Найпростіше це осьо- https://sport.ua/uk/tennis .Где можно смотреть Ролан Гаррос?
ТранслюєСетанта будет траслировать Уимлдон?
Це про платформу в неті. де треба дивитися по підписці? У мене IPTV, в якому сетант з різних країн штук 15. І на жодному з трьох з дописом в назві Ukraine не було прямої трансляції з Алькаразом. Хоча до того була Джоковича з Сіннером і в EPG було чітко зазначено що до 22-ї буде лайв обидвох півфіналів.на платформі все було
всі були за Жабер, бо чешка грає по суті тільки на шоломах нормально, по суті за гроші, як % 80 у WTA турі. 0 трофеїв в турі до цього, якщо не рахувати турнір водокачки 6 років тому. Сітка також допомогла, Світоліна пройшла 3-х шоломниць, матчі виснажили ментально, Жабер також 2-х шоломниць з важкими матчамиЗа годину до того в їхній студії відчувалося явне симпатизування усіх коментаторів Онс Джабір.
Я теж на початках фіналу вболівав за Джабір.всі були за Жабер
невиправданно великі гонорари у жінок на шоломах. Порожні трибуни на півфіналах 3-х шоломів у жінокТеніс - це робота, схрєналі вона має працювати за малі гроші?
Я правильно вас зрозумів що і Світоліна просто задовільнилася заробітком у 600 тис. фунтів і звільнила зусилля? Хоча могла-б постаратися поборотися за найвище.Зараз менталітет у них змінився, одиниці хочуть бути уснішними в плані результатів