Телеканали

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
У меня все ходы записаны:

В примере с 1+1 канал просто воспользовался уникальной синергией мира пиратов с миром праволядей - показывал свою же озвучку, которую он действительно делал, просто не сказал, что взял он её не с архивной полки с винтами

Собственно, я об этом и писал. ОЦЕ входит в Starlight Media вместе с ICTV. Надо поискать запись эфира, но пока мне лично смахивает на то, что крутят DVDRip с Толоки. Возможно, на самой же Толоке и отыщется объяснение, при случае загляну и почитаю.

UPD. Хохо, да там даже WEB-DL 1080р апскейлнутый есть! Скорее всего, его ОЦЕ и взяло.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
IMHO після того як пішли у небуття канали віасату, то дивитись по ТВ взагалі немає чого. Сайт віасату пестрить спортивними оглядами, але я (я саме про себе) люблю дивитися кіно, а спорт не дивлюся взагалі. Та з цим біда у всіх провайдерів. Канали Cine це просто "Г". Жоден провайдер чи ОТТ платформа не зменьшила абонплату після втрати рейтингових каналів. А розбавили свої пакети відвертим лайном.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Openpharmacist, если ты любитель кино ( именно любитель) садишься за комп и смотришь. Ну какое кино по ТВ? Старье тв1000? Это не кино. Та это действительно спорт
Post automatically merged:

@Openpharmacist,если сравнивать то что крутит ТВ 1000 то ICTV2 и то интереснее

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Openpharmacist, если ты любитель кино ( именно любитель) садишься за комп и смотришь. Ну какое кино по ТВ? Старье тв1000? Это не кино. Та это действительно спорт
Post automatically merged:

@Openpharmacist,если сравнивать то что крутит ТВ 1000 то ICTV2 и то интереснее
Тут є декілька моментів. Я не люблю дивитися кіно за компом. Ну не заходе. Що до ТВ1000, так я мав на увазі ВІП Мегахіт. А ICTV2 так, на разі крутить достойні фільми, (та й Новий тут також), але кількість реклами бісить. Но тут як кажуть, що кому до вподоби. Але ж питанням ціноутворення на пакети сперечатися важко. Чи я не правий?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Але ж питанням ціноутворення на пакети сперечатися важко. Чи я не правий?
Коли заборонили ВК та ОК, мобільні оператори мали безкоштовний трафік до них в тарифах та просто прибрали, не замінили ні на що.
А тут хоч чим змогли, тим замінили.
Окрім Cine, ще дехто у якості заміни додав польську російськомовну лінійку ...Box.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Cine ну не шедеври но иногда что то приличное есть. Но если разговор о новинках то конечно не тв

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А кто озвучивает фильмы для ICTV2?

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Мне, на пример, очень не хватает канала Viasat History.
Альтернативы на него никто не дал. И абонплату ни один оператор не понизил.

Смотрите все ЕлеМарафон🤣

Місто
Луцк
Так озвучка україньска, що на hdrezka Альфа, норм? Можна її юзати? Всі тут так смачно Альфа згадали, що сам вирішив передивитися

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
очень не хватает канала Viasat History
Так а где они 8 лет были? Не могли хотя бы переписать собственность на одноимённую украинскую франшизу? Если наша лицензия жмёт с требованиями по языку, можно и лицензию страны ЕС оставить, главное не писать в анонсах московское время и номер лицензии рыбнадзора.

Місто
Волинь
debugger, вони принципово не хотіли переходити на укр мову, бо власник каналів вв путін, через аліну кабаєву

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
вони принципово не хотіли переходити на укр мову, бо власник каналів вв путін, через аліну кабаєву
Скоріше, до останнього було «яка різниця», бо той самий переклад російською можна було крутити на багатьох ринках: від пострадянської Азії до діаспори в Європі. А ще він вже записаний і його можна повторювати і десять років час від часу, не витрачаючись на новий запис.

Місто
Волинь
debugger, ну на декілька каналів вони ж робили, наприклад, латвійське озвучення. А це затрати на невеликий ринок, не думаю, що там вони заробляли більше, ніж у нас.
А зараз розказують, ну ми роками планували адаптувати поступово укр мовою...

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
debugger, ну на декілька каналів вони ж робили, наприклад, латвійське озвучення. А це затрати на невеликий ринок, не думаю, що там вони заробляли більше, ніж у нас.
Просто латыши себя уважают и в какой-то момент сказали четко - или латышская адаптация, или нафиг с пляжа. А наши вроде как с "шоколадного" начиная сопли жевать перестали и хвосты зажимать начали, но по факту всегда оставались лОзейки, а где не было лозеек, работал старый добрый кэш. А теперь уже никто никого адаптировать не будет, вопрос принципа. Телодвижения в сторону перерегистрации всего этого виасатовского добра (по крайней мере на эту минуту) не наблюдается. Улыбаемся и машем.

Зверху