Чи не може Карлос Алькарас поріднитися з королівською сім'єю через одруження з донькою короля?
Має шансибажаю найяскравішому, найсонячнішому, найстильнішому
Чи не може Карлос Алькарас поріднитися з королівською сім'єю через одруження з донькою короля?
Має шансибажаю найяскравішому, найсонячнішому, найстильнішому
Титул у Відні став 22-м у кар'єрі Янніка Сіннера на турнірах ATP, четвертим – 2025 року. За перемогу він отримає 500 рейтингових балів.Яннік Сіннер подолав позначку $50 млн призових за кар'єру після перемоги на турнірі категорії ATP-500 у Відні (Австрія). За всю історію тенісу лише сім гравців ATP та WTA заробили понад $50 млн. Крім Сіннера, це зробили Новак Джокович, Рафаель Надаль, Роджер Федерер, Серена Вільямс, Енді Маррей, Олександр Звєрєв та Карлос Алькарас.
Колись Джокович міг 47 тримати, в Світоліна 43Йому треба 50
Саме після довгого обміну ударами на подачі Алькараса в Китаї Карлос не встиг продихатись, а треба було вже подавати. Не подав вчасно. Отримав попередження та сказав судді, що той ніколи не грав у теніс.Колись Джокович міг 47 тримати, в Світоліна 43
Розповідали коментатори, що Тьєн може обмінюватися ударами та утримувати м'яч три години поспіль. Не знаю, в чиїй він сітці, Алькараса чи Сіннера. Я не дивився. Так матчі можуть затягуватись надовго.Поки що він впевнений що може перетримати
Я её смотрю.Дуже цікава гра наразі Шаповалов-Фонсека.
Якщо Яннік виграє турнір Paris Masters та набере 1000 очок, то він виходить на перше місце в рейтингу ATP.Париж. Сколько очков защищать игрокам топ-10
1. Карлос Алькарас – 100
2. Янник Синнер – 0
Можливо Британський. На нашій території всі права на тисячники тільки у Сетантитранслює Євроспорт
Євроспорт французькою теж, напевно, є.Можливо Британський
З відривом 300 поїнтів, тобто все одно буде вирішувати Підсумковийвиходить на перше місце в рейтингу ATP.
Сподіваюся, що Яннік виграє підсумковий турнір ATP, який пройде на "рідних" критих хардових кортах у Пала Альпітурі, Турін, Італія, з 9 по 16 листопада 2025 року.все одно буде вирішувати Підсумковий