Тариф передплати «Потужний» (2023) (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Тариф передплати «Потужний» (архівний)

Мобільний Інтернет40 ГБ (з яких 11 ГБ можна використати в ЄС без додаткової доплати)
+ 20 ГБ (за умови своєчасної оплати)
Дзвінки на всі мобільні номери по Україні (окрім lifecell)400 хв + 400 хв на всі номери по Україні (окрім lifecell) за своєчасну оплату тарифу
Далі - безліміт на lifecell
Роздача інтернету через пристроїБезкоштовно
Стандартна вартість320 грн/4 тижні
Якщо номер зареєстровано/персоніфіковано270 грн/4 тижні
Якщо номер перенесено (MNP)200 грн/4 тижні

Корисні USSD коди
Замовлення повторного пакету послуг*700#
Підключення та управління послугою «Тарифна підписка»*490#
Керування пакетом послуг*103#

Причина: Зміни з 02.04.2026
Останнє редагування:
Місто
Радивилів
Pepto, та не було ніяких 500 МБ! Я не використовував Біп СОС вже місяць, як не більше. Зараз підключений Біп Нон Стоп.
Ryo San, використовуються хвилини з 200+600, інтернет з 40ГБ
Post automatically merged:

чем шире размах-тем больше удивляют маркетолги/рекламщики ЛС
Размах на рубль, удар на копейку?
Ізвінітє, рублєй нєт і нє будєт.
було ніяких 500 МБ! Я не використовував Біп СОС вже місяць, як не більше.
Отож про це і пишу чому 1гб, звідки взявся вночі?

webua

Заблокований
Місто
Киев
Pepto, та не було ніяких 500 МБ! Я не використовував Біп СОС вже місяць, як не більше. Зараз підключений Біп Нон Стоп.
Ryo San, використовуються хвилини з 200+600, інтернет з 40ГБ

чем шире размах-тем больше удивляют маркетолги/рекламщики ЛС
Размах на рубль, удар на копейку?
Ізвінітє, рублєй нєт і нє будєт.
було ніяких 500 МБ! Я не використовував Біп СОС вже місяць, як не більше.
Отож про це і пишу чому 1гб, звідки взявся вночі?
Дают за оплату тарифа ..у мене тоже так но у меня другой тариф

Merida

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
яка вартість переходу з безмеж 2020 на нього, номер перенесено ?

Merida

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
тариф вже зявився на сайті серед інших, а не як раніше можна було знайти тільки для тих хто має пряму ссилку.

Merida,
Вартість переходу
75 грн (з урахуванням всіх податків та зборів) ─ при переході з тарифних планів, де вартість пакетів послуг вища, ніж стандартна вартість обраного вами тарифу.

Безкоштовно – при переході з тарифних планів, де вартість пакету послуг за поточним тарифом нижча, ніж стандартна вартість обраного вами тарифу або однакова з ним.

Якщо існує заборгованість на рахунку, перехід на будь-який інший тарифний план недоступний до повного погашення заборгованості.
перевівся з безмеж безкоштовно номер 099ххххххх

Місто
Радивилів
По 30.04. перехід з тп Інет безмеж буде безоплатним

Останнє редагування:
Місто
Ковель
Підкажіть, чи в системі Мій Лайфселл вже відображається цей тариф для переходу?
Бо в мене немає його серед інших...

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Celnik,
В веб-версії є: щойно перевірив з Єдиного. Так само там є Вільний Лайф Регіон, якого нема в додатку.
А перейти також можна через USSD *787# або через 5433.
Якщо вірно памятаю, то регіональні тарифи в додатку Мій Лайфселл відображаються лише при фізичному перебуванні сім-карти в регіоні, де такий тариф доступний.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Space Cat, підтверджую. Находжусь в зоні дії тарифа, геолокація для МЛС дозволена - а тарифу в кабінеті нема.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Підкажіть, чи в системі Мій Лайфселл вже відображається цей тариф для переходу?
Бо в мене немає його серед інших...
Така сама проблема. Весь додаток облазив - не знайшов. І доступу до сімкарти нема, бо е-сім...

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
я фізично в регіоні уже більше року, жодного разу регіональних тарифів в МЛС не бачив
У мене з регіональних є Вільний Лайф. Потужного немає. Дивлюся з аккаунту де Інтернет Безмеж.
Screenshot_2023-04-23-18-20-14-010_com.life.my.jpg

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Може, якщо перейти в Єдиний, то Потужний з"явиться в переліку доступних? Є хто на Єдиному? Можете глянути МЛС, чи є потужний в переліку доступних тп для переходу?

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Може, якщо перейти в Єдиний, то Потужний з"явиться в переліку доступних? Є хто на Єдиному? Можете глянути МЛС, чи є потужний в переліку доступних тп для переходу?
Немає теж. Ось що показує на Єдиному:
Screenshot_2023-04-23-21-58-18-313_com.life.my.jpg

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Вчора вдалось перевести в тп Потужний один номер із Залізної Двадцятки через веб-версію, з компа (маю записаний Суперпароль, через нього й аторизувався на сайті). Причому, сімкарта вже пів року, як не була в телефоні. Тобто, в додатку МЛС там Потужного не було, а у веб-версії - був. Це я веду до того, що не є обов"язковую умовою наявність включеної геолокації, чи перебування сімкарти в регіоні дії тарифу.

А от, до іншого номера Суперпароля нема, тому авторизуватись у веб-версії не можу, а в додатку МЛС тп Потужний відсутній. Таке от...

Останнє редагування:
Місто
Білозір'я
Celnik,
В веб-версії є: щойно перевірив з Єдиного.
Ще можна перейти на сторінці тарифу.

У мене з регіональних є Вільний Лайф. Потужного немає. Дивлюся з аккаунту де Інтернет Безмеж.
«Дзвінкого безмеж» та «Інтернету безмеж» так само не було в додатку; їх, щоправда, навіть у веб-версії не було. Техпідтримка відповідала, що так, мовляв, і має бути, хоча на сайті було написано інакше.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Тобто, в додатку МЛС там Потужного не було, а у веб-версії - був
Я ж про це і написав :)
до іншого номера Суперпароля нема, тому авторизуватись у веб-версії не можу
Вставити фізичну сім в апарат і отримати смс для входу чи Суперпароль є можливість?
Якщо доступу до фіз. сім ВЗАГАЛІ нема (на полиці, в модемі, в кнопковому у літньої людини), то хз як тут тариф змінити: навіть з метою зміни тарифного плану при зверненні до техпідтримки потрібна авторизація по смс.

Місто
Білозір'я
А от, до іншого номера Суперпароля нема, тому авторизуватись у веб-версії не можу, а в додатку МЛС тп Потужний відсутній.
Можна звернутись до операторів, після ідентифікації (не лише через SMS-пароль) вони консультують щодо № (і у чатах, і на 5433), гадаю, що на ваше прохання і тариф змінять. Якщо маєте BiP з потрібним №, то й ідентифікація не знадобиться.

Зверху