а в чем прикол ставить украиноязычный синхрон на гостя? он же на любом языке может говорить
особенно такие унылые синхроны, как здесь с Элиной
особенно такие унылые синхроны, как здесь с Элиной
Коррупции нет, медицины нет, дорог нет... Что обсуждать?наприклад, корупція, медицина, дороги
Ніт, а що робити тим, як я наприклад, хто "дивиться" контент саме так в лапках, у фоні, в основному слухаючи, іноді відволікаючись на екран, одночасно займаючись більш важливим справами та роботою, тому що не можу собі дозволити постійно дивитись та читати ті субтитри. Мають бути в цифровому світі перемикачі - аудіо або субтитри, або одночасно, або взагалі вимкнути, кому не потрібно.Можна було б внизу екрана українські субтитри пустити
Згоден, але це надто дорого для наших телеканалiв. Хоча по принципу телетексту можна було б зробити хоча б вмикання/вимикання субтитрiв на росiйськомовному контентi.Мають бути в цифровому світі перемикачі - аудіо або субтитри, або одночасно, або взагалі вимкнути, кому не потрібно.
Так само можу відповісти любителям субтитрів - читайте книжки!Не можеш дозволити - не дивися, а слухай радіовистави
КварталТВ так и сделал с первых дней - каждый выберет что считает нужным. И остальные могут так-же сделать, я так понимаю на стоимости трансляции это не сказывается (нло до сих пор две одинаковые дорожки передает, еще со времен южного парка в оригинале)Мають бути в цифровому світі перемикачі - аудіо або субтитри, або одночасно, або взагалі вимкнути, кому не потрібно.
КварталТВ –КварталТВ так и сделал с первых дней - каждый выберет что считает нужным. И остальные могут так-же сделать, я так понимаю на стоимости трансляции это не сказывается (нло до сих пор две одинаковые дорожки передает, еще со времен южного парка в оригинале)
Кхм, а что не есть "плохой пример"?КварталТВ –лютая херняплохой пример.
При чем тут "не нравится"? Я тоже не смотрю СТБ, Прямой и проч.Кхм, а что не есть "плохой пример"?
Не нравится - не смотри.
Мне не нравится, и я не смотрю, ни Квартал, ни СТБ, ни Прямой.
Запроданці.«Інтер» готує спецпрограмування на 23 лютого для тих, «хто залишився вірним своїй Батьківщині»
Телеканал «Інтер» готує низку спецпоказів на 23 лютого, у цей день в Росії відзначають «День захисника Вітчизни», а в Радянському Союзі це був День радянської армії. Про це повідомляється на сайті каналу.
«Інтер» анонсує спецпрограмування під назвою «Усім, хто залишився вірним своїй Батьківщині, присвячується». Зазначимо, що з 2014 року День захисника України відзначають 14 жовтня, на Покрову.
Канал планує показати два радянських фільми – «В зоне особого внимания» та «Ответный ход», а також серіал « Захват», виробництва «07 Продакшн».
«Інтер» готує спецпрограмування на 23 лютого для тих, «хто залишився вірним своїй Батьківщині»
Телеканал «Інтер» готує низку спецпоказів на 23 лютого, у цей день в Росії відзначають «День захисника Вітчизни», а в Радянському Союзі це був День радянської армії.detector.media
Ничего удивительного, один хозяин - кум путина.Горіла шина палала... Нічого недавня історія не вчить "Інтер". Ну це ix справа, такий у них стиль роботи останнiх 6 рокiв - провокувати протести i як наслiдок пiдпали свого офiсу. Але до каналу 112 в здiйсненнi провокацiй Iнтеру ще далеко (по офiсу Iнтера ще не стрiляли з гранатомету, як по 112, хоч i в пiзнiй нiчний час)