Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Янник Синнер поедет в Нью-Йорк защищать титул на US Open без Даррена Кэхилла. Коуч берёт пару недель на отдых

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
US Open без Даррена Кэхилла. Коуч берёт пару недель на отдых
Так, на прохання тренера.
Буде Сімоне Ваньоцці.
Австралієць Даррен Кехілл заявив, що не буде ні з ким працювати після виходу з команди Янніка Сіннера.
Даррен Кехілл: "У Сіннера попереду три, чотири, п'ять років на найвищому рівні. І він у надійних руках - Сімоне Ваньоцці робить фантастичну роботу."
Я ось що прочитав:
Янник по жизни страдает псориазиформным дерматитом кожи

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, шкіра в нього досить чиста. Може плітки. Все що не стосується тенісу не наша справа

Місто
Львів
шкіра в нього досить чиста
:D Звісно що досить чиста з екрану телевізора, тим більше що той дерматит частіше не на обличчі з'являється! ;)

Гугель тобі в допомогу:
Псоріазіформний дерматит - це захворювання шкіри, яке за своїми проявами нагадує псоріаз, але має інші причини та механізми розвитку. На відміну від псоріазу, який є хронічним захворюванням, псоріазіформний дерматит може бути спричинений різними факторами, такими як інфекції, ліки або інші захворювання.
Локалізація:
Ураження можуть з'являтися на будь-якій ділянці тіла, але найчастіше на ліктях, колінах, волосистій частині голови та в пахвинній ділянці.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
У нього - на стопах ніг товщає шкіра. Типу схильності до мозолів.
А Даррен Кехілл останній рік працює із Синнером. І все. За повідомленнями у пресі.

Місто
Львів
Даррен Кехілл останній рік працює із Синнером
Про це ще сам Сіннер повідомив на АО в середині січня.
Після того ходять чутки що він з тих пір слізно вмовляє Кехіла залишитися, але той ні в яку не погоджується.
З чого напрошується висновок про втому від підопічного.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
напрошується висновок про втому від підопічного
Втома можлива. Але наступних підопічних не буде.
Грошей він заробив близько 1,5 мільйонів доларів, коли сам грав у теніс. Можливо, все в нього є і хочеться відпочити.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, ти ж пам'ятаєш, що Сінер не мій герой? Вишукувати у Гуглі його болячки...воно мені не треба:)

Місто
Львів
наступних підопічних не буде
Буде чи не буде - гадаю, він сам ще того не знає. А 1.5 млн. доларів у західному світі, якщо їх не вкласти в якийсь бізнес - легко проїдаються в нуль за кілька років.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Теніс це постійні переїзди. Звісно що хоче вже спокійно витрачати ті гроші
Post automatically merged:

Радукану – Саккарі – сьогодні о 19 год
Виграє, бо у Саккарі непевна форма

Місто
Львів
Якісь гроші заробив. Не думаю, що проведе решту життя в бідності
Люди з високими стабільними заробітками зазвичай ще й видатки мають відповідні. Від яких доволі важко відмовитися. Тому не думаю що Кехіл відкладав більшість зі заробленого раніше на омріяний дауншифтинг.
Хоча, трапляється і таке.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
А ось те, що мені не подобається в Сіннері... То з однією дівчиною роман, то з іншою. Нічого хорошого від цього не буде.
У Кехіла, мабуть, сім'я є. І, можливо, хоче він із сім'єю побути. А не в перельотах. І на інших континентах.

Зверху