Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Так несподівано поринули у світ Netflix, щоби побачити тенісний матч. Сьогодні Сіннер грав без накладки на руці. І це чудово. Завтра грають Яннік - Новак, Алькарас - Фріц.
Стефанос Циципас – о Six Kings Slam: «На турнире нет случайных игроков – здесь собрались лучшие в мире»
Несколько вещей меня мотивируют. Во‑первых, это честь. Важно понимать, за кого я играю и каким теннисистом вижу себя. Во‑вторых, приз. Он большой, мне хочется выиграть, стать королём этого турнира. В-третьих, противостояние с топами. В этом сезоне у меня было не так много матчей с ними, но с некоторыми я уже успел сформировать настоящее соперничество. Я часто играл против большинства участников, так что это ещё и возможность продолжить строить своё наследие в тенниссе.
Post automatically merged:
РАСПИСАНИЕ СЕГОДНЯШНЕГО ИГРОВОГО ДНЯ
Нинбо
Центральный корт
08:00 Маккартни Кесслер - Людмила Самсонова
09:30 Жасмин Паолини - Вероника Кудерметова
11:30 Екатерина Александрова - Юань Юэ
14:00 Елена Рыбакина - Даяна Ястремская
Я читав те інтерв'ю Ціціпаса. Відразу впадає у вічі скромність цього хлопця. Заробив 1,5 мільйона доларів за пару годин без особливої напруги. Везе ж.
Андрєєва знову програла. Тепер уже двісті з гаком ракетці китаянці. А я думав, що вона впевнено прямує до першого місця рейтингу.
Ястремська несподівано добре розпочала матч із Рибакіною. Але до кінця матчу, мабуть, не протримається. 4:2 було.
Новак Джокович заявил, что четырёхкратный чемпион мэйджоров 24-летний итальянец Янник Синнер напоминает ему себя в пиковые годы карьеры.
«Синнер. Думаю, это очевидно. Мы стараемся бить по мячу так сильно, насколько это возможно, хорошо двигаемся. Он такой же худощавый, как и я, и стратегически показывает идеальную игру, старается быть универсальным игроком, обладать каждым ударом. Поэтому да, напоминает меня в лучшие годы», — сказал Джокович.
Можливо, Джоковіч стане наступним тренером Сіннера.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.