Тариф передплати «Турбота» (2025)

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Тариф передплати «Турбота» (2025)

Знайомство з мілфою-пенсіонеркою з 2 групою інвалідності тепер принесе ще більше бенефітів: окрім звільнення з кріпацтва виїзду за кордон можна ще й отримати хороший тариф))
Взято на просторах Фейсбука, схоже якась регіональна двіжуха.

1745324086276.png

Останнє редагування модератором:
Місто
Luck
І ще, аби дозволили перенесення номерів на цей тариф з інших операторів...

Місто
Львів
ви хочете взяти сімкарту з тарифом Турбота безкоштовно? Навіщо? Щоб лежала, а користуватись ви не будете? Чи користуватиметеся без абонплат? Цікаво, навіщо вона вам?
Так, задурно я б її взяв. А також ще й усіх родичів-пенсіонерів підбив на це. Для чого мені ще одна сімкарта на додаток до наявних 7-ми усіх операторів - це вам штудіювати теми у сміттєпроводі про свинорильство :)
А якщо про зв'язок - то не виключаю що через якийсь час і скористався б тим тарифом. Не відразу, а з часом, наприклад, коли на основному мому КС "LOVE UA базовий" за 125 грн/28 днів закінчиться суперсила "інтернет безлім".

як можна зареєструвати на вас та активувати сімкарту з конкретним тарифом без оплати тарифу? Це можливо
А що у тому неможливого? Вони ж паспорт з ІПН в свою базу заносять щоб дві карти в одні руки не дати, а це вже мало чим від контракту відрізняється.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Вони ж паспорт з ІПН в свою базу заносять щоб дві карти в одні руки не дати, а це вже мало чим від контракту відрізняється
Я знаю, що в деяких магазинах Лайфсел продають тариф Турбота по пред'явленню пенсійного посвідчення.
На моє пенсійне посвідчення не дивилися, а попросили паспорт.
У мене є перенесений номер із КС до Лайфселла. Зараз він на тарифі Єдиний. Думаю, що через той номер підтягнулися дані паспорта, а також код. І для мене це добре.
У магазині не просять код. Лише пенсійне або паспорт.
Порівнювати тариф Турбота з контрактними не буду, бо є різні контракти.
Наразі користуюся номером Київстар (спеціальний недорогий контракт), а також тарифом Турбота. Вибираю. Можливо, залишу щось одне.

Місто
Львів
Але в свою базу вони номер паспорту (чи то пенсійного) із прізвищем заносять? Бо якщо такої бази нема, то любий пенсіонер може обійти кілька магазинів і накупити там на один свій документ карток стільки, скільки в місті магазинів, а також різних продавців у них ;)
Ось вам і пояснення чому жадають 100 грн за стартпак. Якщо контроль за дотриманням умови "один пакет - одному 60+ " відсутній, то фактично погоджуються на придбання його усіма підряд через знайомих пенсіонерів.

Місто
kyiv
Але в свою базу вони номер паспорту (чи то пенсійного) із прізвищем заносять? Бо якщо такої бази нема, то любий пенсіонер може обійти кілька магазинів і накупити там на один свій документ карток стільки, скільки в місті магазинів, а також різних продавців у них ;)
Ось вам і пояснення чому жадають 100 грн за стартпак. Якщо контроль за дотриманням умови "один пакет - одному 60+ " відсутній, то фактично погоджуються на придбання його усіма підряд через знайомих пенсіонерів.
Впевнений що дані заносять в повній формі.
Маю сумніви, що їх цікавить щось одне - чи то номер паспорту, чи пенсійного.
Повинні ввести (як я підозрюю, бо впевнений що це просто як реєстрація номеру) - ПІБ, Дата народження, номер документу.

точно не пам'ятаю але ще можливо рнокпп

Місто
kyiv
Так вище ж писали що в одних магазинах достатньо пенсійне показати, в інших паспорт хочуть. А якби вносили, то гарантовано щось одне би просили.
Реєстрацію можна провести й на пенсійний, але я впевнений що повинні були запитати рнокпп, бо людина може два рази купити номер? 1 - пенсійне, 2 - на паспорт

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Але в свою базу вони номер паспорту (чи то пенсійного) із прізвищем заносять?
Напевно, вносять прізвище, ім'я, по-батькові, а також дату народження. Як мінімум, що можна взяти із пенсійного посвідчення.
В моєму конкретному випадку в особистих даних є код. Але, гадаю, так буде лише у тих, хто перенесе (або переносив інший) номер до Лайфселл.
Якщо контроль за дотриманням умови "один пакет - одному 60+ " відсутній
Якийсь контроль є, відомий одному Лайфселл. Хоча без ідентифікаційного коду навіть не уявляю.

Останнє редагування:
Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Пенсійне по інвалідності проканає
Человек 40 лет инвалидность 2 группа может себе подключить этот тариф ?
На сторінці тарифу написано: Тарифний план доступний для підключення виключно для громадян похилого віку (60 і більше років).
Можливо, будуть якісь зміни, але поки що так написано.

Alekokot

MS DOS 6.22 forever
Місто
Киев
Телефон
BB Z10 Mi MIX 2 Iphohe 11
Пенсійне по інвалідності проканає
Человек 40 лет инвалидность 2 группа может себе подключить этот тариф ?
На сторінці тарифу написано: Тарифний план доступний для підключення виключно для громадян похилого віку (60 і більше років).
Можливо, будуть якісь зміни, але поки що так написано.
Чет пенсы по инвалидности пролетают))

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Evgenii, за 100 гривень в 5 магазах однієї області з обмеженням за віком, але чомусь целісенький форум очікує запуск по всій країні. Не буде цього. Не для того прийшов до вас Шелемба

Зверху