Теніс

Місто
Львів
Карлітос - найкращий, він на корті артист! Також з дружньої родини та з винятковим зв'язком з тренером Карлосом Ферейрою.
Одним словом, бездоганний і у жітті поза кортом.
На відміну від біороботів Сіннера з Джоковичем, якому менше всього бажаю перемоги, на пенсію його давно треба відправити.

А до Сіннера у мене сильно погіршилося ставлення буквально на днях, коли без жодних пояснень вибули два члени його команди.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Вже чекаю на відкритий чемпіонат США
Зарано почав чекати ще тут півфіналів не було :) якщо серьозно, то Америку дивитися вночі не так зручно.
Post automatically merged:

Тейлор Фріц дивом виграє в Алькараса
Фріц ні, він середнячок і не більше

травмованою правою рукою
Гадаю вона не надто важка

Чоловіку 22 роки, його Карлітосом
Якби ти заробив стільки грошей тобі б було по цимбалах як я тебе називаю. Більше того це пестливо Іспанське мовлення. Зовсім не образливе.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
до Сіннера у мене сильно погіршилося ставлення буквально на днях, коли без жодних пояснень вибули два члени його команди.
Ти звільняв людей в своєму житті? Чи ти б пояснював свої рішення комусь?

Місто
Львів
ти б пояснював свої рішення комусь?
А ти точно не розумієш різницю між діями знаменитості, відповідно медійної персони і будь ким невідомим типу мене, нехай він і начальник, що когось там звільняє? :oops: 🤭

Ніхто не знає чому їх Сіннер звільнив, але відсутність навіть найменших коментарів як від нього, так і від звільнених, наводить на думку що розійшлися у результаті конфлікту, з відкупними і підписанням угоди про нерозголошення.
І це попахує гімнецем Сіннера, яке він ретельно намагається приховати.

Я вже мовчу про ситуацію з Дарреном Кехіллом, коли той допрацьовує сезон і звалює за власним бажанням, не звертаючи на слізні спроби Сіннера вмовити його залишитися.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Дійсно не розумію, знаменитість це він, а команда працює на нього. Він бос і якщо вважає що з кимось буде більш ефективніший заради бога. Команда це наймані працівники на зарплаті. Такі звільнення в тенісному світі кожен день і далеко не всі залишаються друзями.

Місто
Львів
Такі звільнення в тенісному світі кожен день і далеко не всі залишаються друзями
Ти далі продовжуєш робити вигляд що не розумієш різниці! Це перша ракетка світу, любий пчих якої привертає прискіпливу увагу вболівальників та таблоїдів, а не якийсь там "тенісний світ" з гравців п'ятих десятків, на події в командах яких всім начхати.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Одним словом, бездоганний і у жітті поза кортом
Люди недосконалі, мають свої гріхи та вади. Думаю, що не варто когось ідеалізувати, а також створювати собі кумира.
Коли молоді люди ліплять для себе ідеал із якоїсь людини, то я не дивуюсь. Мене дивує, коли це роблять люди похилого віку. Начебто не мають досвіду зачарувань та розчарувань.
На відміну від біороботів Сіннера з Джоковичем
Спортсмени всі до одного приймають спеціальні біодобавки для харчування. Всі. Винятків немає.
Біороботом можна назвати кожного тенісиста, який досяг великих результатів.
А до Сіннера у мене сильно погіршилося ставлення буквально на днях, коли без жодних пояснень вибули два члени його команди.
Кожен тенісист може вільно обирати або міняти своїх тренерів. Це нормально. Нічого поганого в тому, що Сіннер розлучився із двома тренерами, не бачу. Будуть інші. Спортсмен не повинен пояснювати зміну тренера.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А оце вже ні, всі команди закриті 99% того що там коїться ти не знаєш. До Сінера переходили деякі специ які працювали з Новаком. Можливо саме їх було звільнено.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Коли молоді люди ліплять для себе ідеал із якоїсь людини, то я не дивуюсь. Мене дивує, коли це роблять люди похилого віку. Начебто не мають досвіду зачарувань та розчарувань.
Бо вони їх зовсім не знають, навіть елегантність Федерера. це якоюсь мірою маска. Так мені казали ті хто його знав особисто. Ось чому лайка Сабалєнкі для мене більш щира за усмішку Карлоса. Єдиний про кого мені нічого не казали це Надаль Він дійсно є не конфліктним. Але команда це закритий промисловий цех який працює на одну машину гравця. Коли в мене автівка не привозила вантаж вчасно то Водій теж чув всяке різне, тому що ми з ним працювали на одну мету.

Спортсмени всі до одного приймають спеціальні біодобавки для харчування. Всі. Винятків немає.
Біороботом можна назвати кожного тенісиста, який досяг великих результатів
А перша п'ятірка приймає не зовсім дозволені препарати, чи наприклад каву. Потім деякі з раніше дозволеного забороняють і так постійно. Нажаль така правда, бо інакше по 6 годин не витягти

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А ще дівчата часто вказують молодший вік, для того щоб грати з більш молодшими і мати кращі шанси на виграш. Це практично не можна перевіряти. Наприклад в мене є підозра що Коко дещо старша, в також Павлюченкова

Місто
Львів
Думаю, що не варто когось ідеалізувати, а також створювати собі кумира
Я теж так вважаю.
Мене дивує, коли це роблять люди похилого віку. Начебто не мають досвіду зачарувань та розчарувань.
І мене теж це дивує.
А ще мене дивує коли людина поважного віку з дописів когось іншого на форумі робить якісь недолугі висновкі що інша людина подібного віку начебто схильна "створювати собі кумира", спостерігаючи за талановитою грою молодого, посміхненого і драйвового тенісиста родом з міцної люблячої родини та хорошого виховання!
От просто так радіти чудовому тенісу Карлітоса а також його успішним життю та кар'єрі неможливо, треба обов'язково сприймати його як "кумира"?🤭

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
посміхненого і драйвового тенісиста родом з міцної люблячої родини та хорошого виховання!
Як Людина будь якого віку може робити висновки з приводу родини коли цю родину і не бачила....

Місто
Львів
коли цю родину і не бачила....
Я цю родину бачу на кожному матчі, батька та брата. А також брат доволі часто інтерв'ю дає на турнірах, з яких відразу зрозуміло наскільки вони в тій родині близькі життєрадісні люди! :)
Дивно що ти ту родину ніколи не бачив....

Місто
Львів
можна про неї багато довідатись...
А мені більше про них довідуватися нічого й не треба :) Цілком достатньо бачити і відчувати їхню постійну підтримку Карлітоса і повну відсутність хоч якогось негативу з обидвох сторін. На відміну від усіляких там циципасів та звєрєвих, не кажучи вже про мокшанське невиховане бидло, що матом на весь світ гавкає з корту.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
От просто так радіти чудовому тенісу Карлітоса а також його успішним життю та кар'єрі неможливо, треба обов'язково сприймати його як "кумира"?
Радійте чудовому тенісу Алькараса, його успішному життю та кар'єрі. Цього ніхто нікому не заборонить.
Одним словом, бездоганний і у жітті поза кортом
Таких людей немає.

Місто
Львів
Таких людей немає.
Згоден, у тенісному середовищі таких людей більше немає. Решта всі або з глибокими дитячими травмами та вічно перекошеними від перенапруги мордами, типу Сіннера, Циципаса чи Звєрєва, або й того гірші, як більшість мокшанського кодла.

Ну хіба ще Шелтон до Алькараса у тому близький. Тато завжди на турнірах, мама теж часто. А на Вімблдон спеціально прилетіла зі США його рідна сестра, причому мала-б повернутися ло роботи в банку ще в понеділок, але якось вдалося продовжити її тижневу відпустку до чвертьфінала брата.

Зверху