- Місто
- м. Кам'янське
У 2023-му осягнув пік кар'єри і не звалив, значить мізкувати не вміє.
Навіщо хейтити Джоковіча ?
Хоче ще пограти – це його право, тим більш, що це справа його життя, і досі дає йому непоганий заробіток.
У 2023-му осягнув пік кар'єри і не звалив, значить мізкувати не вміє.
Наш форумчанин сприймає гру крізь призму політикиНавіщо хейтити Джоковіча
Цього йому ніхто не заборонить. Просто, як на мене, краще відійти на піку, усвідомлюючи що попереду неминучий спад, аніж з кожним сезоном скочуватися все нижче і нижче. Гроші ж зможе і через років 10 на Челенджерах зароблятиХоче ще пограти – це його право, тим більш, що це справа його життя, і досі дає йому непоганий заробіток.
Напевно, буде гра в одні ворота. Як вона виграла у Сабалєнкі?Мабуть сьогодні гри не буде
Я зранку як раз і писав що Анісімова вже програла 2 фінал саме так. З класною грою в півфіналіЯк вона виграла
Батько Джоковича фотографувався з російськими вболівальниками в Австралії, які були одягнені у футболки з літерою зет. Тож сім'я Джоковичів сама продемонструвала свої політичні уподобання.Наш форумчанин сприймає гру крізь призму політики
Добре. Ти викликав сантехніка. Тобі важливіше відремонтований кран, чи його вподобання політичні, та сексуальні? Так ось мені цікаві професійні якості. Що там в сім'ях, командах, ліжках, то не моє діло. Більше того навіть Гітлера підтримували і то дуже. Так зараз про це не говорять але життя воно такепродемонструвала
Коли Аманда обіграла Сабалєнку, ти аж пританцьрвував в кріслі, а зараз хейтиш ту саму дівчину. Ось вони фани. Грати вона вміє і добре але не впоралася з нервами. Вже забули як контрольні просирали в школі і не тому що не зналиА потім хтось говорить щ
Все вірно, я завжди активно вболіваю проти безпрапорних, хто б їх не обігрував.обіграла Сабалєнку
Ти забув ще додати про може і місячні малаДівчина перегорілі, може не спала вночі і все
Програє по 6:0 у трьох сетах? Ну настільки вже не сміши!завтра Сіннера таке спідкає
Може тебе це дуже розраджує, але таке може цілком статися і то не смішно.....Ти забув ще додати про може і місячні мала
А де я дав зрозуміти що то смішно?то не смішно.....
С лета 2022 года боролась c депрессией и эмоциональным выгоранием: Анисимова набрала лишний вес и стеснялась своего тела из-за хейта в соцсетях. Для неё находиться на теннисных турнирах стало невыноcимо. Поэтому в мае 2023 года она поставила профессиональный теннис на паузу, сделав перерыв в спортивной карьере
А я дуже задоволений тим, як безпомилково та якісно "нетравяний" Сіннер грав рукою з травмованим ліктем. Незадоволений лише тим, що йому пенсіонер-середнячок попався, що якимось дивом зі своїм віком проповз у півфінал, де тіло і відмовилося працювати, віддавши геть все зі себе на тому шляху.Я наприклад незадоволений вчорашнім півфіналом
Я тобі скажу що у Сабалєнкі вони проблеми не менші, якщо ти не неї подивися без політики, то теж це побачиш, та і "посмішка" Карлоса, та багато іншого, навіть впертість Джоковича, коли його тіло волає зупинитися це теж воно...На жаль, напевно, Анісімова має величезні проблеми з психікою. Можливо, тому сьогодні програла так легко, без опору