Телефони ZTE

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
я тут замовив

Якісний!

Місто
Львів
Не хочу нікого образити, просто цікаво, якого віку бувають наймолодші користувачі подібних чохлів (виключаючи зовсім дітей)?
В громадському транспорті бачу з ними лише людей поважного віку і жодного студента чи тінейджера ніколи :)

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Не хочу нікого образити, просто цікаво, якого віку бувають наймолодші користувачі подібних чохлів (виключаючи зовсім дітей)?
В громадському транспорті бачу з ними лише людей поважного віку і жодного студента чи тінейджера ніколи :)
Мені 50+. Та й взагалі пофігу, мені так зручно

dimon-4ds

Заблокований
Місто
Бахмут
magodzec, у меня папа 50 годиков ходил с чехлом книжкой пару лет назад. Потом отдал ему свой старый телефон, понравился чехол с кольцом на спине.

Місто
Львів
Мені аналогічно. Просто років 10 тому був здивований коли позичив на місяць свій тодішній смартфон з подібним чохлом взамін її втопленого 25-літній доньці, що працювала в іншому місті, а вона повернула його мені зі зрізаною відкидною частиною.

На запитання, - навіщо ти зіпсувала хорошу (і майже нову) річ, почув у відповідь, - ну не ганьбися вже, тато. :D

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Ви смієтесь з дідусів, але такий чохол може бути і додатковим захистом приватності, щоб надмірно допитливі особи не бачили, що там прийшло пушем на телефон, коли він лежить на поверхні...;)

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
не бачили, що там прийшло пушем на телефон, коли він лежить на поверхні
Так такое поведение отключается в новостройках безопасности.
А вообще, чехол книжка неплохо так защищает экран смартфона от всяких неожиданностей, если на него не наклеена пленка или стекло.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В одному з містечок Львівщини бачив такий чохол в панянки років 40, яка була доволі стильно вдягнена.

Місто
Жовті Води
Тепер ще б узнати, як Вольту та Вовіфі ввімкнути :)
zte nubia neo 5g? Там в налаштуваннях все є.
Все у налаштуваннях ввімкнено, але ніяких знаків немає, оператор Лайфсел. Можливо потрібно вводити якусь комбінацію?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Місто
Жовті Води
Все у налаштуваннях ввімкнено, але ніяких знаків немає, оператор Лайфсел. Можливо потрібно вводити якусь комбінацію?
на сайті лайфа треба пройти авторизацію та ввімкнути VoLTE
Дякую, допомогло.Пробував підключити у додатку Лайфссел , то нічого не підключало, а через ваше посилання зразу активували.

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Все працює норм? Яка версія прошивки? Чи прилітала після покупки нова, чи після оновлення (версію пліз) все гуд?
Дата виробництва - 09/24.
MyOS13.0.6_8050_UA - з коробки.
Оновлення систем безпеки Android 5 травня 2024; оновлення систем Google Play 1 березня 2025 - оновив гугл плай.
Відбиток та нфс працюють чудово.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Виникла така думка, що слабкому процу буде легше працювати з дісплеєм меншої роздільної здатності.
Таким чином, Unisoc T606 має краще працювати на телефонах, що мають меншу роздільну здатність і формально гірший дісплей.

Місто
Львів
ZTE Blade A54 4/128GB Blue за 1799
Ціна, звичайно, хороша, але ж його Unisoc SC9863A вдвічі гальмівніший за і без того гальмівний Т606.
До того ж пам'яті обмаль та NFC немає.

Тим буде користуватися біль.

Місто
UA
По поводу ZTE Nubia NEO 5G 8/256. Заметил такую особенность, возможно только у моего экземпляра, что идет усиленный "жор" аккумулятора при выборе "темного режима". За ночь уходит 8-9% заряда, при том что Wi-fi, мобильный интернет, геолокация и Bluetooth отключены. При "светлом режиме" 4-5%. Кто-либо из владельцев данного телефона замечал нечто подобное?
Подскажите как определить дату производства телефона? На коробке нигде не нашел.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Кто-либо из владельцев данного телефона замечал нечто подобное?
На екземплярі дружини такого немає. При тому, що постійно ввімкнені Wi-fi, мобільний інтернет, геолокація та Bluetooth.
У неї звичайний режим.

Зверху