Тариф передплати «Turbo» (2024) (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Тариф передплати «Turbo» (2024)

Це архівний тариф, його не можна підключити.

Абонплата270 грн/4 тижні
Мобільний ІнтернетБезлім [50 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с] (при своєчасній оплаті тарифу)
або
20 ГБ (при несвоєчасній оплаті тарифу)
Дзвінки на мобільні та міські номери по Україні800 хв (при своєчасній оплаті тарифу)
або
400 хв (при несвоєчасній оплаті тарифу), надалі - безліміт у мережі Vodafone
SMS по Україні (на всі мобільні мережі)3 грн/ 10 шт ( 20 пакетів на день), далі – 1 грн/ 1 шт
Роумінг (26 країн)5 ГБ та 400 хв
Рік без Абонплат2980 грн

300 МБ інтернету20 грн (незалежно від користування)
Безлімітні дзвінки в мережі Vodafoneбезкоштовно
Дзвінки на інші мережі України, у 25 країнах ЄС та Молдові3 грн/хв
SMS по Україні (на всі мобільні мережі)3 грн/ 10 шт ( 20 пакетів на день), далі – 1 грн/ 1 шт
Дзвінки за кордон25 грн/день за кожні 15 хв при здійсненні вихідного дзвінка в одну з 16 країн
SMS за кордон6 грн/шт

Останнє редагування:
Місто
тернопіль
У меня, как владельца номера с тарифом "Turbo" появилась возможность в МВ перейти с моего тарифа на тариф "Тurbo+".
Но интересно то, что перейти на него можно только оплатив абонентскую плату за недомесяц.
В это же время, в описании тарифа указано, что перейти на тариф можно следующим образом:
1. Измените тариф
2. После смены тарифа оплатите абонплату.
Получается что тариф можно изменить и обслуживаться на базовых условиях, без оплаты абонплаты. Об этом также свидетельствует фраза: "Зверніть, будь ласка, увагу, що до моменту підключення пакета послуг на 4 тижні будуть діяти базові тарифи"
🤔🤔🤔
То певно в телефоні можна перейти, бо в веб версії пише давай бабло наперед.

Місто
Древнє місто над Дніпром
Питання по тарифу Турбо 2024. Акція Турбобезлім безстрокова? Тобто, безліміт інтернету буде надаватися постійно при своєчасній оплаті чи діє до якогось числа? І якщо несвоєчасно поповнити рахунок, то пише, що замість безлімітну надається 20 ГБ. В потім, якщо наступна оплата тарифу відбулась вчасно, тоді знову надають безліміт?

Місто
Хмельницкая область
Питання по тарифу Турбо 2024. Акція Турбобезлім безстрокова? Тобто, безліміт інтернету буде надаватися постійно при своєчасній оплаті чи діє до якогось числа? І якщо несвоєчасно поповнити рахунок, то пише, що замість безлімітну надається 20 ГБ. В потім, якщо наступна оплата тарифу відбулась вчасно, тоді знову надають безліміт?
Там оно всё так запутано. Когда переходил на тариф, кот мне строго-настрого приказал оплачивать число в число. Иначе слетит и всё. По факту я воспользовался их первым бесплатным месяцем, после чего не пополнял счёт, потом мне прилетело предложение пополнить счёт на 10 гривен и получить 290 грн на бонусный. Я так сделал, деньги на бонусный пришли, абонплата снялась, начислили мне безлимит. По другому номеру тоже пробовал совершить такие действия. Тоже безлимит. Когда я у котов интересовался, один кот сказал что для того чтобы был безлимит нужно после пополнения счёта набрать *101*444#, после этого будет именно безлимит а не 20 Гб. Думаю уточню у другого кота, другой сказал противоположно- если наберёте комбинацию то будет 20 Гб, а если подождёте пока абонплата снимется сама по себе ночью с 00. до 8:00 утра, тогда будет безлимит. Это я уже не проверял.

Місто
Древнє місто над Дніпром
Вже спитав котів у чаті. Відповіли, що наразі акція Турбобезлім працює безстроково і безліміт надається незалежно від того, чи вчасно поповнитись чи невчасно.

Вкладення

• Screenshot_2026-02-20-18-51-13-525_ua.vodafone.myvodafone.png
    Screenshot_2026-02-20-18-51-13-525_ua.vodafone.myvodafone.png
    110.9 КБ · Перегляди: 6
Зверху