Тариф передплати «Турбота» (2025)

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Минимальный срок действия этого тарифа, 7 дней. Мелким шрифтом написано.
И что это значит? :)
Чи є хоч один тарифний план Лайфсел, на якому не написано: "Строк дії: Мінімальний строк дії тарифного плану 7 (сім) календарних днів з дати його введення в дію"? Ви такий бачили?

Останнє редагування:

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Минимальный срок действия этого тарифа, 7 дней.
Як не дивно, але теж саме написано в тарифі "Єдиний", якому нещодавно 8 років виповнилося...

Місто
Харків
Сьогодні відвідав салон в нашому місті з метою купити такий стартовий пакет. На жаль, співробітник мене розчарував своєю відповіддю: нема і можливо не буде... :(

Останнє редагування:
Місто
Ружин, Житомирська обл.
Минимальный срок действия этого тарифа, 7 дней. Мелким шрифтом написано.
И что это значит? :)
Чи є хоч один тарифний план Лайфсел, на якому не написано: "Строк дії: Мінімальний строк дії тарифного плану 7 (сім) календарних днів з дати його введення в дію"? Ви такий бачили?
В усіх тарифних планах Лайфсел написано.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Виділена інформація, що у мови тарифу можуть бути змінені. То точно 100грн довго не протримається. Це звичайна замануха для підключення. І немає повного переліку застосунків. Ті що зазначені, то скоріш незмінні. Решту точно будуть з часом змінювати

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Виділена інформація, що у мови тарифу можуть бути змінені. То точно 100грн довго не протримається. Це звичайна замануха для підключення
Так, "умови тарифу можуть бути змінені", якщо "підключення до тарифу буде закрито", "то стартовій пакет може активуватися на умовах іншого тарифу". Тоді умови тарифу зміняться. Думаю, що не варто виривати цитату "умови тарифу можуть бути змінені" із контексту. Там написано не про ціну. Все стає дорожчим і цей тариф подорожчає колись. Винятків немає. Але мається на увазі не зміна ціни, а зміна самого тарифу.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Думаю якщо будуть зміни через 2 роки може 3, у мене коли був тариф Пільговий за 25 грн він жив дуже довго з ціною 25 грн два роки точно,вони дуже багато клієнтів втратили, особливо люди 60+ тому вели цей тариф,не думаю що щось змінюватимуть раніше 2027 року

Зверху