Тариф передплати «Київстар Комфорт 2018» (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Це архівний тариф, його не можна підключити.

Тариф «Київстар Комфорт 2018»

Абонплата150 грн/міс
Мобільний інтернет9 ГБ
Дзвінки в мережі КиївстарБезлім
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні120 хв
1 Суперсила (на вибір)+5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі по Україні; Відео на ходу; 100 SMS по Україні
Держава в смартфоніВключено
Знання без межВключено

Причина: Зміни з 29.04.2024
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
якась казьона нока
Re: Тариф «Киевстар Комфорт»

никуда копать не нужно. просто служба *250# работает у киевстара некорректно. она показывает, что пополнения по номеру не было, даже если оно там было.
зачем Вы вообще полезли это проверять? у Вас не работает комфорт на номерах?

Мне нужно все перевести на опцию "Плати когда Пользуешся"
Все равно когда сигналка звонит, я перезваниваю ей

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T

Был ТП "Онлайн 3G+", перевели в "Завжди Онлайн_". Хочу перевести в "Комфорт", но пишет что переход 20грн. Тут пишут, что могут и не снять их. Это типа как повезет, или всем везет?
По текущему ТП пакет услуг оплачен до 20/04, перейти хотелось бы примерно в это время.

Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Xiaomi 11t + Vivo V29 L

Roman_UA, я переводив три номери родичів. На одному номері зняли 20 грн. за перехід, на двох інших ні.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 9 Pro

Был ТП "Онлайн 3G+", перевели в "Завжди Онлайн_". Хочу перевести в "Комфорт", но пишет что переход 20грн. Тут пишут, что могут и не снять их. Это типа как повезет, или всем везет?
По текущему ТП пакет услуг оплачен до 20/04, перейти хотелось бы примерно в это время.

В МКС пишет что 20 грн, по 477 - переход бесплатный, по факту бесплатно вышло через 477 перейти. За сутки до конца пакета перешёл, заявка - минут 10 и выполнена, затем 477*68 перешёл на месячную абонплату, через 2 мин списали 60 грн и предоставили пакет услуг. Всё заняло около 20 минут, затраты 60 грн. В МКС через полчаса только поменялось название тарифа, а утром показало что опция -33% подключена.

sunifly

Местная
Місто
Харьков
Телефон
Fly IQ 446 Magic

Мне нужно все перевести на опцию "Плати когда Пользуешься"

и в чем проблема? у Вас на обоих номерах не дает подключить услугу "плати когда пользуешься"?

Місто
Киев
Телефон
Siemens S65; NOKIA 2112

Prosto, удалось ли полключить услугу? Вчера пытался позвонить по 477*68, "а в ответ тишина".

Місто
Київ
Телефон
якась казьона нока

Prosto, удалось ли полключить услугу? Вчера пытался позвонить по 477*68, "а в ответ тишина".

Нет
Ни у меня на двух ни у отца на двух
Причины не знают, предложили отправить запрос в рамках внутренних процедур (как работнику КС)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Компот з послугою "плати коли компот". На повній швидкості дає лише один пакет інтернету (100 МБ або щось біля того). Як додати ще інтернету на повній швидкості?

Місто
Київ
Телефон
якась казьона нока

Зашел в визитцентр, дал книжечку с иццид, девочка включила услугу
можно без книжечки, но подтвердить что номер ваш

Місто
Винница

Подскажите, куда можно применить бонусные деньги (остались от 29+) в этом тарифе?

Місто
Запорожье

Подключил комфорт, заказал -33, закинул 60грн, сняли 3 за дневную, закинул еще 3 теперь жду выполнения заявки, или не ждать и писать в тп?
UPD: заявка выполнена :apl:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Як правильно перейти з опції "Плати, коли користуєшся" в опцію "-33%"? Спочатку вимкнути першу? Чи можна відразу підключати -33%?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Охвігєть. Київстар за "-33%" хоче тількі живі гроші. Бонуси, за поповнення, які йшли на абонплату по тарифу не підхлдять. Ну нехай курять в сторонці.

• Like
Реакції: bbk
Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini

Неправда, бонусы идут " на бегом ". Проверено не раз. 100% Значит глюк. 1 числа сего месяца, сняло 20-ку с бонусного.

Місто
Ставище
Телефон
Vivo Y31

Як правильно перейти з опції "Плати, коли користуєшся" в опцію "-33%"? Спочатку вимкнути першу? Чи можна відразу підключати -33%?

Можна відразу підключати "-33%". Але коли надумаєте відмовитись від сплати абонплати (60 грн) і повернутись назад на послугу - "Плати, коли користуєшся", не забудьте її по новій ввімнути.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Неправда, бонусы идут " на бегом ". Проверено не раз. 100% Значит глюк. 1 числа сего месяца, сняло 20-ку с бонусного.

Попросили поповнити рахунок на 57 грн. На рахунку валялося 3 грн основних і пару тисяч бонусів.
А ще нещодавно пройшли антисвинорильні зміни, що на більшості тарифів абонка за бонуси вже не сплачується.

Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini

Может мы про разные бонусы говорим? Я не знаю за бонусы Билайна, но гривны на бонусном счету после акционного пополнения тратятся на абонку. Тем более срок жизни таких бонусов 7 дней.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Я не знаю за бонусы Билайна, но гривны на бонусном счету после акционного пополнения тратятся на абонку.
Мені сьогодні це не вдалося. Хоча на сплату за "плати, коли користуєшся", успішно знімає абонку.

• Like
Реакції: ed4t
Зверху