Молодіжний тариф Joice ціна: 260 грн/місяць – Vodafone Україна
Архівний тариф Joice з безлімітним трафіком на улюблені застосунки ► 15 ГБ плюсом до безліміту на застосунки і 1 000 хвилин по Україні ? 0 800 400 111

А в чому допомога? )Fanatik, мені за 299 дали, взяв не думаючи. Але і за 999 взяв би врешті решт. Бо помісячно більше 2000 виходить і ще полюбому подорожчає.
Але у мене 4G Smart S+
P.S. А взагалі відповідати питанням на пропозицію допомоги - дуже цікаво.
В магазині: -Вам щось підказати? -А вам?
В таксі: -Куди їхати? - А вам куди їхати?
В клініці: -Який зуб турбує? -А вас який зуб турбує?
Норм!
Дуже дякую за промінь надії. Сьогодні спробую вирішити це питання!Рекомендую повторно звертатися до ТП, допоки не підключать саме на календарний рік. Мені, наприклад, в аналогічній ситуації цей "глюк" виправили.Вияснилося, що послуга підключена з 26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025. На моє питання, чому 11 місяців, а не рік. Відповідь, що тут 12 місяців.
28.03.25 ще діятиме знижка.26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025
Це якщо не здвигнута дата нарахування пакету. Це треба переглянути в МФ. Бо одночасно підключив 1Гб за бонуси та 60Гбт по 10Гбт на півроку. Ну і звісно, там інші дати, котрі кинулися в очі через біглий перегляд пакетів.28.03.25 ще діятиме знижка.26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025
Якщо в цей день нарахується пакет за 0.00 грн, то вийде 12 місяців.
Хіба не так?
Нарахування пакету 1 числа, як і було. То точно 11 місяцівЦе якщо не здвигнута дата нарахування пакету. Це треба переглянути в МФ. Бо одночасно підключив 1Гб за бонуси та 60Гбт по 10Гбт на півроку. Ну і звісно, там інші дати, котрі кинулися в очі через біглий перегляд пакетів.28.03.25 ще діятиме знижка.26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025
Якщо в цей день нарахується пакет за 0.00 грн, то вийде 12 місяців.
Хіба не так?
Був пакет 2 річної давнини - просто Джойс - активував сьогодні. Вийшов Joice Start, той що новий.Хтось останнім часом активовував стартовий пакет Joice? Активується на сабжі чи на нових Joice Start/Pro ?
Я б просто купив Turbo, раз номер зберігти немає необхідності. Або навіть Joice Start 2024 - youtube, telegram тощо тут також безлімітні з шейпом 1.5Мбіт.Й може хтось з тримачив скаже чи є сенс зберігати цей тариф чи простіше номер на новий одразу купити? Бо я в в тонкощах тарифів вже заплутвався. Як бачу тут умовний безлім на певні застосунки + гігабайти поза ними, а в турбо за +10 грн умовний безліміт скрізь.
Дякую за приділений час.
Цей тариф з абонплатою за місяць. Інші тарифи будут з оплатою за 4 тижні.Й може хтось з тримачив скаже чи є сенс зберігати цей тариф чи простіше номер на новий одразу купити? Бо я в в тонкощах тарифів вже заплутвався. Як бачу тут умовний безлім на певні застосунки + гігабайти поза ними, а в турбо за +10 грн умовний безліміт скрізь.
Дякую за приділений час.