Тільки пенсійного віку...А чи не можна буде купити стартовий пакет Універсальний або Йеззз і через додаток або меню підключити тариф Турбота?
Тільки пенсійного віку...А чи не можна буде купити стартовий пакет Універсальний або Йеззз і через додаток або меню підключити тариф Турбота?
Та добре я знаю, тому мене і цікавить, родичам.Тільки пенсійного віку...А чи не можна буде купити стартовий пакет Універсальний або Йеззз і через додаток або меню підключити тариф Турбота?
Зрозумів. Ні тільки новий номерТа добре я знаю, тому мене і цікавить, родичам.Тільки пенсійного віку...А чи не можна буде купити стартовий пакет Універсальний або Йеззз і через додаток або меню підключити тариф Турбота?
Скоріше в оператора, аніж в банку. З даних в контракті, а тепер ще зі зареєстрованого на паспорт припеду.Незрозуміло, де вони взяли номер.
Ні. Квитанцію надіслали на Вайбер моєму родичу. Номер Київстар передоплати, не зареєстровано на паспорт. Один у нього. Фінансовий і для всіх інших потреб. Тому не можу зрозуміти, де взяли його номер.Скоріше в оператора, аніж в банку. З даних в контракті, а тепер ще зі зареєстрованого на паспорт припеду.
У тарифі Турбота не бачу такого наповнення. Ні, мабуть, нема.Тут є гігабайти без кордонів 10гб і 100хв для України з закордону.
Є, в мій лс з додатку має відображати в розділі баланси, хіба якщо новий абонент, то воно буде після третьої апУ тарифі Турбота не бачу такого наповнення. Ні, мабуть, нема.Тут є гігабайти без кордонів 10гб і 100хв для України з закордону.
100 хв для України з закордону - тариф Ваш вибір, яким я користувався, там є.
+ тут написано, що єЄ, в мій лс з додатку має відображати в розділі баланси, хіба якщо новий абонент, то воно буде після третьої апУ тарифі Турбота не бачу такого наповнення. Ні, мабуть, нема.Тут є гігабайти без кордонів 10гб і 100хв для України з закордону.
100 хв для України з закордону - тариф Ваш вибір, яким я користувався, там є.
Поки що ні. Я куплю тарифну підписку на 12 місяців. Третьої ап не буде. Новий абонент.Є, в мій лс з додатку має відображати в розділі баланси, хіба якщо новий абонент, то воно буде після третьої ап
Вище вже кидав силку, офіційно всюди ще досі не запустилиТариф Турбота - на сайті Лайфселл.
Бояться, редівці очередну якусь лозєйку придумають, наплодять сімок з тарифом за 100грн))Вище вже кидав силку, офіційно всюди ще досі не запустилиТариф Турбота - на сайті Лайфселл.
На сторінці тарифу єБояться, редівці очередну якусь лозєйку придумають, наплодять сімок з тарифом за 100грн))Вище вже кидав силку, офіційно всюди ще досі не запустилиТариф Турбота - на сайті Лайфселл.
це ж для mnp, а єТурбота - тільки покупка нового старпака (принаймні поки)Можна і 3 пакети за 100?
Це акція: замість одного пакета послуг нараховують три. Наче б то так треба розуміти.Можна і 3 пакети за 100?
Да, но... только для тех, кто перенесёт номер в Lifecell от другого оператора, и только на уже имеющуюся у абонента симку Lifecell, активированную до 30.04.25 г.замість одного пакета послуг нараховують три. Наче б то так треба розуміти
Лише через магазин підключенняЯк будуть перевіряти при такому перенесенні вік?