Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Навіть у Букмекерів нема трансляції, тому турнір для багатіїв.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
У трьох українських букмекерів є трансляція, я так розумію. Але реєструватись там не буду.
Перша партія. Фріц - Звєрєв 6:3.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Насправді зараз Ціціпас може бути вкрай небезпечний. Він умовно свіжий, та й призові дуже солодкі

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Так несподівано поринули у світ Netflix, щоби побачити тенісний матч. Сьогодні Сіннер грав без накладки на руці. І це чудово. Завтра грають Яннік - Новак, Алькарас - Фріц.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
👀 Стефанос Циципас – о Six Kings Slam: «На турнире нет случайных игроков – здесь собрались лучшие в мире»

Несколько вещей меня мотивируют. Во‑первых, это честь. Важно понимать, за кого я играю и каким теннисистом вижу себя. Во‑вторых, приз. Он большой, мне хочется выиграть, стать королём этого турнира. В-третьих, противостояние с топами. В этом сезоне у меня было не так много матчей с ними, но с некоторыми я уже успел сформировать настоящее соперничество. Я часто играл против большинства участников, так что это ещё и возможность продолжить строить своё наследие в тенниссе.
Post automatically merged:

РАСПИСАНИЕ СЕГОДНЯШНЕГО ИГРОВОГО ДНЯ 🎾

Нинбо
Центральный корт

08:00 🇺🇸 Маккартни Кесслер - 🇷🇺 Людмила Самсонова
09:30 🇮🇹 Жасмин Паолини - 🇷🇺 Вероника Кудерметова
11:30 🇷🇺 Екатерина Александрова - 🇨🇳 Юань Юэ
14:00 🇰🇿 Елена Рыбакина - 🇺🇦 Даяна Ястремская

Осака
Центральный корт

05:30 🇨🇦 Лейла Фернандес - 🇭🇺 Далма Галфи
07:00 🇧🇪 Элизе Мертенс - 🇨🇿 Тереза Валентова
08:30 🇨🇿 Мари Боузкова - 🇨🇭 Виктория Голубич

Корт 1
05:30 🇺🇸 Энн Ли - 🇸🇰 Ребекка Шрамкова

Алматы
Центральный корт

09:00 🇦🇺 Александар Вукич - 🇺🇸 Алекс Микельсен
10:30 🇮🇹 Лучано Дардери - 🇯🇵 Синтаро Мочизуки
12:00 🇷🇺 Даниил Медведев - 🇦🇺 Адам Уолтон
17:00 🇷🇺 Карен Хачанов - 🇩🇪 Ян-Леннард Штруфф

Брюссель
Центральный корт

14:30 🇫🇷 Джованни Мпетши Перрикар - 🇬🇪 Николас Басилашвили
16:30 🇨🇦 Феликс Оже-Альяссим - 🇧🇦 Дамир Джумхур
19:00 🇮🇹 Лоренцо Музетти - 🇩🇪 Янник Ханфманн
20:30 🇳🇱 Ботик ван де Зандсхулп - 🇺🇸 Элиот Спиццирри

Стокгольм
Центральный корт

15:00 🇦🇷 Томас-Мартин Этчеверри - 🇷🇸 Миомир Кецманович
16:30 🇫🇷 Уго Умбер - 🇮🇹 Маттео Берреттини
19:00 🇩🇰 Хольгер Руне - 🇭🇺 Мартон Фучович
20:30 🇬🇧 Джейкоб Фирнли - 🇸🇪 Элиас Имер

Корт 1
14:30 🇮🇹 Лоренцо Сонего - 🇺🇸 Александар Ковачевич

Six Kings Slam
19:30 🇺🇸 Тейлор Фриц - 🇪🇸 Карлос Алькарас
21:00 🇮🇹 Янник Синнер - 🇷🇸 Новак Джокович

В різних джерелах час початку відрізняється.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Я читав те інтерв'ю Ціціпаса. Відразу впадає у вічі скромність цього хлопця. :) Заробив 1,5 мільйона доларів за пару годин без особливої напруги. Везе ж.
Андрєєва знову програла. Тепер уже двісті з гаком ракетці китаянці. А я думав, що вона впевнено прямує до першого місця рейтингу.
Скоріше за все о 16:30
Я стежитиму, щоб не пропустити початок матчів. Хоч у нас електроенергію відключатимуть планово з 16 години.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Вона завжди так грала, навесні то був спалах. Перша ракетка завжди потребує ментального дорослішання, а вона по деяким висловлюванням ще дитина

Зверев заработал за поражение за 59 минут больше, чем Вашеро за победу в 9 матчах за 18 часов

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Зверев заработал за поражение за 59 минут больше, чем Вашеро за победу в 9 матчах за 18 часов
Звєрєв хоч третій у рейтингу. А Ціціпаса організатори запросили на турнір незрозуміло за якісь заслуги. Запросили без урахування рейтингу.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Ястремська несподівано добре розпочала матч із Рибакіною. Але до кінця матчу, мабуть, не протримається. 4:2 було.
Новак Джокович заявил, что четырёхкратный чемпион мэйджоров 24-летний итальянец Янник Синнер напоминает ему себя в пиковые годы карьеры.
«Синнер. Думаю, это очевидно. Мы стараемся бить по мячу так сильно, насколько это возможно, хорошо двигаемся. Он такой же худощавый, как и я, и стратегически показывает идеальную игру, старается быть универсальным игроком, обладать каждым ударом. Поэтому да, напоминает меня в лучшие годы», — сказал Джокович.
Можливо, Джоковіч стане наступним тренером Сіннера.

Останнє редагування:
Зверху