Тариф передплати «Потужний» (2023) (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Тариф передплати «Потужний» (архівний)

Мобільний Інтернет40 ГБ (з яких 11 ГБ можна використати в ЄС без додаткової доплати)
+ 20 ГБ (за умови своєчасної оплати)
Дзвінки на всі мобільні номери по Україні (окрім lifecell)400 хв + 400 хв на всі номери по Україні (окрім lifecell) за своєчасну оплату тарифу
Далі - безліміт на lifecell
Роздача інтернету через пристроїБезкоштовно
Стандартна вартість320 грн/4 тижні
Якщо номер зареєстровано/персоніфіковано270 грн/4 тижні
Якщо номер перенесено (MNP)200 грн/4 тижні

Корисні USSD коди
Замовлення повторного пакету послуг*700#
Підключення та управління послугою «Тарифна підписка»*490#
Керування пакетом послуг*103#

Причина: Зміни з 02.04.2026
Останнє редагування:
Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
А в Потужному на 6 місяців оплатити Тарифну підписку можливо?
сьогодні оплатив на 12
Перехід на "потужний" був платним?
пишіть в приват переведу без грошей, за бажанням можете мені поповнити телефон в знак віддяки
Post automatically merged:

Валентин Д, тільки треба враховувати той нюанс, що тарифи в Лайфселл можна змінювати не частіше ніж раз на добу.
Все змінюється чотко. як написав dzidzio: "не частіше 2 разів на календарний день (00:00-23:59)"
як раз в межах цього ліміту

Місто
Luck
Підкажіть, номер був перенесений в кінці січня, вибирали тариф Потужний, але не оплатили, тариф так і лишається чи переведуть на Максі?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Підкажіть, номер був перенесений в кінці січня, вибирали тариф Потужний, але не оплатили, тариф так і лишається чи переведуть на Максі?
хто казав що потужний закривають?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
мабуть підключення
У зв’язку із закриттям підключення до тарифного плану «Потужний», з 05.02.2025 всі стартові пакети «Потужний» будуть активуватися на умовах тарифного плану «Максі».

Місто
Luck
Не знаю, хто казав, а от підключення закрили від сьогодні, от і стоїть таке питання, буду питати в "агентів"

Morino

Користувач
Місто
Львів
Не знаю, хто казав, а от підключення закрили від сьогодні, от і стоїть таке питання, буду питати в "агентів"
Вони лише ціну підвищили і закрили підключення, а активація стартових пакетів потужний буде в максі по ціні 300грн, а сам тарифів як діяв так і діятиме далі но на нових умовах.

Місто
Luck
Вони лише ціну підвищили і закрили підключення, а активація стартових пакетів потужний буде в максі по ціні 300грн, а сам тарифів як діяв так і діятиме далі но на нових умовах.
Та я це розумію, потрібно було до 05.02.2025 поповнити рахунок для активації тарифу, а тепер буде максі за 190..

• Wow
Реакції: cat

Morino

Користувач
Місто
Львів
Та я це розумію, потрібно було до 05.02.2025 поповнити рахунок для активації тарифу, а тепер буде максі за 190..
А чого тягнули час?

Місто
Luck
А чого тягнули час?
Роутер лежить в одному місці з сім, ми в іншому, планували що до 05.02.2025 мали повернутися на місце а повернемося тільки сьогодні... От і получилося те що є.... В смс пише:

Для підключення тарифного плану «Потужний» оплатіть пакет послуг на 4 тижні. Зараз усі вхідні і вихідні дії (дзвінки, інтернет, SMS) заблоковані.

Сьогодні перевірю що куди і як.

Місто
Luck
так і є, або Мега або Максі або ще щось з сімї чи гаджетів але не архівні, що і очікуванно)

Місто
Ukraine
Доброго дня!
в мене питання
в шапці теми вказано, що хвилини лише на мобільні номери, на сайті лайфцелу вказано, що "на всі номери в Україні, крім лайф"
кому вірити? Бо питання в тому, чи знімуть гроші за дзвінки на міськи номери чи ні?

Місто
Радивилів
В мене пара насаний номер тарифний план потужний з часу переходу жодного разу не сплачував абонплату підкажіть будь ласка яка буде тарифікація по хвилинам на іншому мобільні мережі? Мені оператор сказала що у вас буде тільки 200 хвилин в на іншу мережі в своєму регіоні якщо вийдете за межі района тоді ще 200 хвилин на інший мережі дадуть а з другого місяця якщо вчасно оплатите то вам буде 400 хвилин плюс безліміт на номери lifecell.
Офіційно стоїть 400 та + 400 хв розтлумачте хто з них правий офіційно опублікована інформація чи те що сказав оператор?

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
жодного разу не сплачував абонплату
яка буде тарифікація по хвилинам на іншому мобільні мережі?

Стандартна тарифікація​

Застосовується, якщо:
  • не оплачено пакет послуг на 4 тижні або на 1 день;
  • вичерпався обсяг окремої послуги у межах пакету послуг на 4 тижні або на 1 день до закінчення періоду його дії;
  • використовуються послуги, не включені до пакетів послуг на 4 тижні або 1 день.
Дзвінки на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell) 2 грн/ хв
МБ надаються до кінця дня:
Якщо на рахунку більше ≥ 15 грн 500 МБ/ 15 грн
Якщо на рахунку < 15 грн 250 МБ/ 7,5 грн
Якщо на рахунку < 7,5 грн 1 МБ/ 0,50 грн
Після оплати 45 грн впродовж дня безліміт 2.5G
SMS по Україні в день користування 10 SMS / 5 грн

тыц

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Pepto, якщо абонплата за пакет сплачена невчасно, то:
  • 400 хвилин на інші оператори (+400 хвилин, якщо своєчасно сплачено)
  • безлімітні хвилини на лайфселл,
  • умовно безлімітний інтернет (після 60 ГБ швидкість впаде до 1 Мбіт/сек)
На сайті усе те ж саме, що сказала операторка: При користуванні пакетом послуг за межами регіону дії надається пакет послуг на 4 тижні, що включає 10 ГБ, 200 хв на всі номери по Україні (окрім lifecell) та безліміт на lifecell.

Зверху