Вообще лично мне бренд как-то даже пофиг, но вот билинг у УРС был лучше, чем КСный.
Ну да, можна було самому оператору ручками тобі "Свої люди" підключити, чи внутрішній корпоративний - і ніхто не дивився))
Услуги подключались практически моментально, а не жди то новых суток, то вручную какие-то внеочередные заказы делай. Здорово бы было- Amdocs вернуть обратно
Може, я не на білінгу КС сиджу, але в мене послуги, як правило, підключаються за період не більше години. А про "практически моментально" - це загон, такого не було. В КС колись дійсно до доби все підключалось, в УРС скоріше. Але зараз на КС для підключення послуг достатньо години. А глюків на Амдоксі, якщо я не забув, було достатньо
Добавлено через 4 минуты
А как можно было его не любить, если он первый дал возможность говорить свободно по мобильному?
Тільки хтось забув про "мій регіон", де поза регіоном в ПР тариф був 95 коп/хв. - дійсно вільні розмови, встигай тільки рахунок поповнювати
От Лайф зі своїми 1500 чи скільки там хвилин - на той час дійсно рулив.
Да и большинство тарифов того Билайна были классными. А фанаты Кс на форуме совсем замолчали, не прославляют свою звезду.
А вони тут є, фанати? По-моєму, тут є користувачі послуг і особи, які сидять "аби потриндіти", вибачте на слові
Жаль, что этот Билайн-Кс будет не такой как тот первый наш.
Та ні, чекайте, перефарбують і вам зразу шару дадуть, ще й доплатять за те, що ви абоненти Білайна