Телеканали

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Коли висміювали Януковича, Юлю чи був той гумор вищої якості?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Kladoff, і в тих, хто годує іх гімном - ще й рекламує його на всіх каналах.
Post automatically merged:

Гумор в них завжди був так собі... А зараз ще гірший. Бо війна - а їм хоч би що.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Гудзак, Добре, ти на протязі 20 років дивився Квартал, реготав під ялинку? Чи був той гумор настільки інакшим?

Хлопці ви дивилися перших Сватів? Сміялися? Але ж то воно і є. І проблема не в сценаристі котрий на своїй конячці, а в Глядачеві

Останнє редагування:

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Kladoff, "Квартал" я не дивлюсь вже декілька років. Принципово. Бо й до того він мене дивував, м'яко кажучи. "Дизель" не дивлюсь - вистачило одного перегляда. Повторю: обставини сьогодення і 20 років тому різні, а "кварталівці" продовжують гнути своє - україножерське.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Гудзак, ось якбы ж то вони гнули за пустої зали, а поки є попит буде і пропозиція

Дізель зараз виключно патріотичний, але в більшості не смішний

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Ти ото серйозно?? Я не дивлюсь ні тих ні других з їхнього початку, про патріотичність годі і балакати з них хтось пішов воювати??

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
nikolaevich, патріоти це виключно ті хто воюють? Питання риторичне. Я казав про напрямок гумору на концерті, а не про особисту позицію акторів

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Google Pixel 6
Проблема в Таропуньках? Як на мене в глядачах котрі регочуть, аж усикаються
Так, проблема в таропуньках. Мистецтво має виховувати глядача/слухача/читача, та не має орієнтуватися на низовинні почуття. Бо людина не народжується с почуттям великого.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Дизель завжди висміював збірні проблемні або загально-національні явища (а не певних осіб, яких було вигідно "мочити", як Квартал), тому його дивився. Із початку повномасштабки таке взагалі не дивлюсь, тільки іноді переозвучку Самохвалова по Ютубу.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Maxxx, я теж не дивлюся, як виключення бачив на Нг. Я питаю інше. Ось те погано, і се погано, а що не погано? Поки не назвали ні однієї програми

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ось те погано, і се погано, а що не погано?
Ну я ж ніби і відповів, на мою думку - це більш-менш було "Дизель Шоу" до вторгнення підарів, після - нічого не сприймається, крім відосів скидів на орків, та бавовни у них - було б смішно, якби не знали, що по нашим так само прилітає...

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Навіть в Азербайджані цих малоросів помітили

Про Дизель - шоу: не жалкуйте, якщо не подивились

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Понад 57% українців виступають за поновлення онлайн-трансляцій засідань ВР, 65% підтримують присутність журналістів, - опитування

Так, згідно з опитуванням, не погоджуються з тезою про необхідність доступу журналістів до засідань 11% українців, а з необхідністю трансляції не згодні близько 14% громадян.

У "Чесно" нагадують, що переважну більшість часу це скликання парламенту працювало в закритому режимі. Такий формат досить зручний для більшості нардепів, адже журналісти не можуть безпосередньо слідкувати за їхньою роботою в сесійній залі та не можуть, як раніше, отримати коментар у кулуарах, додали у Русі.

Місто
Kyiv
Читаю книжку Саймона Шустера "The Showman". Це ретельна робота з відтворення того, що було до війни, до президентства, чим жила тоді Україна, як починалася війна для президентської команди, і що було за її межами.

...- розказано, як утворився Марафон Єдині новини, і прямим текстом сказано, що раніше у президентської команди не було геть і близько такого шансу створити контрольований канал, що такого Україна не бачила з часів СРСР, і що редактори були позбавлені їхньої незалежності і Кирило Тимошенко напряму брав участь у їхніх планірках.
Він, пише Шустер, міг подзвонити в будь-яку редакцію і сказати, що їхній сюжет розстроїв президента. Ніна Курʼята , журналістка

Зверху