Тариф передплати «Turbo 2023» (закрито)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Тариф передплати «Turbo 2023» (закрито)

Абонплата250 грн/4 тижні
Мобільний ІнтернетБезлім [50 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с]
Дзвінки на мобільні та міські номери по Україні800 хв, надалі - безліміт у мережі Vodafone
SMS по Україні (на всі мобільні мережі)50 шт. за 1,50 грн/день
Роумінг10 ГБ та 100 хв

200 МБ інтернету15 грн (незалежно від користування)
Безлімітні дзвінки в мережі Vodafone15 грн (лише в разі користування)
Дзвінки на інші мережі України1,50 грн/хв
SMS по Україні (на всі мобільні мережі)50 шт за 1,50 грн/день
Дзвінки за кордон25 грн/день за кожні 15 хв при здійсненні вихідного дзвінка в одну з 16 країн
SMS за кордон6 грн/шт

Тариф Vodafone Turbo 2023 (Водафон Турбо 2023). 6,4 грн/день – розрахункова вартість за день у тарифі Vodafone Turbo 2023, що визначена шляхом розділення вартості пакета послуг, а саме: 180 грн на 28 днів.

Після використання 40 ГБ інтернету, швидкість мобільного інтернету становитиме до 0,8 Мбіт/с до перепідключення пакета послуг на 4 тижні.

У тарифі доступна безкоштовна послуга «Голосова пошта». Отримуйте голосові повідомлення, коли ваш мобільний телефон вимкнений, або ви не можете відповісти на дзвінок. Коли з’явиться нове голосове повідомлення – надійте SMS. У ньому буде дата, час і номер того, хто його залишив.

Тариф, послуги й акції діють на території України за наявності покриття мережі оператора, крім тимчасово окупованої території та території, на якій органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень або здійснюють їх не в повному обсязі.

Просимо ознайомитися з усіма умовами тарифу, користування послугами в його межах та «Політикою чесного користування мобільним інтернетом у тарифі Vodafone Turbo» перед придбанням стартового пакета.

Вартість дзвінків вказано за першу секунду кожної хвилини розмови, до вартості якої включено кожну наступну секунду зазначеної хвилини в межах розмови. Тарифікація відбувається в першу секунду кожної хвилини розмови.

Інформація про послуги та вартість вказана у гривнях з урахуванням ПДВ та збору до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% вартості послуг без урахування ПДВ станом на 17.06.2024.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Дочекався.

Переглянути вкладення 62267

Для тих, хто придбав рік без абонплат, або 7 місяців за 199 грн. умови не змінюються до закінчення терміну дії придбаних пакетів.
А тут є "рік без абонплат"? Мені тільки знижку 50 відсотків на рік дали, и з 17.06 хвилин 800 замість 1600.

Місто
Киев
Дочекався.

Переглянути вкладення 62267

Для тих, хто придбав рік без абонплат, або 7 місяців за 199 грн. умови не змінюються до закінчення терміну дії придбаних пакетів.
А тут є "рік без абонплат"? Мені тільки знижку 50 відсотків на рік дали, и з 17.06 хвилин 800 замість 1600.
Наскільки мені відомо, для цього тарифу послуга недоступна.
Доречі, хтось раздавав з цього тарифу інтернет через wi-fi на інший пристрій? Чи є тут якісь обмеження.

Місто
Львів
За рік без абонплат не цікавився, але двічі брав 6 міс. за 199 та 7 міс. за 199 (раніше відписувався про це в гілці). Роздача працює, роздавав на робочий бук, жодного обмеження не відчув. Звісно, торенти не викачував.

Місто
Харьков
Подскажите, хочу с лайфа перейти в турбо 2023 отправил заявку, по цене смотрю вроде на пол года по 100гривен в месяц оплата, есть какие-то подводные камни или нюансы в этом тарифе?

Місто
Харьков
Terabajtik, обмеження швидкості на перегляд мегого наприклад, камінь чи ні для вас ?
Да нет, это не камень, мегого не смотрю, я смотрел там есть ограничение по скороси как выбрал 40гб
Post automatically merged:

І 40гб на макс швидкості далі ліміт.
Норм, 40 Гб на максимальной скорости устраивает

Місто
Волинь
Terabajtik, на інші відеосервіси типу youtube також може бути обмеження в 2 мегабіти, це лікується vpn, але може комусь не зручно буде

Останнє редагування:
Місто
Киев
Підкажіть: це той же тариф, що і пропонує монобанк у своєму додатку але за 165 грн/міс?
Screenshot_20240714-232458.png
І він же за 100 грн/міс при переносі з іншого оператора?

Місто
Харьков
Місто
Радивилів
Підкажіть на тп водафон турбо 2023 з ап. 180грн можно підключити рба і за яку ціну?
Можно підключить типа рба на 0.5 року і за яку ціну?
Стосовно 0.5 року знайома уверяла що є така опція, я перший раз чую
Post automatically merged:

За рік без абонплат не цікавився, але двічі брав 6 міс. за 199 та 7 міс. за 199 (раніше відписувався про це в гілці). Роздача працює, роздавав на робочий бук, жодного обмеження не відчув. Звісно, торенти не викачував.

Riznychenko, запозичте ваш досвід, якщо можно, в приватні повідомлення, як упросити ВФ і де саме просити ? На чотири топора, чи 6216 писати?

Останнє редагування:

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Подскажите, с этого тарифа на какие есть переходы?
На шиномонтажке предлагают этот тариф со скидкой 50% на год. Вопрос в том, когда год закончится, станет дороговато. И куда с него дальше?

Подскажите, с этого тарифа на какие есть переходы?
На шиномонтажке предлагают этот тариф со скидкой 50% на год. Вопрос в том, когда год закончится, станет дороговато. И куда с него дальше?
Стандартні переходи

Вкладення

• turbo.jpg
    turbo.jpg
    118.4 КБ · Перегляди: 100
Місто
Маріуполь -> Рівне <=> EU
Телефон
Motorola Edge 40
На шиномонтажке предлагают этот тариф со скидкой 50% на год.
Дякую за наводку! Вчора увечері заїхав на шиномонтаж, сьогодні отримав "Turbo 2023" з безкоштовним першим місяцем, та знижкою 50% до 08.08.2025.
Близько двох років, раз на два-три місяці, мотався на шиномонтаж, взагалі нічого не пропонували. Півроку тому припинив, і тут ось.

Місто
Одеса
Як зараз у цьому тарифі,якщо своєчасно не поповнив рахунок,чи будуть базові умови і тільки 20гб інтернету.

Зверху