Теніс

Місто
Львів
То з однією дівчиною роман, то з іншою. Нічого хорошого від цього не буде.
А що, у багатого селебріті без такої як в Алькараса сім'ї, в віці 23-х років може бути по-іншому?
Я теж, доки не оженився у 25 років, ще при совку у 80-ті з багатьма дівчатами романи водив.:)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
При всій повазі, ми не будемо тебе порівнювати
Post automatically merged:

SvPet, тенесист в якоїсь мірі Моряк. Рідко яка дівчина згодиться на всі ті перельоти особливо близько 20 років. Років за 5 буде постійна

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Емма Радукану обіграла Саккарі та вийшла до півфіналу.
Рухається до десятки найкращих теніситок світу.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
для 10 треба вигравати тисячники
Світоліна мріє потрапити до десятки найкращих тенісисток світу. "Вона заявила, що планує завершити сезон у десятці найкращих
тенісисток світу". При цьому вона не виграла і не виграє жодного "тисячника" цього року.
Емма має шанс піднятися високо зі свого нинішнього 46 місця в рейтингу.
Я дуже хочу, щоб Радукану зіграла зі Світоліною.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ти теж про щось мрієш, та коли працював мріяв це природно, але обьєктивно вона вже завершує, а нового покоління яке буде конкурентне у нас нажаль нема

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Закінчилася Еммочкіна казка. Програла.
Але, зізнаюся чесно, що Калинська дуже гарна. Її собачка на корті після матчів розчулює. Я не засмучений.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
як українець може бути не засмучений виграшем якоїсь мокшанської сволоти?
Якщо навіть я б засмутився, то тільки собі зробив би гірше і своєму здоров'ю. А на результат тенісного матчу це ніяк не вплинуло б.
Фінал за участю Калинської не дивитимуся.

Місто
Львів
Якщо навіть я б засмутився, то тільки собі зробив би гірше і своєму здоров'ю
У мокшандії 87% населення підтримують воєнну агресію пуйла. У тому числі і вся та тенісна ср.нь, що не засудила війну і не відмовилася від їхнього прапору.

Тому, вважаю, світова тенісна спільнота робить велику помилку, допускаючи їх на змагання під нейтральними прапорами, а на проукраїнському форумі навіть згадувати прізвища тієї мокшанської ср.ні - значить свою гідність принижувати!

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
magodzec, Калинська вийшла у фінал змагань, на жаль. Поділяю ваше ставлення до росіян, але ж є результати. Коли говоримо про результати, то згадуємо прізвища спортсменів.
У фіналі выграла Фернандес 6:1, 6:2.

Місто
Львів
є результати. Коли говоримо про результати, то згадуємо прізвища спортсменів.
А хто це "ми", які згадуємо? Я, до прикладу, жіночий теніс за участю безпрапорних не дивлюся взагалі, тому й прізвищ не згадую, а чоловічий - виключно за участі у такому матчі когось із обмеженого кола особливо симпатичних мені західних спортсменів.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
А хто це "ми", які згадуємо?
Під "ми" я мав на увазі себе.
На жаль, є російські тенісисти та тенісистки, які займають високі позиції в рейтингах і, мабуть, приносять своєю участю в турнірах чималі гроші організаторам.
Тому навіть не знаю, як без згадки про конкретні прізвища спортсменів можна обійтися.

Місто
Львів
як без згадки про конкретні прізвища спортсменів можна обійтися.
Звісно, я б дуже бажав про ту мокшанську когорту нічого не знати й не чути, але, оскільки іноді доводиться, у реальних умовах намагаюся просто якомога менше їх помічати.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
у реальних умовах намагаюся просто якомога менше їх помічати
Їх неможливо не помічати, бо хтось із них обов'язково займе високе місце на тенісних змаганнях. І так майже на всіх турнірах. Чоловік або жінка. Але дуже високе місце є майже завжди. На жаль.

Зверху