Сьогодні за 109 грн. придбав motorola wx 161 нову в одному з побутових магазинів (не буду рекламувати краще), з однієї сторони дуже зрадів, а з іншої - дуже засмутився і ось чому - телефон під брендом мтс 236 який я придбав не так і давно, що зараз найбільше із всієї техніки більше 100 грн, що я купував в своєму житті жалкую, ну яка муха мене тоді вкусила, що я його придбав
Так ось, чому я так жалію - по перше - ціна телефонів -
МТС - біля
240 грн разом із стартовим який я змушений був придбати для отримання бонусу і який мені зараз ... нада, оскільки тариф "супер мтс всі мережі 2 нулі" мене не влаштовує платити по 35 грн в місяць (ато 37 як часто вже в магазинах беруть за карточку) щоб розмовляти з абонентами мтс безкоштовно, якби була помірна ціна після цього місяця на дзвінки мтс, то ладно, ато з такими тарифами...
Ціна мотороли 109грн!
Комплект мотроли:
телфон, коробка, документи, зарядка, наушники!
По дизайну я згідний телефон цей незначно, але уступає мтс, але для мене це можна сказати взагалі не відіграє роллі. В телефоні є функції - ЛІХТАРИК І ФМ РАДІО, ЗАРЯДКА - МІНІ USB!!, що наразі дуже мені сподобалось - це і зарядкаж від пк - підключив шнур міні юсб на юсб, ця зарядка від мотороли оскільки вона має міні юсб вхід підходить і до плеєрів, та до вього, що має міні юсб - тобто універсальність, гляньте на розміри цієї зарядки мотороли і гляньте нижче на розміри тієї бандури мтс - це ж жах зарядка мтс, розмірами грандіозно поступається і незрозумілим входом для зарядки - що якщо вона поламається, то дуже важко буде знайти на ринку таку, а до мото любий міні юсб кабель підійде! В моторолли батарея
Li-Ion 750 мАч, в
МТС 720! В мотороли екран - монохромний, в мтс - кольоровий, але при його функція той кольоровий екран ролі взагалі ніякої не іграє, ще наоборот більше енергії їсть, одне чим поступається, то в мото - це 1.3, а в мтс 1.4., але я скажу що 1.4 також є дуже малим як на мтс. Звук ну однозначно в мото кращий на відміну від мтс, при розмові по тел. немає прогалин - в мтс в мене мілісікунди, але є всетаки розриви зі звязком, що не сильно і вже заважає, але неприємно, в мото цього на тій же карточкі мтс немає цього!
МТС 236 залочений, а моторола - ні.
Разом із
мото wx161 (109 грн) я придбав по акції за 99 грн. флешку kingston 8gb (фото знизу) і це все мені вийшло 208 грн!, на відміну від
мтс 236 який обійшовся в 240грн. (+(-) 10 грн оскільки точно не помню) мтс також по акції і із стартовим для отримання 199 грн бонусних які можна було тільки на дзвінки фактично київстар мені тратити, оскільки на лайф, білайн це не поширювалось, мтс і так був той місяць безкоштовний, оскільки я при купівлі стартового з тел я мусив придбати поповнення на 35, на всіляки їхні послуги ці гроші теж не поширювалися, одним словом ті 199 грн бонусних мені мало пригодилися...
Так, що краще ті хто ще можливо буде купувати мтс 236 подумайте спочатку і навчіться на чужих помилках!