Даже если на бонусный - то хотя бы на год...И если бы хоть на основной счет, а так бонусный на 30 дней.
Даже если на бонусный - то хотя бы на год...И если бы хоть на основной счет, а так бонусный на 30 дней.
Пробував Київстар і ЛайфА каких операторов пробовал?
:а если посчитать, что 140бонусных грн на АБ можно купить за живых 40грн в маркете? Итого: телефон стоит 160грн - 10грн за стоимость стар.пака. Разве лоченый телефон этого стоит?Я взяв із за того, що вигідно просто виходить мені.
Пояснюю! Отримавши на бонус 199 грн. (який діє тільки місяць), я просто подзвоню з тієї карточки (де бонус 199 грн.) на мою білайн, що ношу як основну (Тариф "Алло Білайн"), там за вхідні з інших операторів нараховують по 35 коп. хвилина, так ось з тієї карточки видзвоню на білайн тих 199 грн по 50коп., а на бонус білайн мені нарахується десь приблизно 130 - 140 грн. також бонус, але цей бонус не зникає і не є обмеженим, таким чином якщо враховувати таку схему той телефон виходить гривень 80 мені, а всі інші гроші в мене будуть на мому основному пакеті білайн .
roger, на Простом МТС можно.
При общении с оператором (есть проблема с новым стартовым пакетом, купленным вместе с телефоном: он отправляет, но не принимает СМС) мне отвечают, что такого телефона как МТС 236 не существует в природе, поэтому заявку принять не могут (хотя заявка касалась не работы телефона, а работы сим-карты). Приходится им долго объяснять, что это за телефон и где он продается. Ну тупыыыыыыыые....
4. При общении с оператором (есть проблема с новым стартовым пакетом, купленным вместе с телефоном: он отправляет, но не принимает СМС) мне отвечают, что такого телефона как МТС 236 не существует в природе, поэтому заявку принять не могут (хотя заявка касалась не работы телефона, а работы сим-карты). Приходится им долго объяснять, что это за телефон и где он продается. Ну тупыыыыыыыые....
Advoc@te, а смысл в такой установке?
Підбирав телефон для мами, замість покупаного моїм синомМда, вот мои соображения по телефону:... я очень жалею что его купил, очень сглупил, так что не советую если вдруг кто надумает покупать...
Підбирав телефон для мами, замість покупаного моїм сином
З інет-магазинами із-за мобілки зв"язуватись не хотів.
Обійшов магазини біля Лейпцига, де мав "вікно".
В Євросеті були мтс236 та Алкателі за 199грн. Самсунга е1081 за 249грн, без додаткової гарантії за 45грн, мені продавати, не захотіли.
В Ельдорадо знайшов нокію 1280 за 259грн та самсунг-жабку с270 за 269грн.
Зрештою, купив в одному з магазинів е1081 за 249грн. Дуже задоволені.
Не та тепер нокія(1280), і фірма - не та!
Що вже говорити про цей бідолашний за...ний мтс236, який більше нагадує жертву@борту(с)пєару