Зараз так, 20 років тому всі турніри Мастерс грали з 5 сетів, а в 1980 роках з п'яти грали і жінки. Часи Штефі Граф.Гра в теніс до перемоги у трьох сетах одного з учасників лише на турнірах Великого шолома?
Раніше 5 сет на Шоломах грали за класичними правилами: Без тайбрейку до переваги одного з гравців на 2 очка. Якби так грали зараз зовсім не факт , що Алькарас виграв би ФранціюЗараз так, 20 років тому
Ястремська програє Гауф. Дуже нестабільна подача. Там і подвійних помилок на подачі багато, мабуть.завтра буде Ястремська проти Коко. Це вже цікаво подивитися
Я добре пам'ятаю Мартіну Навратілову у 80-х роках. Пам'ятаю Штеффі Граф та Бориса Беккера. Але зовсім не пам'ятаю, яким був регламент тих тенісних матчів.20 років тому всі турніри Мастерс грали з 5 сетів, а в 1980 роках з п'яти грали і жінки. Часи Штефі Граф.
Може бути, але ти ж сьогодні подивишся Радукану проти Тигриці? Вона теж програє алеЯстремська програє Гауф.
Ястремська майже завжди в синьому одязі грає? Крім Вімблдону, звісно. Або мені так здалося?Ось так і в мене з Ястремською
Завжди в синьому одязі, напевно, не через брак грошей. Можливо, Ястремська має смак такий.різноманітний одяг у першої десятки,а інші не мають таких контрактів
Враховуючи що Шолом вже за два тижні. Грає поганоСабалєнка
А Мєтрєвєлі хвалив Сабалєнку. Говорив, що "Аріна рухається і біжить швидко, ніби й не було двох годин гри".Рухалася дуже погано. Звідти всі помилки
Буде пізніше.напишіть
Та нехай той пан собі висловлюється на здоров'я, якщо це відбувається від його імені. А от тягнути сюди прапори, під якими здійснюється знищення України - не варто!висловлювання пана Kladoff