстар в день звонка.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Є два номери дзвінки без меж, якими активно користуються лише раз на рік( заробітчани), думаю перевести на Базу, бо там помісячна тарифікація і інтернету 6+5. Чи варто заморочуватися?

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Є два номери дзвінки без меж, якими активно користуються лише раз на рік( заробітчани), думаю перевести на Базу, бо там помісячна тарифікація і інтернету 6+5. Чи варто заморочуватися?
Проверьте по этим номерам в МКС, есть ли там скидка на АП за 50 грн на 1, 3 либо 6 месяцев. Если да, то тогда точно есть сенс перейти в Базу.

Вкладення

• F437BE5B-BDB4-43EF-9D29-D4405C8D933C.png
    F437BE5B-BDB4-43EF-9D29-D4405C8D933C.png
    128 КБ · Перегляди: 44

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
В вашем вопросе уже есть ответ - конечно нет.
Месячная тарификация - это контракт, а его придется оплачивать целый год, а не раз в году.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Без меж lite є посилання на зміни з 11.12:
https://kyivstar.ua/rp/dbl
  • 5 ГБ мобільного інтернету
  • 100 хв на інші мобільні по України
  • безлім на Київстар
  • Суперсила 5 ГБ також зберігається
  • Вартість стане 100 грн/4 тижні.
Post automatically merged:

Також, Дзвінки без меж та Без меж lite+ повторно архівуються :)
Абоненти цих тарифів зможуть користуватися оновленим Без меж lite або самостійно обрати та підключити інший тарифний пакет.

Зверху