Телефони ZTE

Місто
Львів
Телефон
Meizu
fedrino, відносно,просто ОЗП пам'ять набагато швидше ніж внутрішня, за рахунок кортрої збільшується пам'ять.Ну і напевне "зношення" пам'яті буде.Відключив, і якоїсь втрати в швидкості чи продуктивності не зауважив.В ігри не граю , смарт суто для дзвінків та якихось відео.

Місто
kiev
Андрюх@dp.ua, так, і є, частково різні комплектуючі.
Модуль камери однаковий від samsung, дісплей у 3 від sharp, у 1 від boe. По сенсорам - рандом
у всіх виробників, ну може крім яблука але не факт, на конвеері може бути декілька постачальників єкранів, памяті, аккумів. виробник страхується як від ризиків логістики так і цінових

Місто
Вінниця
Телефон
Nokia 6303
Підкажіть на скільки вам вистачає батареї у акційного zte nubia neo 5g? При не активному використанні, трохи дзвінки, інтернет, відео. А то щось по відгуках на сайтах продавців у багатьох у недоліках та зауваженнях вказана батарея.
Також цікавить чи нормальний у нього мікрофон та динамік якщо користуватись переважно для розмов? А то у більшості оглядах розповідають про ігрові можливості, а от про щось інше досить поверхнево.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
При не активному використанні, трохи дзвінки, інтернет, відео
Все відносно, для когось це півгодини екранного часу, а для когось це три години на день
Post automatically merged:

Також цікавить чи нормальний у нього мікрофон та динамік якщо користуватись переважно для розмов?
Нормальний

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
дісплей у 3 від sharp, у 1 від boe
Той, що білий, від кого екран? Я про це
32013712 жовтий показує дуже красивий блакитний білий, аж трохи очі підвиїдає.

Підкажіть на скільки вам вистачає батареї у акційного zte nubia neo 5g? При не активному використанні, трохи дзвінки, інтернет, відео. А то щось по відгуках на сайтах продавців у багатьох у недоліках та зауваженнях вказана батарея.
Також цікавить чи нормальний у нього мікрофон та динамік якщо користуватись переважно для розмов? А то у більшості оглядах розповідають про ігрові можливості, а от про щось інше досить поверхнево.
Так а вже яка різниця? Чорних взагалі ніде немає, жовті залишились деінде по селам.

Останнє редагування:
Місто
Вінниця
Телефон
Nokia 6303
Я цікавлюсь виключно тому, що основний телефон у мене є, а потрібний для додаткового номеру з не активним використанням, тому й хочу прикинути чи вистачатиме мені його на два-три дні при годині роботи екрану.

Свій екземпляр жовтого я зараз замовив, але ще не забирав, також повідомили що вітринний варіант, оскільки був останнім у магазині.

Місто
Львів
хочу прикинути чи вистачатиме мені його хоча б на два-три дні при годині роботи екрану.
Майже на 100% впевнений що на 3 не вистачить, на 2 під зав'язку, з великим ризиком що розрядиться у другій половині другого дня під час важливої розмови.

Переважна більшість сучасних смартфонів (у тому числі й флагманів) розрахована на один день гарантованої роботи. Якщо ж треба більше - то треба дивитися або у сторону кнопкових бабцефонів, або яких китаймонстрів з батареями 10000+ мАг.

Місто
Хмельницький
Підкажіть на скільки вам вистачає батареї у акційного zte nubia neo 5g?
так скільки ви хочете часу від батареї 4500? Тиждень?
Згадав леново S660. Купив новим десь років 10 тому. Спочатку погрався, потім зробив експеримент - 10 хв розмов, 30 хв читання книжок (з інверсійним кольором екрану), 30 хв полазати в інтернеті (читав, без відео, картинки якість були, напевно) + 30 хв прослуховування музики через зовнішній динамік неголосно (~15...25%).
Вистачило на тиждень рівно, тобто під кінець 7-го дня заряджав з 2%.
Батарея 3000.
Рідна відпрацювала років 6...7. Потім вже двічі міняв.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
alibob, каким боком lenovo s660 к zte nubia neo 5g? давайте я вспомню LG A290 на 3 симки которого хватало на неделю с разговорами 3 - 4 часа в день.

Місто
Львів
Там екран 4.7" IPS 960 x 540, природньо що підсвітка його в рази менше жере ніж у 6.6" 2408x1080 120Hz лопати.
Не кажучи вже про сучасні стандарти передачі даних, які теж енергію як не у себе жеруть.

Місто
Львів
yahoo, а де ви дивитися виробника дисплея?
Я качнув чотири патчені (про) проги актуальних версій, Device Info HW+, DevCheck, Device Info та Aida64, але без рута бачу лише драйвер виробника тачскріна chipone-tddi та камер, тильна Samsung ISOCELL JN1.
Якість дисплея мені подобається, без синюшного відтінку, лише нижня межа автояскравості малувата, доводиться підкручувати вручну в темноті.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Чехол на nubia neo 5g с версии nubia neo 2 5g подходит? Различия в телефонах только в батареях?
Там же, наче, розміри фізично різні

163.7 x 75 x 7.98 мм Нео

166 x 76.1 x 8.5 мм Нео2

І блок камер геть різний

Зверху