Тариф передплати «Турбота» (2025)

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Тариф передплати «Турбота» (2025)

Знайомство з мілфою-пенсіонеркою з 2 групою інвалідності тепер принесе ще більше бенефітів: окрім звільнення з кріпацтва виїзду за кордон можна ще й отримати хороший тариф))
Взято на просторах Фейсбука, схоже якась регіональна двіжуха.

1745324086276.png

Останнє редагування модератором:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Ось і я не розумію. 20 гіг а перемовин.... Невже на форумі вже нема кращіх тарифів...
20 ГБ інтернету + 50 Гб на застосунки:
Ви можете безлімітно користуватися застосунками: Apple Music, Apple TV, Deezer, DIIA, Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Shazam, Signal, Skype, SoundCloud, Spotify, Telegram, TikTok, TuneIn Radio, Viber, WhatsApp, X, YouTube, YouTube Kids, YouTube Music за умови сплати вартості пакету послуг на місяць.
Необмежений обсяг інтернет-трафіку надається на період дії пакету послуг. Після використання перших 50 ГБ швидкість інтернет-трафіку буде становити до 1 Мбіт/сек до кінця дії оплаченого пакету послуг на місяць.
1000 хв на всі номери по Україні (окрім lifecell)
Почитайте уважно умови тарифу, а потім покажіть кращий за 100 грн. місяць.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, до Вас нема питань ви справжнісінький Пенс. Саме для Вас і запустили, але тут теревені розводять далеко не пенси. Чи буде Шелемба щось запускати по всій країні бачачи отаке збудження тих що зараз платять більше?
Post automatically merged:

Так покажете кращий аналог за 100 грн?
Перша пропозиція в Маркеті :108 гривень 60 гіг.

Місто
Львів
1000 хв на всі номери по Україні
Мені от цікаво, яка кількість пенсіонерів потребує аж такої кількості хвилин на інші мережі? Взаємні теревені усіх моїх родичів та знайомих пенсійного віку зводяться до безліміту у КС, причому десь до третини з них взагалі не платить за тарифами, маючі домашні телефони, послугу "Ми разом" а також інтернети з вайберами.

Пригадую, років 10-15 тому я й сам користувався якимось тарифом КС, де було лише 25 хв на інші мережі. І нічого., тоді цілком вистачало.

Це ж чистий маркетинг, замануха, в ЛЦ чудово розуміють що використовувати такий об'єм буде якийсь один на десяток тисяч пенсів, тому й не паряться, надаючи.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Перша пропозиція в Маркеті :108 гривень 60 гіг.
Ціна: 200 гр. Перше поповнення -180 гр. + ще заплатіть за доставку сімкарти.
До речі, повна ціна 180 грн, але є знижка 40%. Невідомо, скільки вона буде.
300 – 400 хвилин по Україні. Замість 1000.
Подібні тарифи я вже мав. Закінчилося бажання мати щось подібне, зареєстроване на якесь підприємство...

Останнє редагування:
Місто
Львів
Kladoff, з 1000 хв на інші мережі розрахунок на те, що бабця перейде на лайф і буде наярювати своїм товаркам як до того на безліміті у одній мережі КС чи ВФ. Але це так собі рішення, бо товарки, які не перейдуть, будуть рідше надзвонювати тій бабці. Бо в них такої кількості хвилин на лайф не буває.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, Саме Вас я і не питаю, звертаюся до тих хто чекає "запуск по всій країні" а креще Мнп:)

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Це ж чистий маркетинг, замануха, в ЛЦ чудово розуміють що використовувати такий об'єм буде якийсь один на десяток тисяч пенсів, тому й не паряться, надаючи.
Ніхто нікого не змушує купувати тариф Турбота, як і всі інші тарифи.
Кожна людина має можливість обрати тариф для користування.
Post automatically merged:

@SvPet, Саме Вас я і не питаю, звертаюся до тих хто чекає "запуск по всій країні" а креще Мнп
Я чекаю разом зі своїми знайомими, які мешкають в інших областях, на запуск тарифу Турбота по всій Україні.

Останнє редагування:
Зверху