Телефони ZTE

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
я тут замовив

Якісний!

Місто
Львів
Не хочу нікого образити, просто цікаво, якого віку бувають наймолодші користувачі подібних чохлів (виключаючи зовсім дітей)?
В громадському транспорті бачу з ними лише людей поважного віку і жодного студента чи тінейджера ніколи :)

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Не хочу нікого образити, просто цікаво, якого віку бувають наймолодші користувачі подібних чохлів (виключаючи зовсім дітей)?
В громадському транспорті бачу з ними лише людей поважного віку і жодного студента чи тінейджера ніколи :)
Мені 50+. Та й взагалі пофігу, мені так зручно

Місто
Бахмут
magodzec, у меня папа 50 годиков ходил с чехлом книжкой пару лет назад. Потом отдал ему свой старый телефон, понравился чехол с кольцом на спине.

Місто
Львів
Мені аналогічно. Просто років 10 тому був здивований коли позичив на місяць свій тодішній смартфон з подібним чохлом взамін її втопленого 25-літній доньці, що працювала в іншому місті, а вона повернула його мені зі зрізаною відкидною частиною.

На запитання, - навіщо ти зіпсувала хорошу (і майже нову) річ, почув у відповідь, - ну не ганьбися вже, тато. :D

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ви смієтесь з дідусів, але такий чохол може бути і додатковим захистом приватності, щоб надмірно допитливі особи не бачили, що там прийшло пушем на телефон, коли він лежить на поверхні...;)

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
не бачили, що там прийшло пушем на телефон, коли він лежить на поверхні
Так такое поведение отключается в новостройках безопасности.
А вообще, чехол книжка неплохо так защищает экран смартфона от всяких неожиданностей, если на него не наклеена пленка или стекло.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В одному з містечок Львівщини бачив такий чохол в панянки років 40, яка була доволі стильно вдягнена.

Місто
Жовті Води
Тепер ще б узнати, як Вольту та Вовіфі ввімкнути :)
zte nubia neo 5g? Там в налаштуваннях все є.
Все у налаштуваннях ввімкнено, але ніяких знаків немає, оператор Лайфсел. Можливо потрібно вводити якусь комбінацію?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Місто
Жовті Води
Все у налаштуваннях ввімкнено, але ніяких знаків немає, оператор Лайфсел. Можливо потрібно вводити якусь комбінацію?
на сайті лайфа треба пройти авторизацію та ввімкнути VoLTE
Дякую, допомогло.Пробував підключити у додатку Лайфссел , то нічого не підключало, а через ваше посилання зразу активували.

Зверху