Теніс

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Якщо Звєрєв хоче оновити свою гру, то батька вже не повинно бути як тренера взагалі.
І ще невідомо, скільки протримаються Надалі в його команді. Іван Лендл – недовго, бо любив вигулювати свого собаку більше, ніж тренувати Звєрєва. Я читав таке.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Онс Жабер берет паузу в теннисе:

«Последние два года я выкладывалась на полную, боролась с травмами и другими вызовами. Но я уже давно не чувствовала себя по-настоящему счастливой на корте.

Теннис такой прекрасный вид спорта, но сейчас я чувствую, что пришло время сделать шаг назад и наконец поставить себя на первое место: выдохнуть, восстановиться и заново открыть для себя радость простой жизни».

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Четыре года назад мы поженились. С тех пор мы строим жизнь, полную любви, смеха и прекрасных воспоминаний. Сегодня я смотрю на это фото… и понимаю, что у меня есть все. Видеть вас двоих – моя главная победа. Спасибо, что ты всегда рядом. Спасибо за то, кем ты являешься»

Монфіс.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Сабалєнка знялася з турніру в Монреалі
Сабалєнка падала на траву під час гри в матчі на турнірі Вімблдону. Коментатор сказав, що Аріна впала вдало. Може, травма якась у неї.

Я вболіватиму за Емму Радукану.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На каналі Polsat Sport 2 показують теніс Кубка Хопмана. Стефанос Ціціпас грає проти Фелікса Оже-Альясіма з Канади. Прямий ефір.
На Євроспорті та Сетантах цього чомусь немає.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Ціціпас програв у двох сетах. Коментатор Томаш Томашевський. Коли коментує повільно, хоч трохи щось розумію. Шкода, що цього немає на українських каналах взагалі.
На Євроспорті тільки три шоломи з чотирьох
Матчі відкритого чемпіонату США з тенісу можуть показувати на Євроспорті?

Місто
Львів
Шкода, що цього немає на українських каналах взагалі.
Polsat Sport Premium - це платний спортивний канал європейського рівня з відповідними цінами на підписку. З українськими його зрівнювати марно, тут мало хто потягне таке наповнення легально за гроші. Сетанта - це грузинська контора, якій продають права на трансляцію майже задурно, в якості підтримки демократичних країн поза Європою. І з умовами транслювати лише .у себе, в Молдові та Україні, де бідне населення копійки заплатить. А вже навіть в Балтії, де люди теж не надто багаті, дзуськи, нехай як європейці розплачуються.

Для довідки, у Польщі місяць перегляду пакету Polsat L, куди входять Polsat Sport Premium 1 та 2, коштує 70-75 zl, що є 800-860 грн.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
. З українськими його зрівнювати марно, тут мало хто потягне таке наповнення легальн
Я розумію твою палку прихильність до всього Поляцького і зокрема до пана Томаша, але невже ціна настільки відрізняється від того ж Мегого? Наприклад Євроспорт Плеєр коштував 5 євро, та я купував передплату ще 10 років тому. І зараз купував би, але Діскавері, наскіли розумію нема у нас
Post automatically merged:

продають права на трансляцію майже задурно
Це знову палкі фантазії, чи є цифри?
Post automatically merged:

magodzec, у того ж Євроспоту не було різниці в цінах для України і скажімо Франції, тому не розповідай казки про дешеві права. Взагалі то Сетанта має навіть Ірландську бухгалтерію

Останнє редагування:
Місто
Львів
невже цінаТи настільки відрізняється від того ж Мегого?
Ти гуглити зовсім розівчився?
Мегого максимальний від 291 до 449 грн/міс , Polsat 860 грн. Чи втричі - вдвічі це для тебе "не настільки відрізняється"? :D

Але не то навіть вирішальне. Розумієш, полякам з іхньою середньої зарплатнею 8000 зл/міс 75 зл за спорт становлять 0.9%, а нашим 449 грн від сам знаєш якої сам розрахуй скільки відсотків.

Це знову палкі фантазі
Просто головою подумай.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На тих польських каналах Polsat Sport Premium і Polsat Sport показують усі змагання. Прямий ефір. Сьогодні дивився теніс, волейбол, футбол. Якість відео чудова. Коментатори мають нормальні людські голоси, на відміну від українських. Якби ще розуміти, що вони говорять.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, ql
Просто головою подумай
Головою, краще ти думай перш ніж безапеляційно стверджувати, що контракти для когось дешевші. Більш того сума контракту це конфіденційно, і тобі її не скажуть точно

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
У мене є Setanta Sports Грузія три канали (1, 2, 3), але там – лише грузинські звукові доріжки. Коли був Вімблдон, не включав ті канали. Напевно, там Мєтрєвєлі коментував грузинською, коли його не було на Setantа Молдова.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Зверху