Нащо мені читати коли я бачив, як Андрій його обігрує рік тому? Сьогодні навіть зблизька не було кращого матчу. Тому пан який оце верзе, гарантовано не профі.Не читал, но осуждаю
Нащо мені читати коли я бачив, як Андрій його обігрує рік тому? Сьогодні навіть зблизька не було кращого матчу. Тому пан який оце верзе, гарантовано не профі.Не читал, но осуждаю
Який "Андрій"?Андрій його обігрує рік тому?
Не слухай Аматорів, тоді і всіляки дурниці писати не будеш. Андрій вигравав у Карлоса в Мадриді 2024.Ти хоч трохи читай що я пишу, мова була про
І це ТВШ?в Мадриді 2024.
На Шоломах причому всіх Андрій грає дуже погано і це твій Польський спец не може не знати, але ще рік тому він стояв у п'ятірці рейтингу. Нажаль рівень твоєї обізнаності мені теж зрозумілий.
Матч Алькарас - Рубльов перетворився на якийсь примітивний обмін потужними подачами, в тому числі - навиліт. Можливо, це такий стиль гри Рубльова. Але така гра нетипова для Алькараса. Я вперше побачив гру Рубльова.Як Карлос підтягнув подачу. Оце ознака рівня
То ти ще не бачив траву якою вона була 30 років тому. Подача вихід до сітки. Саме так грав Іванішович практично без гри на задній лінії. Рубльов мав досить непогані шанси, але в головні моменти просів, А Карлос додав. На траві зазвичай вирішує один брейк, тому я більше люблю грунт. Тепер чекаю головного півфіналу для мене!Матч Алькарас - Рубльов перетворився
Жоден ресурс включено з Російськими не називають цей матч найкращим. Можливо з початку року це найліпша форма Андрія, Але тут треба враховувати що в нього був дуже значений спад. Щодо карьєри в цілому я б помовчав. Коментатор занадто емоційнийматч, можливо, найкращий у кар'єрі Рубльова
22 ейса це показник. А найголовніше що перша йде набагато ліпшеПоки що незрозуміло, чи Алькарас покращив подачу. По одній грі рано робити висновки
Спершу нехай Джоковіч обіграє Алекса де Мінора. Щось у Алекса - маленькі зріст та вага, як для великого тенісу. Зріст 183 см.Тепер чекаю головного півфіналу для мене!
Він це робив багато разів, тому проблем не очікуюСпершу нехай Джоковіч обіграє Алекса де Мінора
Алекс Де Мінаур vs Новак Джоковіч. Статистика особистих зустрічей. Усього перемог 1 - 3. Не так багато.Він це робив багато разів
Вчора летіло. Завтра, а також у фіналі - побачимо.22 ейса це показник. А найголовніше що перша йде набагато ліпше
Близько не лише півфінал, а й фінал.півфінал вже скоро