Тариф передплати «Vodafone Light» (2016) (архівний)

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Там будет только light .
Вариант других Vodafone тарифов или покупки sim других операторов не рассматривается (для этой задачи)
Ты так тщательно подбираешь идеальные условия, для невозможности позвонить оттуда- из Польши, сюда- в Украину...
Ты шо, тёщу туда отправляешь?

Останнє редагування:
Місто
Ворскла-сіty
Там будет только light .
Вариант других Vodafone тарифов или покупки sim других операторов не рассматривается (для этой задачи)
Ты так тщательно подбираешь идеальные условия, для невозможности позвонить оттуда- из Польши, сюда- в Украину...
Ты шо, тёщу туда отпавляешь?
ты знал...

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Для таких ТП использую кнопочные телефоны в режиме 2Ж. Если ставить в смартфон - нужно предварительно в настройках сети принудительно выставить режим Только 2G.
Скажу більше. Якщо буде виставлений варіант 2G/3G, то дзвінки на сімку можуть не проходити, бо сімка буде шукати мережу 3G. У самого так було, поки не виставив "лише 2G". Чи може через те, що сімка стара та 4G не підтримує.

• Wow
Реакції: frim

Valikus

Заблокований
Місто
Харьков
В свете новшеств с услугойIMG_20260515_114450.jpgна лайте без + "день без турбот" сейчас как включается? Через приложение лучше или набором команды и как активируется: с егодня на завтра или с сегодня на сегодня? А то понадобилось немного много инета для видеофиксации для банки.. За фринет знаю, но сейчас там UDP не работает и банк. приложения не конектятся. И есть ли у киевстара шаровый инет на день, когда на счету 00.00? Лайфа нет.
Усім дякую.
И при том нужно сначала АКТИВИРОВАТЬ услугу и чтоб она подключилась иуже только потом вставить в телефон. Бо если наоборот, то со счёта буде минус 5гр. Моментально. Проверено не раз и не два.

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
В свете новшеств с услугойПереглянути вкладення 74534на лайте без + "день без турбот" сейчас как включается? Через приложение лучше или набором команды и как активируется: с егодня на завтра или с сегодня на сегодня? А то понадобилось немного много инета для видеофиксации для банки.. За фринет знаю, но сейчас там UDP не работает и банк. приложения не конектятся. И есть ли у киевстара шаровый инет на день, когда на счету 00.00? Лайфа нет.
Усім дякую.
VF - День без турбот підкл.у додатку МВФ безкоштовно один раз на тиждень.
У Київстарі за 1 грн. на два дні працює і без сплаченої а/п. Підключається також один раз на тиждень.

Valikus

Заблокований
Місто
Харьков
Bolter Gates,
Да я это в курсе. Я же спросил то что спросил по самом временном промежутке между подачей запроса и временем когда оно заработает. Если сейчас я подам запыт, то когда? Через 5 минут или только в субботу с 0часов 0минут и до конца суток
Post automatically merged:

Ткните где читать

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Если сейчас я подам запыт, то когда? Через 5 минут или только в субботу с 0часов 0минут и до конца суток
Активация ДБТ обрабатывается в течение нескольких минут, а работать будет 24 часа.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Наличие подключенного ДБТ и остатка пакета услуг определяется в МойВФ и запросом *101*888*0# .

Місто
Львів
Хтось підключав на тарифі Vodafone Light "Рік без Оплат" за 450 грн?

Щось не можу зметикувати, яких взагалі оплат пропонують позбутися на рік на цьому тарифі без абонплат, з денної оплатою послуг, якими користуєшся?

З'явилася потреба дати людині покористуватися сімкою з тим тарифом, головним чином для інтернету та дзвінків на інші мережі, за день десь до гігабайта даних - це 10 пакетів по 100 мБ = 50 грн, та хвилин 20 дзвінків на інші мережі по 1.50 грн = 30 грн.
Щось явно перебор, як на мене, глянув в оператора на https://www.vodafone.ua/tariffs/prepay/change-tariff/light#RBA
і не зрозумів що таке "послуга RED на день"?

Денні послуги у тарифі доступні в межах послуги «RED на день».

Для підключення пакета послуг (на день, на 28 днів, на місяць) залишок коштів на рахунку номера після підключення такого пакета повинен становити не менше 0,01 грн.

Швидкість мобільного інтернету становитиме – до 32 Кбіт/с після використання: за день 2,1 ГБ у тарифі Vodafone Light.

Чи правильно я розумію що 2.1 ГБ за день - це є 21 пакет по 100 мБ, за які треба заплатити 105 грн у разі використання?

Що ж тоді взагалі дає той "Рік без Оплат"?

Місто
Дніпро
Хтось підключав на тарифі Vodafone Light "Рік без Оплат" за 450 грн?

Щось не можу зметикувати, яких взагалі оплат пропонують позбутися на рік на цьому тарифі без абонплат, з денної оплатою послуг, якими користуєшся?

З'явилася потреба дати людині покористуватися сімкою з тим тарифом, головним чином для інтернету та дзвінків на інші мережі, за день десь до гігабайта даних - це 10 пакетів по 100 мБ = 50 грн, та хвилин 20 дзвінків на інші мережі по 1.50 грн = 30 грн.

Чи правильно я розумію що 2.1 ГБ за день - це є 21 пакет по 100 мБ, за які треба заплатити 105 грн у разі використання?

Що ж тоді взагалі дає той "Рік без Оплат"?
Тут Рба тільки за безлімітні дзвінки в своїй мережі.
Для інтернету - 12 Гб (3міс по 4 Гб) за 100 грн. А на інших операторів з цього тарифу ніхто не телехвонує.

В твоєму випадку людині дати покористуватись треба не VF Light, а, наприклад, Joice Start.

Останнє редагування:
Місто
Львів
В твоєму випадку людині дати покористуватись треба не VF Light, а, наприклад, Joice Start.
Так не вийде, людині з певних причин потрібен саме той номер.

Тоді інше питання - чи є можливість перевестися з VF Light на якийсь вигідніший тариф, ніж мінімально доступний у My VF Flexx GO за 420грн/міс?
За аналогією як на LC робили, через якісь там "сім'ї".

Місто
Дніпро
Так не вийде, людині з певних причин потрібен саме той номер.

Тоді інше питання - чи є можливість перевестися з VF Light на якийсь вигідніший тариф, ніж мінімально доступний у My VF Flexx GO за 420грн/міс?
За аналогією як на LC робили, через якісь там "сім'ї".
Тут ніяких чаклунств для переходу на Flexx Go не треба: поповнити рахунок на 420+1 грн. та змінити тариф. Або безкоштовно перейти на SuperNet Unlim і потім платити по 520 грн.
Назад на Light шляху вже не буде.

Місто
Київ
Телефон
POCO X8 Pro Max
на тарифі Vodafone Light "Рік без Оплат" за 450 грн?
Щось не можу зметикувати, яких взагалі оплат пропонують позбутися на рік на цьому тарифі без абонплат
є можливість перевестися з VF Light на якийсь вигідніший тариф, ніж мінімально доступний у My VF Flexx GO за 420грн/міс?
1) Если непонятно, зачем в этом тарифе "ГБА за 450", так может на нём и оставаться... только 5 грн./год (для продления срока действия) и входящие звонки.
2) "как на лайфе через семью" - есть и VF... а именно "UNLIM" (на базовых), если он доступен для перехода в "Мой Водафон", то перейти в него - это бесплатно.

Місто
Львів
Bolter Gates, це я бачив, просто свого часу кілька своїх номерів LC переводив безкоштовно (замість 75 грн якщо це робити самому) на тариф "Єдиний" за допомогою певного форумця через його сімейну групу, от і поцікавився, чи не існує і на VF подібної схеми?

Наскільки розумію, ні.

Місто
Київ
Телефон
POCO X8 Pro Max
Зверху